Italia, Giuliano
I over førti år har Di Rosa vært et referansepunkt i konfektbransjen, og tilbyr et bredt utvalg av produkter som forener italiensk håndverk med lidenskap for kvalitet. Med mer enn 200 artikler klare for verdens eksport, er Di Rosa ikke bare et merke, men en garanti for fortreffelighet og autentisitet. Vårt selskap distribuerer ikke bare produkter av høy kvalitet, men er også spesialisert på å lage...
Portefølje (129)
Italia, Milano
...Produsert i mai, er det en honning med nesten fargeløse til gyllengule toner. Den har en veldig mild duft, blomsteraktig og en delikat aroma av konfekt, vanilje og søt mandel, som er lite vedvarende i smaken. KOMBINASJONER Den perfekte søtningsmiddel, ideell for å søte kaffe, te og andre drikker, uten å endre smaken. Utmerket for å lage sirup og kandisere frukt, i fruktsalater og i deiger til kaker. Den passer veldig godt med oster, fersk ricotta og blåmuggoster.
Portefølje (116)
Italia, Capo D'orlando
... immunforsvaret og sunn hud. De inneholder også kalium, kalsium og fiber, som alle er viktige næringsstoffer for kroppen vår. I KJØKKENET Washington Navel-appelsiner kan brukes på mange forskjellige måter i matlaging. De kan spises ferske som snacks, brukes til å lage juice eller syltetøy, eller legges til salater og retter med kjøtt eller fisk. De er også en utmerket ingrediens for å lage kaker og desserter.
Portefølje (27)
Italia, Moio Della Civitella
... sødme takket være rørsukker, importert fra Italia Zuccheri med en bærekraftig forsyningskjede. Med bare to ingredienser, våre kastanjer og rørsukker, feirer Kastanjekremen enkelheten og renheten av smakene fra vårt land. Ingredienser: Kastanjer fra vår kastanjehage, bærekraftig rørsukker fra Italia Zuccheri. Bruksanvisning: Vår Kastanjekrem er deilig på toast eller kjeks til frokost. Perfekt også som fyll i kaker. SKU:cas/212/mar...
Portefølje (16)
Italia, S.spirito Di Bari
...Mandlene fra Puglia er laget av frøene fra mandeltreet (prunus dulcis) og gjennomgår prosesser som skalering, nøye utvelgelse og kalibrering. Mandlene brukes mye i tilberedningen av søtsaker som: nougat, konfetti, kaker, småkaker, amaretti. De er rike på proteiner, vitaminer (spesielt B-vitaminene og vitamin E), essensielle aminosyrer, umettede fettsyrer og mineraler (magnesium, fosfor, kalium...
Portefølje (7)
...kalium og jern). Tilgjengelige emballasjer: SEKKER PÅ 25 KG KARTONGER PÅ 12,5 PAKKER PÅ 10 ELLER 5 KG OGSÅ VAKUUMFORSETE PAKKER PÅ 1 KG ELLER 500 GR OGSÅ VAKUUMFORSETE Mulighet for EAN-koder og tilpassede etiketter Andre Produkter Ristede hasselnøtter 13/15 Tørkede valnøtter av type B – Sorrento Søtt, skrelt armelline Skrelte søte mandler fra Puglia...
Portefølje (2)
Italia, Forlì
... eller hvit yoghurt mer spennende. Mange vet ikke at linfrø kan erstatte egg; det er bare å blande en spiseskje med malte linfrø med tre spiseskjeer med vann. Den resulterende blandingen kan erstatte ett egg i småkaker eller kaker. Linfrø kan brukes i matlaging både hele og malt til mel for å lette absorpsjonen av næringsstoffene. Knuste eller malte vil de være lettere å absorbere for kroppen vår. De er også naturlig glutenfrie.
Portefølje (50)
Italia, Lauro
... oppskrifter og i salte retter. Du kan bruke dem i salater, i yoghurt, i tilberedningen av søte og salte bakervarer. De er utmerkede til frokost, for eksempel tilsatt i yoghurt, men også deilige alene som snacks. Til slutt er de mye brukt i konditorfaget: utvalget av desserter som kan lages med mandler er virkelig stort, da de er en av hovedingrediensene for tilberedning av småkaker, bakverk og kaker.
Portefølje (10)
Italia, Bruino
... produkter. Vi lager tørre bakervarer, ferske bakervarer, kaker, semifreddo, hevede produkter som: panettoni, pandori, søte og salte focacce, pizza; bugie ricce og fylte, samt porsjonsprodukter til frokost. Du kan finne noen av våre håndlagde konditorvarer i nett-katalogen. I tillegg til artiklene som finnes i katalogen på dette nettstedet, kan Dolce Vassoio lage mange andre produkter og varianter, også på spesifikke forespørseler. Vi lager også typiske piemontesiske produkter etter kunstnerisk standard, som tradisjonen tilsier.
Italia, Pomezia
Attilio Servi Pasticceria er en håndverksbedrift av høy kvalitet, kjent for produksjon av: - gjærbakst til høytider: Panettone, Pandoro og Colomba; - frosne søtsaker: croissanter (Servi Subito), bakverk, kaker og porsjonsdessert; - småkaker: søte, salte og krydrede; - gourmet focaccia og små focaccia til aperitiff.
... tradisjonen og båndet til kunden er og vil fortsette å være et stort styrkeområde som sikrer kontinuiteten i dette forholdet. Spesialiteten er den smakfulle deilige kaken. Pasticceria Pierrot tilbyr forskjellige produkter laget med ingredienser av høy kvalitet: regionale søtsaker, bryllupskaker og kaker til kommunion, buffetkonditorvarer, fersk og tørr konditorvarer, bursdagskaker, søte bakverk.
