Italia, Imperia
... Den er pakket i den gamle ribbede flasken med mekanisk stopper: en korketut er festet til hver flaske. Produktetikett I 'Vedlegg' finner du etiketten med næringsdata og annen informasjon om produktet. Kombinasjoner "Pinzimolio" er spesielt egnet for å krydre crudités (selleri, fennikel, reddiker, artisjokker, gulrøtter, tomater) og er spesielt utmerket til dipp. kode:P .75...
Portefølje (44)
Italia, MILANO
... dele med venner. Ingredienser: Tomater (148g per 100g tomatketchup), eddik, sukker, salt, krydder og ekstrakter av urter (inneholder selleri), krydder. FORPAKNING AV 8 1 STK = EURO 2,90 1 PALETT 54 FORPAKNINGER AV 8 STK UTLØP 01/11/25 MINIMUMSORDRE 30 PALETT...
Portefølje (229)
Siden 2006 har Sempre Ghiotti operert med suksess innen catering og restaurantdrift, og tilbyr de beste oppskriftene fra det sicilianske kjøkkenet i form av ferdigretter, praktiske for daglig bruk og smakfulle som om de nettopp var laget. Våre preparater, laget med råvarer av høy kvalitet, gir muligheten til å servere hele Middelhavets ekthet i få og enkle trinn. Takket være våre praktiske emballa...
Portefølje (45)
...Poser for frukt og grønnsaker, spesifikt pakkbare artikler som et alternativ til tradisjonelle trekasser: druer, selleri, epler, bær, gulrøtter.
Portefølje (45)
Italia, Paterno'
...Kjent over hele verden som en typisk rett fra det sicilianske kjøkken, er den også blitt inkludert blant P.A.T. fra Landbruksdepartementet. Auberginer, paprika, løk, selleri, grønne og svarte oliven, kapers, eddik, salt, sukker, tomatpuré fra lokale tomater og ekstra jomfruolivenolje, dette er ingrediensene i den catanesiske versjonen av CAPONATA; som sammen med respekten for tradisjonene og erfaringen i produksjonen bidrar til å spre og opprettholde det høye navnet til det sicilianske kjøkkenet i verden.
Portefølje (9)
Italia, Stazione Fondi-Fondi
...Blant grønnsakene behandles | fennikel, selleri, hvit blomkål, savoykål og siciliansk brokkoli. Sellerien kommer fra Puglia; fennikelen produseres 6 måneder i Abruzzo og 6 måneder i Calabria, mens kål og blomkål produseres i Lazio, Abruzzo, Campania, Puglia og Tyskland. Den totale årlige forvaltningen utgjør 1.130.300 kg.
Portefølje (6)
Italia, San Pietro Clarenza
...Contorno med en elegant smak og intense aromaer, ideell for å kombinere med kjøttretter eller for å lage utmerkede forretter. Alle auberginene og de andre ingrediensene velges individuelt. INGREDIENSER: Ferske auberginer (stekt separat i ekstra jomfruolje), ferske røde paprika (stekt separat), tomatpuré, kapers, ferske gulrøtter, løk, FERSK SELLERI, grønne oliven, PINJEKjerner, rosiner, sukker, ekstra jomfruolje, solsikkeolje, eddik av vin lagret i 36 måneder. Kan inneholde fragmenter av olivenstein. ALLERGENER: Selleri, pinjekjerner. Pakninger på: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g VEGAN GOURMET...
Portefølje (8)
Italia, Massa Lombarda
...Ruller med poser og sekker, enlags eller forvarmet, for automatisk pakking av epler, gulrøtter, poteter. Buntsekker for pakking av epler, gulrøtter, salat og selleri, mikro- og makroperforerte. Stansede sekker for pakking av druer og kirsebær.
Portefølje (11)
Italia, Mortara
...)(3,7%). *Ingrediens (tørket/frysetørket). PRODUSERT I EN FABRIKK SOM BRUKER: SELLERI, SESAMFRØ, SENNEP, SOYA. Næringsdeklarasjon per 100 g: Energi: 335 kcal / 1403 kJ Fett: 1,0 g - hvorav mettet fett: 0,2 g Karbohydrater: 74,0 g - hvorav sukker: 0,4 g Fiber: 1,1 g Proteiner: 7,3 g Salt: 2,5 g Portioner: 2/3...
