...
Behagelig søtningsmiddel for drikker, yoghurt og
desserter, å nyte med søte oster og smeltede oster som
mozzarella, provola, caciocavallo. Den passer godt med
fisk, både rå og kokt; med ekstra jomfruolivenolje
og sitron fremhever den dressinger til salater og
pinzimonio.
...lakris og kanel, lakris og kirsebær, lakris og ingefær, lakris og anis, lakris og eukalyptus, sesam og honning, Acerola og eukalyptus, kamille og sitron, honning og andre frukter.. Produksjon også for PRIVATE LABEL.
GARGAN’OK - Gargano Sapori - er et håndverksfirma som produserer likører, pasta, syltetøy, tradisjonelle typiske søtsaker (fylte vafler, cartellate, mostaccioli, mandler med sukker), og aromatiserte oljer basert på gamle oppskrifter fra Gargano. De typiske søtsakene varierer fra cartellate med mandler og honning eller kokt vin, til mostaccioli med sitron eller sjokolade, til taralli med vin og...
... nedgraving av favino dyrket mellom radene, og reduserte behandlinger i henhold til Økologisk Landbruk, er grunnlaget for vårt innovative arbeid. Produktene vi tilbyr er: Vin, Ekstra jomfruolivenolje, Honning, Syltetøy av appelsiner, sitroner og mandariner, Paté av soltørkede tomater, artisjokker, svarte og grønne oliven, Krydder med oregano, rosmarin, sitron, appelsin og hvitløk basert på ekstra jomfruolivenolje. L’Agricola Montalbano er en virksomhet som har vært til stede i generasjoner, i et område med store muligheter.