Tyskland, Heidelberg
...Denne røde paprikaen fra Kampot anses for å være en eksepsjonell pepper og har en intens, men søt smak, med veldig friske noter mot en blomsteraktig, fruktig bunnnote. Disse utvalgte pepperkornene høstes for hånd ved optimal modenhet. De blir skåldet og deretter umiddelbart tørket for å bevare sin vakre karakteristiske røde farge. Denne metoden og jorden der den dyrkes gir denne pepperen sine...
Portefølje (74)
Frankrike, Renaison
...Denne luksuspepperet har fått mye popularitet i gastronomiske kretser, og vi har klart å finne en produksjon direkte fra Kambodsja. Kampot-pepper kommer fra en spesifikk region i Kambodsja, som gir dem et sertifikat som kun kan markedsføres under navnet Kampot. Produsentene av Kampot-pepper er sertifisert og merket av den lokale regjeringen og oppfyller spesifikke standarder for denne produksjonen. Aroma: Tranebær, Eukalyptus, Sitron, Pepper Opprinnelse: Kambodsja...
Portefølje (56)
...Vår produsent av kambodsjansk pepper er en av de første bøndene blant de 12 sertifiserte som har fått betegnelsen «Kampot-pepper» i Kambodsja. Han har aktivt deltatt i opprettelsen av dette merket siden 1992, og i dag er det en av de eneste gårdene eid av en kambodsjansk. Kampot-pepper høstes når det er modent rundt februar, før det tørkes i solen og deretter sorteres for hånd. Piper nigrum er en...
Portefølje (50)
Tyskland, Freudenstadt
...Den røde Kampot-pepperen er en av de beste peppertypene i verden og er svært sjelden. Den har et spesielt komplekst, sterkt og nesten fruktig aroma. Pepperbær gjennomgår tre modningsgrader: grønn, gul, rød. Den svarte pepperen, som vi kjenner den, høstes fortsatt grønn og blir svart gjennom tørking. Den sjeldne røde pepperen utvinnes fra hele, fullt modne røde pepperbær som tradisjonelt høstes for hånd. Ved dyrking unngås bruk av kunstgjødsel og plantevernmidler. Den røde Kampot-pepperen bør males eller knuses fersk og tilsettes retten til slutt, og ikke kokes med.
Portefølje (9)
Frankrike, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Kampot Økologisk Pepper 100% Den røde Kampot-pepperen er uten tvil en av de beste pepperne i verden. I en spesielt vill region av Kambodsja, dyrkes denne økologiske pepperen av noen få lidenskapelige bønder som er opptatt av å bevare miljøet sitt. Høstet ved modenhet, har den en mørkerød farge og en unik smak. Ideell for gryteretter. Ved å erstatte din vanlige pepper med Kampot Rød Pepper, vil du tilføre en krydret og aromatisk finish til dine kulinariske forberedelser. Nettovekt 40g - Kampot Økologisk Pepper...
Portefølje (198)
Spania, Barcelona
... som overstiger deres forventninger. Vi tilbyr 100% ren safran, kategori I Superior i henhold til ISO 3632, med høye nivåer av crocetina, picocrocina og safranal, samt lave nivåer av fuktighet og blomsterrester i hele sortimentet. Et produkt av høy kvalitet for de mest kresne ganer. De forskjellige kvalitetene vi tilbyr er: Mediterranean, Sargol og Negin. Gourmet svart, rød og hvit pepper fra Kampot (Kambodsja). Berg- og havsalt fra forskjellige deler av verden.
Frankrike, Suresnes
Lilibillule er importør og distributør av eksepsjonelle krydder og matblomster direkte fra kooperativer eller småprodusenter. Lilibillule tilbyr et utvalg av produkter med subtile og autentiske smaker for å glede tallerkenen til kundene dine: safran fra Siroua, vanilje fra Tahiti, rød pepper fra Kampot, chili fra Yunnan, Sichuan-bær, flak av salt fra Halen Môn, roseknopper fra Dadès-dalen...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play