Frankrike, Poursac
...Bruksområder/kvaliteter: BAKVERK SAUSER & KRYDDER SØTSAKER & KONFEKTER (SJOKOLADE) ISKREM MARGARIN.. Huilerie Morisset har spesialisert seg på produksjon av tilpassede, tilsetningsstoffholdige matoljer og samarbeider med mange aktører innen næringsmiddelindustrien, fra små og mellomstore håndverksbedrifter til anerkjente industribedrifter. Vi produserer blant annet blandinger basert på raps...
Portefølje (14)
Frankrike, Objat
Gjennom selskapet LIMOUZI SAVEURS er vår lidenskap å la deg oppdage underverkene fra Corrèze-regionen ved å lage oppskrifter som kan overraske og glede deg. Alltid på jakt etter nyheter, setter vi vår ekspertise til din disposisjon for å tilby deg raffinerte og deilige produkter. Vi er stolte av vårt engasjement for å utvikle alle våre produkter i vårt produksjonsverksted i Objat (19), med vårt t...
Portefølje (109)
Frankrike, Talant
...Regulerende Regel Kakeform Stor Regel Med Runde Tenner, ideell for å lage dine iskremdesserter, operaer, kaker... denne regelen lar deg jevne ut ganachene dine samtidig som du lager mønstre. Plastikk kamregel, 2 mønstre per regel. Med denne plastikkregelen kan du jevne ut blandingen din i kakeformen, og deretter tegne de ønskede mønstrene. Du kan også bruke den til sjokolade og kjeks. Referanse: DLP70.19 På lager: 22 Produkter Dimensjoner: 700 X 80 Mm...
Portefølje (192)
Italia, Taranto
...Fersk smør, akasiehonning, eggeplommer fra frittgående høner og kandiserte sitrusfrukter fra Sicilia er noen av de eksklusive ingrediensene som brukes til produksjon av tradisjonell panettone og mer. Med spesiell oppmerksomhet velger vår konditor Nilde Diciolla råvarene fra vårt land for å eksperimentere med nye kombinasjoner og skape moderne og innovative produkter. - PanPulia Elisir - Panettone med røde bær og pistasjnøtter - Panettone med pære og mørk sjokolade - Panettone Trilogia di cioccolato - Panettone Mandorlato - Panettone Milano Ricco...
Frankrike, Peyruis
La Maison Manon ble til gjennom møtet mellom René MANON, birøkter, og Louis BELLON, konditor. Slik har det siden forrige århundre blitt forvandlet til glede for alle godterielskere, de vidunderlige produktene fra vårt område. Confiserie-Chocolaterie MANON ligger i Peyruis i Alpes-de-Haute-Provence (04) i hjertet av Val de Durance, mellom Provence og Alpene. 100% håndlaget produksjon Vår sjokolade...
Portefølje (51)
Frankrike, Bagnolet
... tilbyr et bredt utvalg av konditorvarer til profesjonelle innen matvarebransjen (restauranter, bakerier, konditorier, catering...) i Île-de-France. Fra tradisjonelle varianter til skreddersydde med sitt dekorasjonssett, fra mousse, glass, småkaker, sjokolade, croquembouche, en-bites konditorvarer til restaurant- og catering-desserter. Å velge Baisers Sucrés er å velge kvalitetskonditorer og autentiske...
... fortsatt oppfattes som noe fremmed. Matcha-sjokoladen vinner stadig flere kunder som får nyte den unike blandingen av kjent europeisk sjokolade og den unike japanske grønnteen "matcha". Grunnlegger Tsuki Hasegawas høye kvalitetskrav og erfaring med matcha, som er viktig for denne delikate ingrediensen, samt konditor Sven Schumachers faglige dyktighet og talent, danner grunnlaget for dette produktet...
Frankrike, Guewenheim
Kvalitets konditor, sjokoladeprodusent og iskremmaker i Guewenheim. Boutique J2B, som ligger nær Thann, Masevaux, Mulhouse og Cernay i Haut-Rhin, tilbyr bakverk, sjokolade, iskrem og bakervarer for matelskere og gourmeter.
Frankrike, Amiens Cedex 3
... baker-konditor fra Amiens, sysselsetter Florensuc mer enn 60 personer i Frankrike. Florensuc tilbyr et bredt utvalg av dekorasjoner for håndverkere og industrikunder. • Håndverksmarkedet: Konditorer Bakerier Catering Restauranter • Industrimarkedet: Produsenter av bakverk, brød, bakervarer og iskrem. 60% av omsetningen er eksport til 60 land. Sertifiseringer: Ecocert, ISO 22000, Sedex.
Italia, Piacenza
... være innsikten til Aldo Scaglia, en ung konditor fra Piemonte som flyttet til Piacenza. I produktene som bakes daglig og tilberedes etter tradisjonene fra høyere konditorikunst, legges det stor lidenskap og fantasi, samt kontinuerlig oppmerksomhet på ingrediensene. De beste kakaobønnene fra Venezuela, Bolivia og øya Sao Thome velges ut for å bli bearbeidet og kombinert med mandler eller hasselnøtter, og skaper en sjokolade som har blitt en søt vane for alle i Piacenza.
Slovenia, Koper-Capodistria
... iskrem som er laget utelukkende av frukt, er glutenfrie og 100 % veganske. Vår utstillingsdisk er alltid full av desserter. Vi lager ferske kaker og monoporsjonskaker daglig. Vi tar også hensyn til veganere, de som følger LCHF-dietten, metabolitter og andre som har spesielle kosthold. Desserter lages av ekte sjokolade, egg, smør, nøtter, mel, cottage cheese, frukt og så videre. På denne måten...
Andre produkter
Iskjeks
Iskjeks
Portefølje (3)
Østerrike, Schörfling
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play