Italia, Imperia
...Klassisk saus fra den mediterranske tradisjonen, smakfull og frisk. En ekte italiensk saus basert på tomater, smakfulle, stenfrie Taggiasca-oliven, gulrøtter, selleri, kapers, løk og basilikum. All den italienske karakteren, i en kombinasjon som gjenspeiler den mest lidenskapelige av de mediterranske tradisjonene. Produktetikett I 'Vedlegg' finner du etiketten med næringsdata og annen...
Portefølje (44)
Frankrike, Cournon D'auvergne
Hellas, Corinth
...En innovativ kombinasjon av snegler og en klassisk middelhavssaus med basilikum. Bare bland sausen med hvilken som helst type pasta, ris eller quinoa. Du kan også tilsette den i en couscous-salat eller smøre den på et smørbrød. Klar saus, bare varm opp og nyt!
Portefølje (8)
...Fiskesaus Gourmet Enten det er klassisk fiskesaus, dill saus eller en fancy safransaus, med vår Fiskesaus Gourmet treffer du alltid blink. Enkel håndtering. Uten tilsetningsstoffer som må deklareres på menyer i Tyskland (i henhold til § 9 "Tilsetningsstoffforskriften", Tyskland). Hela. Vi er din kompetente partner for smak og moderne funksjonelle systemer for kjøttbehandling, HoReCa og...
Portefølje (91)
...Maiski druivensaus, en myk, kremet fuglesaus fylt med skrelte og entepitte druer som garnityr, passer perfekt til pasta, til våre Maiski korn, fjærfe eller hvit fisk. På hovedbildet har vi ekstra pyntet denne sausen med tomatbiter, estragonblader og grå reker. På det andre bildet ser du potetmos, stuvet purre og druivensaus med dampede tunge ruller som proteinkilde. Kan også klassisk serveres med kalkunrullade, selvfølgelig!
Portefølje (33)
Italia, San Pietro Clarenza
...Duften av vill fennikel beriket med smaken av sardiner, sultaniner og aromaen av safran i en klassisk siciliansk saus for å lage unike pastaretter. INGREDIENSER: Fersk vill fennikel min. 80%, ferske sardiner, ansjosfileter, sultaniner, PINJER, ekstra virgin olivenolje, solsikkeolje, fersk løk, salt, svart pepper, safran. Kan inneholde fragmenter av pinjekjerneskall. Pakninger på: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
Portefølje (8)
Slovenia, Krmelj
... spaghetti-nudlene en fest for sansene. Enten de serveres med en klassisk marinara-saus, blandet i en rødbete-infusert pesto, eller blandet med en kremet spinat- og hvitløksaus, tilfører disse fargerike spaghetti-strengene et smakfullt og visuelt tiltalende element til pastarettene dine. Videre, som alle våre produkter, er de økologiske og veganske, noe som sikrer en sunn og skyldfri spiseopplevelse...
Portefølje (31)
Frankrike, Roubia
...aromaer av hvite frukter. Munn Fyllig, subtile noter av eksotiske frukter, noter av vanilje, fete tanniner, myk, lett mineralitet, strukturert kropp, god intensitet, god vedholdenhet. Mat- og vinparinger Carpaccio av kamskjell, Hummer, Kaviar, Torskefilet, Fisk i hvit saus. Serveringstemperatur: 10° - 12° Farge: Hvit Druetype: Clairette, Grenache blanc, Marsanne, Roussanne, Ugni blanc Alkohol: 13% Innhold: 75 cl (Flaske)...
Portefølje (28)
...Vår tradisjonelle tomatsaus er laget med ferske og modne tomater, med en sterk og lidenskapelig karakter, dyrket naturlig uten bruk av pesticider og kjemiske gjødsel, for å oppnå en saus med en lys rød farge, med en myk, kremet og fløyelsmyk konsistens, som bevarer en klassisk og tradisjonell smak typisk for Middelhavet. Netto vekt 680 gr.
Portefølje (10)
Tyrkia, Istanbul
...Vår virksomhet, som ligger i Kadıköy og tilbyr hjemlevering, er åpen 24/7 og gir våre verdifulle kunder kvalitetsservice. Våre forskjellige (Varme, Klassisk, Kretisk Saus, Porto Saus og Sterk) Gårdsmuslinger tilbys til våre gjesters glede. Vår muslingproduksjonsgård i Balıkesir/Bandırma ligger i Tyrkias reneste bukter. Gårdsmuslingene våre, som overføres under hygieniske forhold, blir nøye...
... og gammel sennep. Mer til lunsj Club Sandwich. Chorizo criollo, ovnsbakte poteter og criolla-saus. Fullkornsbrød med 6 korn, hjemmelaget røkt ørret, spirer og konfiterte tomater. Entrecôte, ovnsbakte poteter og chimi-saus. Croque Madame. Dagens meny Hver dag lager vi nye retter fra verdensmat, slik at dere kan nyte dagens meny fra mandag til fredag. Vi tilbyr alltid 3 valg av forretter, hovedrett og dessert. Vi begynner vår servering av mat fra kl. 13:30, da alt lages med ferske produkter og tilberedes samme dag.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play