Italia, Brescia
...Sprø brød laget med olivenolje og et lite dryss sukker som gir en delikat og lett søt smak. Høy fordøyelighet, takket være lang heving og langsom risting. Ideell å nyte til frokost og som et mellommåltid.
Portefølje (10)
...Glutenfrie biscotti, aromatiske og duftende, uten laktose og egg. Laget med en deig basert på rismel, maisstivelse og sukker, med tillegg av vegetabilske fibre. Perfekte til alle tider av dagen, uten allergener og med mye smak. Tilgjengelig i praktiske porsjoner på 38g og i pakker på 150g.
Portefølje (10)
...CHOCAR er melet som er oppnådd gjennom dehydrering og supermikronisering av pulpene fra sicilianske johannesbrød, naturlig vegansk og glutenfritt. Takket være fargen og smaken brukes CHOCAR johannesbrødmel som et sunnere alternativ til kakao, og på grunn av det høye sukkerinnholdet kan det redusere behovet for å tilsette sukker i deigene. Uten fett og stimulerende stoffer, brukes det i bakverk...
Portefølje (3)
Italia, Olbia
... oppbevaring og ved tilberedning. Produkter: Frossen håndlaget pasta: ideell for eksport og oppbevaring. Den fryses umiddelbart etter produksjon, noe som bevarer alle kvalitetene til det nyproduserte produktet. Frosne seadas: fylt pasta med ost som kan tilberedes fritert eller i ovn, og kan krydres etter smak med honning eller sukker, eller nytes som en salt rett. Søtsaker fra den sarde tradisjonen: papassini, amaretti og tiliccas.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play