Italia, Giuliano
...Farina "00", sukker, egg, smør, fett og vegetabilske oljer, appelsinpuré, vanillin. FYLLET: Ricotta av melk, hvete, sukker, egg, pasteurisert eggblanding, helmelk, kandisert appelsin, aromaer, vanillin.
Portefølje (129)
Italia, MILANO
... melkepulver, kakaosmør, emulgator: solsikkelecitin, vaniljearoma), knust Pan di Stelle-kjeks 2% [hvete mel, sukker, solsikkeolje, smør, fersk pasteurisert melk av høy kvalitet, kakao, sjokolade (kakaomasse, sukker, kakaosmør, naturlig vaniljearoma, emulgator: soyalecitin), ferske egg, honning, hasselnøtter, hvete stivelse, hevemidler (natron, ammoniumkarbonat), salt, aromaer, eggehvitepulver, stivelse...
Portefølje (229)
Italia, Lucca
...Lozione Ricci Morbidi er en leave-in stylingløsning designet for krøllete og bølgete hår. Beriket med økologisk toskansk kiwi-ekstrakt, kjent for sin rikdom på sukker og alfa-hydroksysyrer, kombinerer denne lotionen andre målrettede økologiske ekstrakter, stimulerende urtevann fra salvie og rosmarin, planteproteiner, smør og naturlige geler. Den tynger ikke håret, men nærer det, og gjør krøllene...
Portefølje (38)
Italia, Roma
... og fyll til forretter, hovedretter, omeletter og generelt som base for alle retter med trøffel. Allergener: Følgende allergener er til stede og deklarert på etiketten: MELK. Inneholder ikke gluten eller konserveringsmidler. Næringsverdier per 100 g: Energi Kj 2980 / Kcal 725 Fett 80 g hvorav mettet fett 57,1 g Karbohydrater 0,6 g hvorav sukker 0 g Proteiner 0,6 g Salt 0,028 g Tilgjengelige formater: 75 g, 430 g...
Portefølje (9)
Italia, Mortara
...)(3,7%). *Ingrediens (tørket/frysetørket). PRODUSERT I EN FABRIKK SOM BRUKER: SELLERI, SESAMFRØ, SENNEP, SOYA. Næringsdeklarasjon per 100 g: Energi: 335 kcal / 1403 kJ Fett: 1,0 g - hvorav mettet fett: 0,2 g Karbohydrater: 74,0 g - hvorav sukker: 0,4 g Fiber: 1,1 g Proteiner: 7,3 g Salt: 2,5 g Portioner: 2/3...
Portefølje (3)
...Pakket i tyll Ingredienser: Mykt hvetemel type '0' – Smør – Rosiner – Mandler – Friske egg (plomme) – Sukker – Honning – Salt – Gjær – Smaker – Fyll med mandelpasta.
Portefølje (8)
...Dulce håndverksbakst laget med rismel, bokhvetemel, risstivelse, maisstivelse, sukker, egg og smør med tilsetning av yoghurt. Myke og aromatiske, muffinsene er perfekte for en innbydende frokost, en formiddagspause eller et ettermiddagsmåltid. I praktiske porsjoner på 35g, er de ideelle for både barn og voksne med cøliaki. Tilgjengelig i andre smaker også.
Portefølje (10)
Italia, Bronte
...Ingredienser: hvetemel type "O", pasteurisert eggeplomme, smør, fruktose, sukker, naturlig surdeigspulver (hvete), emulgator E471, helmelkpulver, gjær, salt, aromaer. Fyll: sukker, hasselnøttpasta 30% (ristede og raffinerte hasselnøtter), vegetabilske oljer og fett (palme, palmekjerne), oljer (solsikke), skummet melkepulver, mysepulver, emulgator (E322 soyalecitin), aromaer (vanillin). Topping: sukker, vegetabilske fettstoffer (palme, palmekjerne), ren hasselnøttpasta 10% (ristede og raffinerte hasselnøtter), skummet melkepulver, laktose, hakkede hasselnøtter 5%, E322, aromaer (vanilje og melk).
Portefølje (56)
Italia, Napoli
... er her surdeigen får en omsorgsfull behandling med oppfriskning frem til en fullstendig modning på 36 timer. Og det er her serien "Madre" oppstår, et resultat av Cupiellos kreativitet og evne til å forene de eldste og mest naturlige ingrediensene: mel, egg, sukker, smør og fersk surdeig. Våre hovedproduksjonslinjer er Cornetti Madre, linjen med veganske croissanter, muffins og porsjonskaker, Viennoiserie, napolitanske spesialiteter og mange flere.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play