...Den vedfyrte ovnen som gjør en forskjell er.... SEDICINONI.
Takket være sitt store stekeområde er alle tilberedte matvarer lett tilgjengelige uten å miste plassen til en tradisjonell ovn på 80 cm. De to viftene som er tilstede sikrer optimal og jevn steking av alle matvarer. SEDICINONI er nøye utformet for å møte både kulinariske og estetiske krav, og er klassisk i sin malte versjon og moderne i sin versjon i rustfrittstål.
En innfellbar versjon er også tilgjengelig.
...Dybde 700 mm / Høyde 900 mm Kjølebordene med ventilasjon for restaurantbransjen (modeller GN1/1), med dybde 700 mm, isolasjon på 60 mm og økt maksimal høyde (h900 mm), er laget av rustfrittstål AISI 304 og kjølemiddel R290. SPRING 702 Big er tilgjengelig i versjoner TN (-2°C/+7°C) eller BT (-24°C/-18°C), med innebygd eller ekstern kompressor.
Romslig, takket være den økte høyden Moderne og...
...Maskin for ulike typer deig, som pizza, brød, småkaker, brioche osv. Struktur belagt med ripebestandig maling, vispeskål og lokk i rustfrittstål.
Spesifikasjoner
Effekt 3,7 kW, 400/3V, kapasitet skål 80 liter
dim. 950x840x1500h...
...Gabellini-ovnen er bygget med plater behandlet for å brukes ved høye temperaturer. Den indre stekeovnen er laget av rustfrittstål Aisi 430 og er adskilt fra forbrenningskammeret med et tredobbelt lag bestående av spesielle ildfaste granuler og en ildfast plate, noe som muliggjør en jevn varmefordeling over hele ovnens overflate og gir en mer jevn steking. I tillegg har ovnen også en luktventil...