Italia, Montecchio Maggiore
... ledere i de globale markedene. I tillegg forplikter La Nuova Tradizione seg til å sikre konstant kvalitet og å tilby sine håndverkspartnere banebrytende ingredienser og verktøy som hjelper til med å overvinne eventuelle tekniske problemer.
Italia, Bistagno
Giuso: et århundre med innovasjon. Produksjon og salg av produkter, ingredienser, halvfabrikata og matvarer for iskrem, konditori og bakeri: italienske iskrem, krem, kandisert frukt, syltetøy, marmelade, konserverte kirsebær. Oppdraget: Å produsere sammensatte ingredienser og halvfabrikata for håndverkere og småindustrier, gjennom kontinuerlig forskning på innovative løsninger og med mål om total tilfredshet for sluttkunden.
Italia, Silea
... arbeider med moderne maskiner for å oppfylle svært høye kvalitetsstandarder. Denne jakten på fortreffelighet, støttet av kontinuerlige investeringer, er en av selskapets styrker, sammen med evnen til å tilby en effektiv og rask service til sine kunder.
Italia, Roseto D'abruzzi
... italiensk iskrem". I dag tolker Raffaele Magrini kjærligheten til iskrem, alltid med tanke på bestemors lærdommer, og gjør dem til kvalitetsregler for den gode iskremen som produseres i det moderne "laboratoriet" til selskapet, som han daglig driver sammen med samarbeidspartneren Graziella Ceci, barna Barbara og Alessandro Magrini, samt svigersønnen Gianni Iachini. Den originale kombinasjonen av...
Italia, Roma
HÅNDVERKSJOKOLADEVERKSTED ROMA Konditoriet Hansel og Gretel er blant de beste håndverkskonditoriene i Roma for håndlagde sjokoladebiter. Den helt håndlagde produksjonen av sjokoladebitene kjennetegnes av raffinementet og kvaliteten på ingrediensene som brukes, uregelmessigheten i formen deres og dristigheten i kombinasjonene som er valgt. Enhver kunde som leter etter håndlagde sjokoladebiter i Roma vil bli tilfredsstilt for alle sine behov.
Portefølje (2)
Italia, Berlingo
... kvalitetsstandardene, med fokus på kvaliteten på råvarene. Her https://www.anticoeremo.it/en , en virtuell omvisning i vårt selskap og vår selskapsprofil. Vi er spesialiserte på tilpassede oppskrifter, emballasje og etiketter med forskjellige formater, selv for minimumskvantiteter.
Italia, Formello
Gelimont tilbyr produkter og halvfabrikata for den håndverksmessige iskremprodusenten, alt som trengs for en god håndverksiskrem.
Italia, Comacchio
Segel er et italiensk familieeid selskap som har produsert høykvalitets iskrem og sorbeter siden 1982, håndlaget med utvalgte ingredienser. Segel leverer sine produkter til virksomheter innen HO.RE.CA-sektoren, til grossister og til dagligvarehandelen, både nasjonalt og internasjonalt.
Portefølje (3)
Italia, Caltagirone
Konditoriet Zagara er det rette svaret for de som ønsker deilige kaker laget med ekte ingredienser. Seremonikaker, buffetbakst og mye mer, for enhver type arrangement. Vi selger våre typiske sicilianske produkter både i Italia og i utlandet: Mandelpaste, colorelle, håndlagde småkaker og mye mer. Vi tilbyr catering for seremonier, og foreslår også produkter fra vårt cateringutvalg. Kom og smak våre Apericena med venner, du vil alltid finne vennlighet og profesjonalitet til din tjeneste. Besøk nettsiden og bestill ditt arrangement!
Italia, Coriano
... melk fra gårder med kort avstand og andre ingredienser med samme økologiske og kvalitetskarakteristikker. Vår garanti er at vi IKKE bruker noen halvfabrikata i pulverform fra industrien, men kun "beste råvarer", smakt på din iskrem. Vi lager gourmetiskrem for restauranter av høy klasse. Vi lager iskrem for cøliakere, glutenfri, vegansk og melkefri for de med intoleranser. Våre salgformater er...
Portefølje (1)
Italia, Almenno San Bartolomeo
... fått patent. Den består av en spesiell beholder med rom som gjør det mulig å holde smakene adskilt. I tillegg til iskrem tilbys spesielle produkter basert på sjokolade takket være erfaringen fra Belgia med støtte fra store maitre chocolatier som Eduard Bechoux, samt produkter av høy bakverk som fullkorns-boller, småkaker, semifreddo, og plommekake. Pasqualina ligger i Almenno San Bartolomeo, hovedkontoret, samt i Bergamo og Porto Cervo, hvor man også kan nyte produkter basert på yoghurt.
Italia, Palermo
... ny produksjonsprosess, for distribusjon i Italia og utlandet. Du kan finne mer informasjon ved å besøke vår nettside på www.monsu.it. Hvis du er interessert i å importere vår gelato, sorbetto og granita siciliana, og i å diskutere forretningsmuligheter i ditt land, vennligst ikke nøl med å kontakte oss.
Italia, Caltanissetta
... vi å tilfredsstille ganen til både de som ønsker å prøve nye smaker og de som ikke gjør det, med ingredienser og kombinasjoner som gir en perfekt balanse på smak. For å produsere vår iskrem bruker vi kun utvalgte naturlige ingredienser som: fersk melk fra Sicilia, fersk fløte, sukker, pistasjnøtter og mandler fra Sicilia, italienske hasselnøtter og frukt av førsteklasses kvalitet. I denne...
