Italia, Vomano (TE)
90km
... innen formulering og produksjon av kosttilskudd av høy kvalitet. PNK Farmaceutici Spa forener en gruppe selskaper NTP BIOTECH, MD’E GUM og ADISTAFARMA som spesialiserer seg innen farmasøytisk sektor. Denne synergien gjør det mulig å tilby et bredt spekter av produkter med høye kvalitets- og kvantitetsstandarder og sikre maksimal tilfredsstillelse av de individuelle behovene til våre kunder. PNK...
Portefølje (55)
Siden 1957 har familien Vitali utøvd den gamle kunsten med norcineria med lidenskap, omsorg for kundens behov og fokus på kvalitet. De moderne produksjonsteknikkene har gjort det mulig for oss å videreutvikle disse egenskapene som, i dag som den gang, kjennetegner vårt selskap. Vi dyrker korn som skal bli fôr på våre jorder. Vi oppdretter svin av edle raser født i provinsen Fermo på vår gård i Petritoli, klassifisert BAT (Best Available Technique) og selvforsynt med energi takket være produksjon av energi fra fornybare kilder (solenergi).
Portefølje (1)
Italia, Viterbo
69km
... helsemyndighetene. Vi har to patenter: en skåret Coccia uten lårmuskel, med høy skinke, og Guanciamia, den første runde guanciale som ikke er rullet. I tillegg har vi et Slow Food-presidium, La susianella, et produkt som ble laget av etruskerne, de første innbyggerne i vårt område, La Tuscia. Vi produserer 136 produkter av høy kvalitet, med en tradisjonell smak som aldri er åpenbar. Vårt område gir oss stor...
Portefølje (7)
Italia, Siena
137km
... fra de utendørs oppdrettede Cinta Senese DOP-svine dyrene finner sted i den gamle eikeskogen på over 40 hektar, som ligger 700 meter oppe i åsene i Barbischio i Gaiole i Chianti. I dette området lever dyrene utendørs i et skogsområde av stor naturverdi, hvor det arrangeres guidede turer. Etter bearbeidingen av kjøttet, blir skinkene fra disse utendørs oppdrettede svinene sendt til lang modning i det gamle vinkjelleren fra 1500-tallet, som er gravd ut i de gamle murene i Radda i Chianti. Også delikatesser som kalkunstek, arista og porchetta blir skåret opp klare til å nytes.
Portefølje (2)
Italia, Cerreto D'esi
61km
...Våre økologiske spekematprodukter, laget med naturlige ingredienser, er resultatet av håndverksmetoder som er overlevert gjennom generasjoner. Det nye laboratoriet vårt med CE-merke gjør det mulig for oss å kombinere tradisjon og innovasjon, og tilbyr hygieniske garantier uten å måtte gi avkall på de ekte smakene.
Italia, Montegiorgio
72km
Siden 1932 har Guido Marzetti startet med kornmaling med steinmølle og svinehold. Rå og kokte skinker, mortadella og pølser laget av rent svinekjøtt og jodert salt. Kvalitetskokt skinke laget av fersk nasjonal svinekjøtt, glutenfri, laktosefri.
Italia, Crespina Lorenzana
204km
Bernardini Gastone ligger i Crespina Lorenzana, i provinsen Pisa, og er et historisk merke som har vært aktivt i over 150 år innen høy kvalitet på spekemat. Selskapet produserer og distribuerer produkter av høyeste kvalitet, laget med den gamle håndverkskunsten og omsorgen, i tråd med moderne produksjonsstandarder og ved å bruke kun førsteklasses råvarer, både fra land og hav, som kan tilfredsstille selv den mest kresne gane.
Italia, Ginestreto-Pesaro
114km
... smakfullt og velsmakende; tradisjonen for bearbeiding av svinekjøtt har eksistert i tre generasjoner. Vår oppmerksomhet mot markedet, den spesielle omsorgen for kvalitet og modning, samt vår genuinitet, kombinert med rask og presis service, er våre styrker.
Italia, Montecchio
46km
Kjøtt - Kjøttpålegg - Gastronomi Direkte Salg...
Italia, Zola Predosa
226km
Hovedprodusent av italiensk mortadella med IGP-sertifisering. Eksklusiv produksjon av kvalitetsmortadella laget etter oppskriften fra den bolognesiske tradisjonen - Sertifiseringer VISION 2000, ISO 9001:2000, ISO 22000:2005, ISO 14001:2004, BRC, IFS Glutenfri mortadella. Merker: 1963 Mortadella Artigianale, D.O.P. Rustica, Oro, Tricolore, La Blu di Felsineo, Amabile. Eksport til hele verden.
Italia, Terni
28km
Vi har produsert og solgt italienske matspesialiteter fra Umbria, spesifikt fra NORCIA, i 50 år. Kontakt oss for å motta vår PRODUKT- OG PRISLISTE GRATIS.
Italia, Citta' Di Castello
85km
Ferskt kjøtt og pålegg...
Italia, Viterbo
71km
BEHANDLING OG HANDEL MED FERSKT OG FROSSENT KJØTT 
EGEN PRODUKSJON AV SKINKER, COPPA, BACON OG PØLSER (Loc. Poggino) Tel. Fax...
Pancarré og spesialbrød for catering, barer, restauranter, hoteller og samfunn. Panini, grissini, toast, panbrioche.
Italia, Perugia
47km
Bakerier, konditorier og iskrembutikker...
Italia, Preci
21km
Pølsemakerindustri...
Engros og detaljhandel av kjøtt og pølser Produksjon av typiske Ferrara-pølser...
Italia, Monsummano Terme
198km
Kjøtt- og pølsebehandlingsartikler...
Italia, Montefalco
17km
Produksjon av Porchetta fra Bevagna...
Italia, Canepina
64km
Handel med tørket frukt, snacks og godteri...
Produksjon av eggpasta...
Italia, Cesena
152km
Italia, Frosinone
137km
Matvarer - Drikkevarer - Rengjøringsmidler...
Italia, Pesaro
121km
Engros og detaljhandel av matvarer og konfekt...
Italia, Ozzano Dell'emilia
210km
Gjær for søte og salte Forberedelser for kremer Forberedelser for puddinger - Potetstivelse Bitter og søtet kakao Vaniljesukker og melis...
Italia, Castelnuovo Rangone
244km
IL SALUMIFICIO SRL Myke og Sprø Ciccioli, Hodekopper, Pancetta, Aromatiserte Lardi, Strutti og alle typer typiske pølser fra den Modenesiske tradisjonen.
Italia, PIOMBINO
185km
Engros av pølser og oster...
Italia, Peccioli
189km
Typiske toskanske spekemat, typiske oster og meierihandel...
Italia, Grosseto
138km
Matspesialiteter fra Maremma Engros mat og pølser...
Italia, Castiglione In Teverina
50km
Håndverksmessig behandling av svinekjøtt Laboratorium:...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play