Italia, Salerno
I etterkrigstiden etablerte Pasquale Battista et lite laboratorium for konserverte matvarer i Cetara, hovedsakelig for ansjos, og drev det med lidenskap og stolthet frem til 90-tallet. Båndet mellom bearbeiding av ansjos og Cetara har historiske røtter, og i dag, som i går, fortsetter tradisjonen takket være sønnene til herr Battista. I løpet av tiden har smaken på produktet vårt ikke endret seg, ...
Portefølje (8)
...bearbeider og omsetter over 655 tonn produkter årlig (data fra 2013). Hver 6. måned reiser en delegasjon fra selskapet til Lofoten (Norge) for å personlig sjekke kvaliteten på produksjonen. Forskning og utvikling internt i selskapet har ført til produkter som linjen "StoccoFacile" som gjør det mulig å lage utmerkede retter med klippfisk og tørrfisk raskt takket være variantene med forhåndskokt eller bare allerede utvannet produkt. Ideelle produkter både for hjemmebruk og for restauranter og trattoriaer (det er allerede mange kokker som bruker dem).
Italia, tivoli
Produksjon og markedsføring av sjømatprodukter...
Italia, Bisceglie
Import-eksport av ferske og frosne sjømatprodukter samt ikke-frosne matvarer.
Italia, Ravenna

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play