Portefølje (3)
Italia, Trento
...Potet, gulrot, løk, persille, purre, selleri, hvitløk og tomat fra økologisk landbruk og garantert av CSQA. Dette er de sunne ingrediensene valgt av Bauer for Granulert Vegetabilsk Bio. Den spesielle behandlingen fra det trentinske selskapet gjør en forskjell: en langsom og skånsom prosess som kun inkluderer tilsetning av det verdifulle gjærekstraktet og solsikkeolje. En spesiell granulering...
Portefølje (9)
...Navnet stammer fra Capone, som på den tiden var lett tilgjengelig i sicilianske kjøkken på grunn av sin overflod. Capone ble servert sammen med tomat og aubergine. På begynnelsen av forrige århundre ble retten en del av den folkelige mattradisjonen, og capone ble erstattet med andre grønnsaker. Grønnsakene, nøye utvalgt, blir fritert separat, og deretter kokt med en spesiell tomatsaus. Ingredienser: Fritert aubergine i terninger 37%, tomatsaus, solsikkeolje, ekstra virgin olivenolje, løk, selleri, oliven, kapers, sukker, naturlige aromaer, eddik.
Italia, Savignano Sul Rubicone
God dag, vi er et handelsfirma som selger fennikel og selleri 12 måneder i året. Emballasje og kalibrering av produktet etter kundens ønske. Vi ligger i Savignano sul Rubicone (FC). Vi er et seriøst, ungt selskap i full vekst. Vi ser etter partnere for samarbeid.
Italia, Orentano Castelfranco Di Sotto
... besteforeldre, og respekterer den ekte og rene tradisjonen i toskansk matlaging, med kjøtt, grønnsaker (selleri, sjalottløk og gulrøtter), ekstra jomfruolivenolje, salt, pepper og naturlige urter, uten smakforsterkere, konserveringsmidler eller fargestoffer. Våre sauser vil definitivt ikke ha en lav pris, ettersom selskapet ikke betjener dagligvarehandelen, men kun gastronomier, restauranter, slaktere og enhver annen virksomhet i bransjen som jobber med kvalitetsprodukter. Vårt selskap er åpent for alle som ønsker å besøke oss før de kjøper produktene våre.
Portefølje (1)
Italia, Polignano A Mare
... være innovasjon i produksjonsprosesser, behandling av produktkvalitet, samt forebygging og profylakse på arbeidsplassen. En posisjon oppnådd gjennom pålitelighet, lidenskap og nært samarbeid med de viktigste og beste apuliske bøndene, noe som gjør det mulig for Montalbo å tilby italienske handelsfrukter og grønnsaker av høyeste kvalitet. Scarola, prezzemoli, lolli, dill, selleri, gulrøtter, rødbeter, salat, blomkål, brokkoli, løk, kål, poteter, vannmeloner, meloner, druer og kirsebær er stoltheten til polignanese som samles direkte fra åkeren.
Medlemmene av ALMA SEGES opererer i de mest egnede frukt- og grønnsaksområdene i Sør-Italia, spesielt i Piana del Sele (Salerno), i Napoli-regionen, i det høye Casertano og i Puglia. Produksjonen dekker omtrent 1000 hektar med frukt og grønnsaker, hvorav 700 hektar er under beskyttede kulturer. De viktigste produktene er salater, endiver, snittsalater (IV gamma), selleri, persille, asparges...
Italia, Siracusa
Vårt selskap produserer og markedsfører frukt- og grønnsaksprodukter samt sitrusfrukter fra provinsen Siracusa, som: nye poteter, salater (romersk, iceberg, trocadero), selleri, fennikel, bønner, sitroner, appelsiner, og i tillegg distribuerer vi poteter og løk gjennom hele kalenderåret, som vi også importerer fra europeiske medlemsland.
Italia, Castel San Giorgio
Veterinær, fôr, kosttilskudd, selleri...
Italia, Budrio
Italia, Valsamoggia
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play