Italia, Trepuzzi
... likører, inkludert spesialiteter som "Gin Mágico", "Amaro Rust" og "Gin Tropicale Tiptoe". Vår filosofi er basert på talentet og lidenskapen til Pedro, en ikon i bransjen som har klart å skape et merke som er anerkjent og respektert for operativ effektivitet og kvalitet i hver detalj. Vi velger kun de beste råvarene, ofte fra nærområdet, med fokus på fersk frukt og botaniske ingredienser av høy...
Portefølje (89)
Italia, Udine
... ordentlig, og vårt slagord oppsummerer dette perfekt: "we do it good & we do it well". Med dette mener vi at i tillegg til å tilby et produkt av høyeste kvalitet, er hvert enkelt materiale, fra glasset på flasken, til fiberen i etiketten, helt og holdent resirkulerbart og økologisk, ved å velge kun materialer laget av naturlige fibre. Håndverket i vår gin kommer til uttrykk både i de utvalgte...
Italia, Besano
...• Flasker i glass 100% PCR (post consumer recycled) • Emballasje uten plast • Etikett i resirkulerbar PP En del av inntektene fra våre salg vil bli donert til Treedom, og bidra aktivt til reforestation og støtte til humanitære initiativer. I 2021 er Naturæ Gin det første italienske selskapet som er karbonnegativt. Konseptet karbonnegativ går lenger enn karbonnøytralitet. Mens sistnevnte innebærer å...
Samsvarende produkter
Naturæ Gin - Fructetum
Naturæ Gin - Fructetum
Portefølje (1)
Italia, Barberino Tavernelle
I dag fokuserer Distilleria Deta hovedsakelig på bearbeiding av produkter og biprodukter fra vinproduksjon (drueskinn, vinrester og vin) for produksjon av Grappa, mat- og industrialkohol, vinbrandy og brennevin. Det produseres også kalsiumtartrat, som er råmaterialet for produksjon av naturlig vinsyre, samt drueskinn som brukes av oljeindustrien. Det produseres og tappes: toskansk Grappa (chianti classico, brunello di montalcino), likører (limoncello og Amaro), gin, etanol og mange andre produkter.
...Elly's Spirits: den italienske ginen inspirert av essensene fra verden. Hemmeligheten bak vår håndlagde gin? Råvarene doseres og blandes nøye etter oppskriften, destilleringen av vår gin følger den tradisjonelle metoden i kobberkjeler. I kokekammeret begynner den langsomme produksjonsprosessen, dampen stiger opp gjennom rensningskolonnen hvor den kondenserer, de reneste og letteste dampene når slutten av løpet. For å sikre den uforvekslelige smaken og delikatessen, beholdes kun hjertet av destillatet, mens hodet og halen kastes.
Italia, Montenero Di Bisaccia
... ingrediensene for likørene. Råvarene er nøye utvalgt, og hele prosessen følges med maksimal omsorg og oppmerksomhet. Likørfabrikken Belmonte er absolutt kjent for sin "Genziana og sin Limoncino", utmerkede for å avslutte et godt måltid. I dag tilbyr Likørfabrikken Belmonte et bredt utvalg av likører, som Limoncino, Genziana, Lakris, Ratafià, Sambuca, amaro Belmonte, Arancello, Gin, Vodka, Kaffe Krem, Melon...
Italia, Chatillon
... settes i infusjon umiddelbart etter innhøsting. Ved siden av den klassiske "Riservato agli Amici" avslutter sortimentet med "Genepy al miele". I Aostadalen er Vertosan-merket også kjent for den bitre "Ciardon", laget av infusjon av mariatistel, kjent for sine avgiftende egenskaper. Også "Liquore di Pino Mugo" er svært tiltalende, en spesialitet med en veldig aromatisk smak, utmerket også varm på kalde vinterkvelder. I tillegg beriker Vertosans sortiment den alpine gin, Vergin: einerbær, genepiflower, og andre alpine botanicals sammen i et unikt produkt for aroma og smak.
Italia, Turim
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play