Italia, Bergamo
Frankrike, Grigny
...Kokt hvete lar deg raskt lage balanserte retter. Det integreres perfekt i salater og kan også være passende som tilbehør eller til buffeter. FORPAKNING: 8 x 1 kg...
Portefølje (93)
Frankrike, Aix En Provence
...Lette og sprø, disse ruskene er resultatet av en handelshemmelighet. Kokt med åpnet form, kan deigen heve fritt, noe som gjør det mulig for kornene å frigjøre all smaken som er så karakteristisk for ROGER Melba-toastene. Hvete mel T65*, skrellet sesam* (15%), spelt hvete mel* (10%), vegetabilsk margarin* (ikke hydrogenert palmeolje*, solsikkeolje*, lecitin fra solsikke, salt, sitronsaft*), rør sukker*, forbedringsmiddel* (hvete mel*, gluten*, melbehandlingsmiddel E300, enzymer), salt, bakergjær. *: resultat av økologisk landbruk Emballasje: omtrent 22 per eske...
Portefølje (31)
...bokhvete, (Fagopyrum esculentum), også kalt vanlig bokhvete, urt av familien Polygonaceae og dens spiselige frø. Bokhvete er en viktig pseudokornavling i noen deler av Øst-Europa, hvor de avskallede kjernene, eller gryn, tilberedes som kasha, kokt og servert på samme måte som ris.
Portefølje (51)
Tyrkia, Mardin
...Det er et spiselig korn laget av 100 % durumhvete. Kornstørrelsen er 3-4,5 mm. (Ikke kokt produkt) Det er en av de viktigste matkildene i verden. Det er svært næringsrikt med hensyn til vitamin B1, magnesium, jern, protein og fiber. Kolesterolfritt. Det absorberer ikke stråling og er motstandsdyktig mot stråling.
Portefølje (7)
Litauen, Kaunas
...Denne pastaen av høy kvalitet er laget av utvalgt hvetemel av premium kvalitet, i henhold til spesialteknologi, samtidig som den bevarer gamle produksjonstradisjoner. Pastaen inneholder ingen kunstige tilsetningsstoffer. Når den er kokt, er pasta med egg tilsatt deigen mer gul, elastisk og har en rikere smak. Denne pastaen inneholder B-vitaminer, som er nødvendige for riktig funksjon av...
Portefølje (23)
Sveits, Hendschiken
... (glukose, stivelsessukker), antioksidanter (E331, E301), krydderekstrakter, smakforsterkere (E621), aromaer). Egg, brødsmuler, soyamel, skummet melk, vann, hvitvin, krydder, løk, smakforsterkere (E621), bordsalt. Legg på brett med bakepapir og sett i den forvarmede ovnen. Baking: Ved 200°C, ca. 25 minutter. Lagringstemperatur: min. -18°C, en gang tint, ikke fryse igjen. Allergiinformasjon: Inneholder gluten, melk, egg, soya. Kjøttprodukt til kokt spising. Laget i Sveits med sveitsisk kjøtt.
Samsvarende produkter
Skinketopp
Skinketopp
Andre produkter
Pizza Biter
Pizza Biter
Portefølje (7)