Tyskland, Bad Bentheim
...Opprinnelse og historie Kikerter Kikert kalles også Garbanzobønne. Spesielt rundt Middelhavet er kikerten svært populær, hvor den brukes i forskjellige retter. Det er en belgfrukt som har vært dyrket i Anatolia i over 8000 år. Det finnes derfor mange anatoliske retter laget med kikertmel, som hummus, falafel, chips og pommes frites. I dag dyrkes det fortsatt mange kikerter i Tyrkia, men nå er 70...
Portefølje (549)
Frankrike, Cournon D'auvergne
Siden juli 2017 har CLAC, den Lokale Håndverks- og Kreative Konserveringsbedriften, utviklet og laget økologiske konserver basert på lokale ingredienser fra omtrent femten gårder og partnerbedrifter i Auvergne. I tråd med våre tre pilarer, BIO, LOKAL og HÅNDVERK, jobber vi med ferske ingredienser, plukket i full modenhet for å tilby deg smakfulle og 100% originale oppskrifter. CLAC forplikter se...
Portefølje (37)
Frankrike, Olivet
...Referanse 9990000017324 Den essensielle ingrediensen i vegetarisk matlaging Kikert, som alle belgfrukter, er en naturlig rik kilde til plantebasert protein, mineraler og kostfiber. Den forbedrer kroppens helse og bidrar til indre velvære. Subtil og smakfull, er den også et helsefordel med sine egenskaper for fordøyelsen og sitt lave glykemiske indeks. Mat med mange muligheter, kikert er en av hovedingrediensene i hummus og falafel, tradisjonelle retter fra Midtøsten som vi i økende grad finner på tallerkenene våre.
Portefølje (114)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play