...Mandler er en ingrediens som brukes mye i forskjellige tradisjonelle kjøkken i Middelhavsområdet, spesielt i det sicilianske, sardinske og pugliesiske kjøkkenet, både i søte og salte retter. De høstes for hånd og med stenger (fleksible stenger som er mellom 3 og 5 meter lange) i perioden august-september, og de brukes både i matlaging (pesto alla trapanese) og i konditorvarer (konfetti, småkaker...
Portefølje (6)
Italia, Belpasso
...Mandelkakene Paste di Mandorla er småkaker laget av marsipan eller Pasta Reale, såkalt fordi de er "verdige en konge." Disse småkakene med mandelmasse er en ekte skatt fra den sicilianske konfekttradisjonen, med en gammel opprinnelse. Det finnes flere varianter av Pasta di Mandorla, som de laget med pistasjnøtter, appelsin, sitron eller hasselnøtter. Også tilgjengelig for konditorivarer, i løsvekt.
Portefølje (9)
...L'Antica Compagnia Siciliana har klart å forene, i produksjonen av typiske sicilianske produkter, respekten for den gamle regionale småkakekunsten med de moderne kravene fra forbrukerne. Den nøye utvelgelsen av råvarer, banebrytende teknologi og organisatorisk profesjonalitet sikrer utmerket kvalitet på produktene. Vi tilbyr et rikt utvalg av smørkaker, mandelkaker og småkaker dekorert med et...
Italia, Caltagirone
Konditoriet Zagara er det rette svaret for de som ønsker deilige kaker laget med ekte ingredienser. Seremonikaker, buffetbakst og mye mer, for enhver type arrangement. Vi selger våre typiske sicilianske produkter både i Italia og i utlandet: Mandelpaste, colorelle, håndlagde småkaker og mye mer. Vi tilbyr catering for seremonier, og foreslår også produkter fra vårt cateringutvalg. Kom og smak våre Apericena med venner, du vil alltid finne vennlighet og profesjonalitet til din tjeneste. Besøk nettsiden og bestill ditt arrangement!
Italia, Trecastagni
... råvarer), produksjon (forberedelse av deig, rengjøring og desinfisering av deigen), emballasje (bruk av materialer for matprodukter), og distribusjon (La Casa del Biscotto distribuerer sine produkter ved å bruke et eget kommersielt nettverk som har vært aktivt i mange år over hele landet, med lokale distributører for å nå de viktigste italienske provinsene). Blant de typiske sicilianske produktene produserer vi også: Enkle mandelkaker, aromatisert med essensen av sitrusfrukter fra Sicilia og fylt med krem av pistasjnøtter, appelsin og sitron.
Italia, Pachino
Spesialisert på å tilby en rekke typiske sicilianske produkter, ble Uccaruci grunnlagt i Pachino sommeren 2016, og bringer med seg en stor erfaring som går tilbake til 1972. Fra søtsaker og småkaker til håndlaget sjokolade fra Modica, samt varianter av ferskt brød og focaccia, har Uccaruci raskt etablert seg som et kvalitetsmerke og er allerede det foretrukne valget for flere bedrifter i Italia...
Italia, Palermo
...småkaker, søtsaker og frokostblandinger laget med førsteklasses mel fra Timilia, Russello og Maiorca. Det mangler ikke på linser, kikerter, mandler, hasselnøtter og andre belgfrukter og økologisk tørket frukt. Mange produkter fra siciliansk konditori: cannoli, cassata, mandelkaker, sprø godbiter og pistasjnougat. Vi elsker sunn, økologisk, velsmakende og næringsrik mat. Vårt utvalg forteller om denne lidenskapen. Besøk nettstedet vårt, og du vil bli hjulpet av vårt forbrukerkontor i alle faser av kjøpet. Rask og sikker frakt.
Italia, Siracusa
Produksjon og engros av typiske sicilianske søtsaker, mandelpasta, smørkjeks, cannoli, småkaker, boller til mandelmelk...
Håndverkslaboratorium spesialisert i produksjon av mandelmasse, små boller og magnum, terter og små båter av smuldredeig, typiske sicilianske småkaker. Vi eksporterer allerede til noen europeiske land og vil gjerne inngå nye forretningsforbindelser med utlandet.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play