Italia, MILANO
...Prosciutto di San Daniele kan kun produseres i byen San Daniele del Friuli, i nordøst Italia, med svært strenge kvalitetskontroller. Den unike kombinasjonen av alpine vinder og varme sjøbriser gir Prosciutto di San Daniele sin spesielle aroma og smak. Prosciutto di San Daniele er laget av spesifikke svineraser, oppdrettet under spesifikke krav regulert av den italienske regjeringen. Produksjonen er begrenset. KG 9,928 CA. PRIS PER KG EURO 8,00 EMBALLASJE MED 2 STK MINIMUMSORDRE 50 EMBALLASJER MED 2 STK UTLØPSDATO 14/09/2025...
Portefølje (229)
Italia, Langhirano
...Som spesialister på store råskinker har vi også valgt ut det vi mener er den beste Prosciutto di San Daniele. Produsert i et begrenset område i Friuli, skiller den seg ut med sin typiske avlange form og tilstedeværelsen av klauven. Forberedt kun med kjøtt fra svin født og oppdrettet i Italia og havsalt, i en mer generøs mengde sammenlignet med Parma, noe som gir den en mer markant smak. Modning: 14/18 måneder Gjennomsnittlig vekt: kg. 9.5/11.5 Antall stykker per nakke: 2...
Portefølje (3)
Italia, San Daniele Del Friuli
Italia, San Daniele Del Friuli
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play