Italia, Arquà Petrarca
... enhancing the taste of every dish without ever overwhelming its flavors. In this characteristic and innovative mill in Veneto, modern methods of processing olives are employed, starting from the strictly hand-picked harvest to avoid damaging the fruit before milling. In addition to the meticulous and careful work of producing extra virgin olive oil at Frantoio Colli del Poeta, the quality and...
Portefølje (3)
Italia, Nicosia
... fordelen med BioSpremi® er å oppnå maksimal olje kvalitet fra oliven uten tilsetning av vann og med lavere energiforbruk. Vi henvender oss til olivenmøller og gårdsbedrifter som endelig ønsker å oppnå maksimal kvalitet på Extra Virgin Olivenolje.
Italia, Gualdo Cattaneo
Vår virksomhet ligger i sentrum av Italia, i regionen Umbria, og strekker seg over 30 hektar. Vårt produkt er økologisk, utelukkende av høy kvalitet med DOP-betegnelse. Hvert år høstes olivenene tradisjonelt for å bevare kvaliteten, og vi bruker kaldpressing. En høyteknologisk maskin (AlfaLaval av nyeste generasjon) garanterer kvaliteten på vår extra virgin olje, samt sterilisering for...
Italia, Torremaggiore
Passjonen som har blitt videreført gjennom generasjoner og omsorgen for hvert enkelt tre, det harde arbeidet på markene og tradisjonen med innhøsting: dette er verdiene som selskapet er bygget på. Minnene fra en familie bevart i de hundreårige oliventrærne og uttrykt gjennom kvaliteten på oljen som produseres. Derfor smaker extra virgin olivenolje fra DonnaDaunia som hjemme, et produkt med en bestemt og rund smak, egnet for de mest kresne ganer; en olje som er kaldpresset og kun laget av peranzana-oliventrær, den typiske kultivaren fra Foggia-regionen.
Italia, Andria
... både for kvaliteten på Coratina-kultivaren og for oppmerksomheten som gis til eget produkt. Piccolo-familien produserer ikke bare høykvalitets Extra Virgin Olivenolje, men også pakker med matvarer i olje som er typiske for den apuliske tradisjonen.
Italia, Capriglia Irpina
Produksjonen som representerer oss mest, og som vi gir spesiell oppmerksomhet, er produksjonen av Extra Virgin Olivenolje. Vår extra virgin olje har en surhetsgrad som ikke overstiger 0,50 % og kommer fra typiske kultivarer fra Irpinia: Ravece og Ogliarola Avellinese, med prosentandeler av andre velkjente kultivarer som Leccino og Frantoio. Produksjonsprosessene deles inn i 4 grunnleggende trinn...
...L'Extra virgin olivenolje fra Frantoio Ciccarello er laget av sunne oliven plukket for hånd direkte fra trærne, fra følgende varianter: Biancolilla, Nocellara del Belice og Cerasuola. En annen variant som finnes i området, Giarraffa, kan også utgjøre opptil 5%. Produksjonsområdet strekker seg over det fjellrike området i Alto Agrigentino, preget av en dyp tradisjon innen olivenproduksjon og en svært gammel praksis i produksjonen av Extra virgin olivenolje.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play