...Porcini Boscaiola 180 g: de er porcini-sopp kuttet i små biter, blanchert i eddik, smaksatt med aromatiske urter og pakket i olivenolje.
Produktetikett
I 'Vedlegg' finner du etiketten med næringsdata og annen informasjon om produktet.
Kombinasjoner
Porcini alla Boscaiola Calvi er svært appetittvekkende og ideelle, spesielt som en forrett: eventuelt kombinert med våre andre spesialiteter.
Lagringsmetode
Oppbevares på et tørt og kjølig sted, unna varmekilder. Når den er åpnet, oppbevares i kjøleskapet (+4°C) og konsumeres innen 5 dager.
Kode:PORK 180...
...Funghi Porcini Secchi Le Foglie Verdi Dried Mushroom Porcini Sicily Emballasje - Funghi Porcini Secchi i pakker på 50 100 250 500 g, utmerket for risotto og tilberedninger.
Dried Porcini Mushroom 50 100 250 500 g pakke, best produkt for risotto og generell blandet mat.
King of Truffles er et ungt og dynamisk selskap som benytter seg av de mest erfarne ansatte og jegere. Det har to hovedområder av ekspertise: utvelgelse av de beste rene og uforurensede trøflene og beskyttelse av territoriet der produktene blir søkt etter og valgt ut, med full respekt for miljøet der det opererer. Vi snakker om provinsen Isernia, i nasjonalparken Abruzzo, Lazio og Molise, området ...
...La Delizia al Tartufo Bianco Pregiato og porcini er et av de mest raffinerte og eksklusive produktene.
Ideell for aperitiffer og edle kjøttretter, passer den godt sammen med utmerkede hvite viner. Etterspurt i mange kjøkken av høyeste profil. Raffinert og balansert direkte fra de beste kokkene i verden.
...Ved fullført koking og fra varmen, rør Risotto med Porcini med klarnet smør, noen flak av Castelmagno og fersk hakket persille.
Ingredienser: Riso Carnaroli Classico (88%), vegetabilsk buljongpulver (salt, stivelse og maltodextriner fra poteter, dehydrerte grønnsaker (gulrot, selleri, persille), solsikkeolje, naturlige aromaer, krydder), rismel, porcinisopp* (Boletus Edulis og tilhørende gruppe...
...Vår ferske fylte pasta inneholder kjøtt, spekeskinke, ricotta og spinat, porcini-sopp, alt pakket inn i et tynt og lett lag laget av mel og egg fra frittgående høner.
... behagelig buljong, løs opp 16 g Granulat av Steinbit-sopp fra Bauer i 1 liter kokende vann og rør om: produktet er øyeblikkelig. For å gi en ekstra smak kan granulatet tilsettes direkte i risotto, sauser, steker og scaloppine, i ønsket mengde.
MED 15% STEINBIT-SOPP...
...Micotec er et selskap fra Gravina i Puglia som produserer sopp og substrat for sopp cardoncelli (pleurotus eryngil).
Det ligger på et ideelt sted for dyrking, ved foten av Parco Nazionale dell'Alta Murgia. Selskapet bruker moderne maskiner som muliggjør kontinuerlig produksjon, salg av pakket porcini, ferske sopp, bearbeidede produkter og leveranser til supermarkeder.
Vår bedrift garanterer kvalitet og profesjonalitet når det gjelder dyrking av sopp, takket være en automatisert industriell prosess dedikert til produksjon året rundt.
Il Naif restaurant og pizzeria har alltid vært en av de beste i Ravenna og tilbyr sine kunder en oppmerksom og grundig service. Hos oss kan du finne:
Menyer med stort utvalg av sjømatspesialiteter. Fersk fisk hver dag, blandet fritert fisk, blandet grillet fisk og rå fisk, skalldyr, porcini-sopp, trøfler, hjemmelaget pasta, grillet kjøtt, salater og grønnsaker av alle slag. Pizzas laget i vedfyrt ovn. Pizzas med Kamut, vi legger særlig vekt på fettfri matlaging og riktig balanse mellom proteiner og karbohydrater. Enkeltmeny for idrettsutøvere.
ERBITAL opererer innen dehydrerte produkter som blandet ris, durumhvete pasta blandet med oppskriftens ingredienser og tørkede porcini-sopp siden 1983, året selskapet ble grunnlagt. Alle faser av produksjonen av våre produkter foregår i vår fabrikk i Tricerro, i provinsen Vercelli, et område kjent for sin risproduksjon av europeisk betydning, ved foten av Monferrato-høydene. Kvaliteten og...
Kvalitet og service for ferske produkter, selv med få kasser, raske leveranser flere ganger om dagen, gitt produktenes delikatesse. Ferske porcini-sopp hver dag, selv med få kasser.