Italia, San Giorgio In Bosco
...Eco-Bio Alimentare PRODUKSJON på vegne av tredjeparter (private label) av økologiske søte og salte produkter, produksjonsbedrift for tredjeparter som leverer til de største merkene innen økologi, med over 30 typer økologiske produkter: kornbarer, frø og tørket frukt, sjokoladebarer med korn, pulverblandinger (kakao- og vaniljepudding, kakao, kakeblandinger), emballering av brunt sukker, osv. www.ecobioalimentare.com https://www.facebook.com/EcoBioAlimentare/ https://www.facebook.com/lafabbricadelcioccolato10/...
Italia, S. Giovanni La Punta
... OGSÅ ET SELSKAP SOM DISTRIBUERER ANDRE TRADISJONELLE SICILIANSKE SØTE PRODUKTER, MED NOEN EKSKLUSIVER FOR REPRESENTASJON. SOM FOR EKSEMPEL: SEMIFERDIGE PRODUKTER FOR KONDITORI SOM: TARTLETTENE OG BARCHETTE AV SMULDRET DEIG (ULIKE STØRRELSER), TØRRE BIGNE’, CANNOLI SFOGLIA (ULIKE STØRRELSER), VAU LE VANT, TØRRE BIGNE’ OG MYE MER. OG ENNÅ EN STOR UTVALG AV TYPISKE SICILIANSKE FROSNE PRODUKTER, SOM FOR EKSEMPEL: ARANCINI (OVER 15 SMAKER: MED SAUS, PISTASJER, AUBERGINER, LAKSE, KYLLING OG MYE MER), CIPOLLINE, CARTOCCIATE. PÅ FORESPØRSEL KAN VI TILBY ALLE TYPER KJeks.
Portefølje (1)
... Filippa, som har gitt liv til et autentisk familieprosjekt som uttrykker det konstante ønsket om å formidle sine røtter, fortellingen om stedene og den søte kunsten som i Sicilia representerer en historie så gammel som tiden. Med inntreden av Ilaria, som representerer den tredje generasjonen, kombinerer de hver dag sitt daglige arbeid med nye ideer både innen gastronomi og i estetisk og kommersiell...
... lager Panificio Quartararo monumentale kaker og kaker i sukkerpasta til bursdager og spesielle anledninger, samt klassiske kaker som sicilianske cassate, setteveli, mange typer mousse, og vi har også en iskremavdeling med håndverksproduksjon.
Italia, Casalpusterlengo
... å identifisere oppskrifter som best uttrykker essensen av konditorikunst, samtidig som de opprettholder den opprinnelige ektheten. Den organisatoriske kapasiteten til intern produksjon, kvaliteten på råvarene som brukes, og den spesialdesignede emballasjen bidrar til å sikre at disse oppskriftene bevarer all sin friskhet og duft gjennom eksportprosessen. Blant de søte produktene som Le Officine Culinarie eksporterer med suksess, finner vi kaker og småkaker fra den italienske tradisjonen.
Italia, Asolo
Asolodolce produserer deilige blader og søte spesialiteter ved å bruke moderne og avanserte metoder og prosesser, samtidig som de ivaretar kvalitet og oppmerksomhet på håndverksmessig ektehet. Asolodolce er en familiebedrift i dag i andre generasjon, som uttrykker store tall, men har bevart verdier og tilnærming fra sine røtter, som Sergio Gallina, grunnleggeren som fortsatt er aktiv i selskapet...
I tre generasjoner har vi hver dag gitt dere søte øyeblikk med våre småkaker, laget daglig med den samme lidenskapen og omsorgen som før. Morgensnackene, krøllene, småkakene, tricottiene, taralle, savoiardi, de fylt med fiken og mandler, bauletti, burrì, gocciolosi, cookies, mandorlotti, reginette, fullkorns cruscolotti og pancacao, er enkle og ekte produkter som kommer fra vårt personlige...
Italia, Pescina
Velkommen til vår søte nettside, hvor du får muligheten til å kjøpe produkter for dekorering av kaker og søtsaker, utstyr for kakedesignere og sukkerkunst, ingredienser til bursdagskaker og bakverk, og mye mer. Butikken er dedikert til salg av: sukkerkunst, kakedesign, fondant, konfetti, bakverk, kake, bursdagskake, kakedekorasjoner, søte oppskrifter, sjokolade, brownie, småkaker, muffins, salg...
...rom, limoncello, gianduja, nougat osv.) dekket med ekstra mørk sjokolade med minimum 62% kakao. - Holdbarhet: 12 måneder. - TRØFLER: laget av mørk sjokolade og hasselnøtter, drysset med kakao. - Holdbarhet: 12 måneder. - MELIGA PAIE: deilig kake laget med maismel, som er sprø og myk, fylt med syltetøy. - Holdbarhet: 5 måneder. - MELIGA KAKER: utsøkte småkaker fra Cuneo-tradisjonen, laget med smør...
Italia, Bedonia
Fersk pasta, gastronomi, søte og salte kaker...
Italia, Altamura
Kjære herr, Vi er en gammel tradisjonell italiensk produsent av lokal mat. Vårt selskap er spesialisert på produksjon og distribusjon av bakervarer som søte eller salte taralli, frize, krutonger, småkaker og bakverk, samt hjemmelaget eller ekstrudert tørr pasta laget med bronse. Vi har også startet produksjonen av økologiske småkaker laget med spesialmel som kamut, ris, soba, spelt og mais, samt pakking og distribusjon av tørkede internasjonale og italienske belgfrukter.
Søte og salte barforsyninger...
Populære land for denne søkefrasen