Italia, Trepuzzi
...Mondano Barrel er en gin produsert i Italia av PEDRO FERREIRA. Ved første øyekast fremstår den lett gylden. Bouqueten av aromaer antyder treaktige noter på nesen, balansert av krydret noter av rosa pepper. I munnen er den rik og myk; smaken er kompleks og definitivt vedvarende, med en søt ettersmak av fiken.
Portefølje (89)
Italia, Imperia
...Deilige Borettana-kvalitets vårløk i ekstra jomfruolivenolje. Arbeidet ferskt og nedsenket i en god ekstra jomfruolivenolje som har fått et hint av rosa pepper. Produktetikett I 'Vedlegg' finner du etiketten med næringsdata og annen informasjon om produktet. Kombinasjoner Borettane i Extra Virgin kan nytes som de er, naturligvis, som en aperitiff, men fremfor alt er de en utmerket forrett og...
Portefølje (44)
Italia, Nave
...Ingredienser Vann, sukker, karbondioksid, syre, sitronsyre, fargestoff, antocyaner, safloreksrakt, sitron og eple, aroma, kininhydroklorid. Notater Inneholder 25 % mindre sukker enn klassisk Schweppes, og det brukes kun 100 % naturlige ingredienser og aromaer, inkludert kinin og sukker. ... Naturlig aromatisert med rosa pepper. En lett krydret og smakfull tonic. Kapasitet: 0,20 l Kode: 02443 Kategori: Tonicvann Land: Italia...
Portefølje (46)
Italia, Prato
...EAU DE PARFUM – GALGANO (UNISEX) En unik skapelse av stor eleganse og dybde: patchouli, ambertrær og semsket skinn utgjør hovedakkorden. De krydrede notene av rosa pepper og kardemomme gir friske aksenter. OLFAKTIV PYRAMIDE: Topp: BERGAMOT, ROSA PEPPER, KARDAMOMME, ELEMI Hjerte: VANNAKKORD, GERANIUM, SEMSKET SKINN Bunn: PATCHOULI, AMBERTRÆR, EIKEMUSK INSPIRASJONEN Den hellige duften som gjorde...
Portefølje (3)
Italia, Colonnata Carrara
... (fra 0,5 til 1 kg) varierer fra 4 til 8 cm. Ingredienser: Lardo di Colonnata IGP, naturlig havsalt, svart pepper, hvitløk, rosmarin, krydder og aromatiske urter. Uten konserveringsmidler – Uten allergener – Uten gluten – Ingen melk og melkeprodukter – Ingen GMO – Ingen glutamat...
Portefølje (3)
...En sterk, kraftig og ekte olje, intens grønn med gyldne nyanser. Dens særegenhet er at den inneholder tre ganger så mye av de antioksidante polyfenolene som noen annen olje. Fra den gulgrønne fargen, har den en middels fruktig duft, med en sterk bitterhet og krydderaktig smak. Ved smak finner man noter av dill, artisjokkfenikkel, pepper, høy og mandel. Den avslutter imponerende, krydret og med...
Portefølje (6)
...For ham er det nødvendig å "sacrifice" den mest verdifulle delen av grisen. Faktisk lages Culatello di Zibello DOP, den ubestridte prinsen av alle spekemat, "fra" de sentrale musklene i låret. Ferskt kjøtt fra tunge italienske griser bearbeides med omhu og trimmes til den typiske pæreformen. Salt og pepper, 15 dager i et kjølig rom for å hvile, deretter bundet for hånd i den naturlige blæren. Nå...
Portefølje (10)
...sertifiseringer og kundetilfredshet. Ved å leke med luktene og smakene av krydder har vi skapt de berømte blandingene for baking (som har tradisjonelle smaker som potet og rosmarin, til de mer innovative som ingefær og gurkemeie, sitron og rosa pepper, curry og mange andre..), for kjøtt (fra steker til blandinger for hamburger og pølse) og ikke minst paneringer, for sprø og smakfulle produkter; gyldige både for...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play