...Kaffen dyrket av Carlos på hans plantasje i Honduras har en ganske rik aromatisk og smakfull profil. Takket være 48 timers naturlig fermentering kan vi med denne kaffen nyte både de søte tonene av melkek sjokolade og karamell, samt de fruktigere tonene av appelsin og grønt eple. En eksplosiv blanding som alltid forblir balansert med en middels syrlighet. Sted: Corquin, Copan GÅRD: Carlos Estevez Mejia Høyde: 1450 – 1550 moh Variasjon: Rød Catuai Behandling: Anaerob 48 timer PROFIL I KOPPEN: Appelsin, hvit sjokolade, grønt eple og karamell Ideell for: Pour over metoder...
Portefølje (25)
Italia, Castel Volturno
...En Decaffeinato som ikke mister den typiske fylden og intensiteten av kaffe? Prøv det, hvis du ikke tror det. Smaken av tradisjon med en prosentandel kaffe som ikke overstiger 0,1 %. Koffeinen er ekstraktet fra bønnen mens den fortsatt er grønn og ikke ristet, uten bruk av skadelige løsemidler. All den myke og fløyelsaktige smaken av kaffe, uten koffein. Med noter av karamell, melkek sjokolade og tørket frukt.
Portefølje (68)
Italia, Savignano Sul Panaro
...Fersk og blomstrende, søt med noter av mørk sjokolade. Utmerket kropp og en rik aromatisk syre.
Portefølje (17)
...Høy-kvalitets kaffe med en jevn og balansert smak, dyrket mellom 800 og 1300 meter over havet, med en markert og delikat aroma. Noter av vanilje, tørket og tørket frukt som skiller seg ut på en velbalansert og utsøkt kropp. En kaffe som skiller seg ut for sin rikdom og fine syre, med tydelige noter av sjokolade beriket med hint av karamell og en ettersmak av ristet brød.
Portefølje (17)
Italia, MILANO
...En blanding med intens smak, med aroma av kakao og delikate noter av ristet brød. Kjennetegnet ved en fyldig ettersmak av sjokolade. PAKKE MED 6 STK bokser 33 1 PALETT 198 STK UTGÅR 12/07/2025 MINIMUMSORDRE 15 PALETT...
Portefølje (229)
Italia, Barletta
Italia, Milano
...Den ekte uttrykkelsen av italiensk kaffe Ristretto, en blanding bestående av arabica fra Brasil, ledsaget av førsteklasses arabica fra Peru, avgir en uforglemmelig duft av mandler og mørk sjokolade; de små prosentene av Robusta fra Vietnam og den svært verdifulle robustaen fra Uganda som inngår i denne blandingen, skaper en fyldig crema, og den rike kroppen gir en vedvarende ettersmak, noe som...
Portefølje (8)
Italia, Sesto Fiorentino
... som kan nytes flere ganger i løpet av dagen for et energiløft. Den kan nytes hjemme eller på kontoret i en kopp, eller tilberedes og tas med i hverdagen. Amerikansk kaffe er et utmerket alternativ til espresso eller moka-kaffen som vi italienere er vant til. Pakningen med friskhetsbevarende ventil opprettholder produktet til tross for forbruk over tid. AROMATISK PROFIL Aromatisk kaffe med en delikat smak, med ettersmak av kakao, vanilje, sjokolade, blomsternoter og tørket frukt.
Portefølje (9)
Italia, Mercato Saraceno
...For kaffeelskere med en kraftig og fyldig smak, er vår Miscela Masai det perfekte valget. Denne blandingen er preget av tilstedeværelsen av Robusta kaffebønner, ristet for å fremheve fylden og intensiteten. Hver kapsel og pod tilbyr en kaffe med intens smak, med noter av mørk sjokolade og en lett krydderhet. Still ditt ønske om en sterk og omsluttende kaffe med praktiskheten til våre kapsler.
Portefølje (6)
Italia, Giarre
...Produksjon og salg av håndlagde sicilianske granita i følgende smaker: Ananas, Rød Appelsin fra Sicilia, Kaffe, Sjokolade og Kanel, Jordbær og Markjordbær fra Maletto, Grønn Sitron fra Siracusa, Siciliansk Mandariner, Mandler og Ristet Mandler fra Avola, Pistachio fra Bronte, Svarte Morbær fra Etna, Bergamot, Bivona Fersken, Cantaloupe Melon, Hvite Fikener, Kaktusfiken, Granateple, Mynte...
Portefølje (7)
Italia, Lauro
...Den karamelliserte hasselnøttgranulaten er et produkt laget av utvalgte hasselnøtter av høy kvalitet, ristet, knust og karamellisert. Hasselnøtten har alltid hatt en plass blant kremene som brukes i konditorfaget og iskremproduksjon, i den tradisjonelle kombinasjonen med sjokolade. Den karamelliserte ristede hasselnøttgranulaten brukes vanligvis til pynting og dekorering av smakfulle retter, og sikrer optimale og konsistente resultater.
Portefølje (10)
Italia, Aprilia
... konsolidere og forbedre sin allerede rike erfaring innen produksjon av konfetti og andre søtsaker. En dag, i september 1995, etter flere forsøk, skaper MAESTRO SOR FELICE en praline laget med en Santos-kaffebønne ristet over åpen ild og dekket med deilig mørk sjokolade. Kort tid etter vil denne pralinen bli kjent som: "Cioccafè". Produktet oppnår umiddelbart en fantastisk suksess: nye maskiner kjøpes inn...
Italia, Monterotondo
...Industria alimentare specializzata i panering med krydder (golden - ristet - cornflakes - au gratin - salt og pepper - piccantino - italiensk og spansk), blanding av krydder, GRAND ROAST også i poser på 7 g, smakstilsetninger for kjøtt og fisk, salg av krydder, sjokolade, konfekt, kaffe, øl, for industri/engros/detalj/horeca/bar/slaktere gdo osv. Eiet av et av de mest prestisjefylte universitetene i Italia, drar vi nytte av deres faglige kompetanse for å sikre produkter av høy kvalitet.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play