... ekthet ved å garantere for forbrukeren gjennom ulike sertifiseringer (HACCP og D.L. 54/97). Selskapet inngår kun kommersielle forhold med selskaper og personer som deler vår filosofi og retningslinjer, nemlig å bringe kvalitet som et element som kjennetegner oss. Derfor er vi alltid på jakt etter økologiske råvarer som garanterer et produkt av høyeste nivå.
Italia, Jesi
... tradisjonen. I flere år har vi samarbeidet med AIC, Associazione Italiana Celiachia, for å betjene våre cøliaki-kunder på best mulig måte. For de som er intolerante mot melk, egg og nøtter, har vi soyaiskrem og risiskrem, og vi produserer også iskrem uten bruk av sukrose. Med 60 års drift og en konstant søken etter kvalitet, har vi valgt det beste av edle råvarer, som Nocciola Tonda Gentile Trilobata og...
Italia, Settimo Milanese
Siden 1930 har vi produsert baser og pasta til iskrem, med særlig fokus på utvalg av råvarer og forskning på ideer som kan konkurrere med små konditorier som svar på ulike markeder. Markedet krever kompetanse og forberedelse. Anselli samarbeider med iskremprodusenter for å etablere nye utsalgssteder. Vi hjelper til med å finne lokasjon, utforming av lokalet og valg av maskiner til laboratoriet. En helhetlig konsulenttjeneste som kompletteres med stor oppmerksomhet på opplæring, hvor produksjonsteknikker for iskrem kombineres med evnen til å engasjere sluttforbrukeren.
Italia, Settala
... analyserer risiko og kontrollerer kritiske punkter. Comprital er et av de få italienske selskapene i bransjen som har fått CEE-sertifisering for behandling av produkter med høyt innhold av melkeprodukter. Comprital investerer kontinuerlig i forskning og utvikling av nye formler og produkter. Anvendelsen av nye stabilisatorer, studiet av alternative produkter, som varm iskrem og helt vegetabilsk...
Italia, Costa di Mezzate
Produksjonen av containere for iskrembutikker i ekspandert polystyren har i flere år vært kjennetegnet ved Domogel, noe som har plassert vårt merke blant de ledende selskapene i bransjen. I dag tilbyr vi et bredt utvalg av containere, både standard og tilpassede. Vi produserer termosker for iskrem, kaker og desserter, skåler, krukker, pozzetti og termoformede iskremmaskiner, kopper, skåler, små spatler og engangsutstyr for iskrem.
Italia, Cirò Marina
...Vår Granita har mange smaker: Sitron, Jordbær, Mynte, Appelsin, Melon, Mandler og mange andre smaker etter forespørsel. Kremen kommer i smaker som: Kaffe, Hasselnøtt, Mandler og mange andre smaker etter forespørsel. Sorbeten har en fløyelsmyk smak av: Sitron, Mandariner, Rosa Grapefrukt, Appelsin, Jordbær og mange andre smaker etter forespørsel. Mange andre produkter som Yoghurt, Ginseng, Bygg, Te, Iskrembaser, Varm og kald sjokolade og mange flere produkter. Vårt selskap er til disposisjon for emballering av produktene med DERES MERKE og for eventuelle andre forespørseler dere måtte ha.
Italia, Santena
Eurogamma er et ungt selskap som spesialiserer seg på pulverprodukter for iskremproduksjon. Vårt arbeid fokuserer spesielt på kundenes behov, og vi lager skreddersydde produkter laget med nøye utvalgte råvarer. Vårt mål er å skape blandinger av høy kvalitet som overholder strenge håndverksstandarder.
Italia, Matera
...-hydrogenerte fettstoffer, ikke-kunstige fargestoffer, naturlige aromaer, og retter seg hovedsakelig mot to sektorer: HÅNDVERK med et dedikert sortiment for iskrem, konditori, bakeri og Ho.Re.Ca.; INDUSTRI med Nicoletti-serien som er dedikert til store industrielle produsenter. Vi er også ubestridte ledere innen utviklingen av serien kalt Myblend: et nytt konsept som tolker og realiserer produktet, og tilpasser det spesifikt for hver kunde med: ingredienser, struktur, aromaer, farger og tilpassede emballasjer. Selskapet organiserer KURS for opplæring ved SCUOLAGELATO FEDERICO II.
Italia, San Dona' Di Piave
Produksjon og engros...
Italia, Segrate
Italia, Marsala
Italia, savignano mare (FC)
... elsker å oppdage nye smaker og ikke vil gi avkall på en "sunn og naturlig" gelato. Gjennom grundige analyser og periodiske prøver, overvåker et moderne akkreditert forskningslaboratorium kontinuerlig kvaliteten og hygienen til gelatoen og ingrediensene som brukes til å produsere "Gelato dei Sancisi".
Italia, Palermo
Halvfabrikata for iskrembutikker og konditorier...
Italia, Lodi
...Selskap med sertifisert kvalitetsstyringssystem ISO 9001/2008, BRC, IFS, som produserer iskrem i bøtter, kopper, trøfler og sorbeter i flasker og fløyter.
Italia, Altavilla Vicentina
Saracino srl produserer og markedsfører produkter til konditori og iskremproduksjon. Katalogen inkluderer glasurer, aromatiserte pastaer for iskrem, stabilisatorer, sukkerdekorasjoner, korn og toppings. Saracino tilbyr teknisk rådgivning gjennom demonstrasjoner, besøk av iskrem- og konditorkokker, oppskrifter og direkte støtte.
Italia, San Vendemiano
Frosne matvarer og iskrem...
Italia, Brembate
Produksjon av ispinne og iskrem...

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play