Italia, Pergola
...Den allsidige løsningen med to typer matlaging: direkte, indirekte eller begge deler. Bålet kan tennes direkte i bålet inne i matlagingskammeret, eller i forbrenningskammeret under. Ved å sette inn et gitter i selve matlagingskammeret får man et andre nivå for samtidig plassering av flere stekebrett. Bålet kan derfor tennes direkte i matlagingskammeret eller i det separate forbrenningskammeret, eller samtidig i begge avhengig av preferanser, med fordelen av å holde matlagingsflaten varmere lenger i sistnevnte tilfelle.
Portefølje (154)
Italia, altamura
...Produsert og pakket i henhold til lovbestemmelser. Tilgjengelig i to forskjellige størrelser: Liten på 125g. Stor på 250g. Kan oppbevares i et vanlig husholdningskjøleskap fra 0°C til +4°C eller fryses ved -20°C, noe som sikrer langvarig lagring i opptil 12 måneder.
Portefølje (3)
Italia, Montale
... anodiseringen gir en jevn overflate og beskytter mot oksidasjon. Den myke og jevne fresingen letter løftingen av pizzaen. Sammenkoblingen mellom hode og håndtak består av overlapping av de to elementene sikret med tre store riveter i linje som garanterer sikkerhet og ubevegelighet, i tillegg gir fraværet av vibrasjoner overført til håndtaket større brukskomfort. Den perforerte overflaten gir lav friksjon og slipper ut melet, noe som forhindrer at det fester seg til bunnen av pizzaen og risikerer å brenne. Garanti for levering innen 7 arbeidsdager for spader med tilpasning.
Portefølje (2)
Italia, Conversano
..."MOCA" matbokser er bokser som er egnet for direkte kontakt med matvarer, og de er derfor primær emballasje som vanligvis brukes i fryseindustrien, konditoribransjen, fersk pasta, fritert mat, og i alle de sektorene hvor det er behov for sertifisert emballasje, eventuelt også tilpasset med kundens merke. De er laget av to forskjellige typer råmateriale, nemlig bølgepapp eller glatt papp, hvor det er mulig å tilpasse med trykk i fotografisk oppløsning.
Portefølje (38)
Italia, Mason Vicentino
...MIX er en fast spiralbollemikser som veier fra 30 til 300 kg deig. Denne maskinen er utstyrt med doble motorer, reversibel bolle, bladaksel, sikkerhetsgitter og to tidsinnstilte hastigheter. Denne spesielle typen mikser er egnet for bakerier og konditorier, og kan også brukes til pizza. Takket være den spesielle formen på bollen og spiralen gir mikseren de beste resultatene når det gjelder...
Portefølje (10)
...Ideen til denne kremet kommer fra en første fargevisjon. De to produktene, med nesten motsatte farger, men som begge fanget oppmerksomheten. Sammenkoblingen av artisjokkhjerter med svart trøffel, alt i olivenolje, har resultert i et utmerket produkt som fyll til smørbrød, pizza og focaccia. Ingredienser: artisjokker (65%), olivenolje, oliven, svart sommertrøffel (tuber aestivum Vitt.) 5%, salt, aromaer. Tips: Utmerket krydder til pastaretter, hvitt kjøtt eller som base for sauser.
Portefølje (10)
Italia, Torbole Casaglia
Fabian opererer over hele landet og tilbyr to hovedproduksjonslinjer: en for barer og en for salgsautomater. Vi er i stand til å håndtere alle typer leveranser til samfunn, fly- og rederiselskaper, arrangementer, messer og store begivenheter. Rundstykker, piadine, focacce, smørbrød, toast, pizza: Produksjonen til Fabian tilfredsstiller alle smaker. Siden 1998 har Fabian vunnet tilliten til en...
Portefølje (3)
Italia, Gravellona Toce
...aluminium og jern; i tillegg, takket være eksterne samarbeid, et bredt spekter av overflater som speilpolering, satinering, vibrasjonsbearbeiding, elektro-polering og sandblåsing; - Bøying og sveising av plater, - Utvikling og produksjon av ferdige produkter for bakerisektoren, spesielt bakeplater for brød og pizza med påføringer av non-stick og silikonbelegg. G.T.Inox har som mål å tilby en...
Italia, Toblach
... kvaliteten på produktene og et utvalg av toppmerker vært høyeste prioritet. Grillkursene i Grillstore Toblach, i samarbeid med kjøttbutikken Meatery i Olang, er nå legendariske. De vil også bli holdt igjen i fremtiden, så lenge forholdene tillater det. 10-12 kurs i året, med ulike temaer som pizza, røyking, biff, eller kurs med vin- og ølparinger står på programmet. I 2022 kommer to nye temaer til...
Italia, Napoli
... profesjonelt kjøkken, frityrkokere, pastakokere, frytop, konveksjonsovn og temperaturreduksjonsenhet. Pizza-benk, deigblander og kjølt bord for pizzeriaen, samt profesjonell kjøleløsning bestående av kjøleskap med en eller to dører, kjølt utstillingsbenk og kjølerom. Solid og profesjonelt utstyr for daglig arbeid som skiver, kjøttkvern, grønnsakskutter, rivjern, muslingvasker, potetskreller og...
Italia, Foligno
...blir håndtert og kontrollert én og én. Hver dag. Hver kunde kan tilpasse vår pizzabunn og dekorere den etter eget ønske, sette den i ovnen i noen minutter og nyte den ekte smaken, kvaliteten og ektheten av italiensk pizza. Alt dette er mulig fordi vi ikke bruker konserveringsmidler, fargestoffer eller tilsetningsstoffer, men kun to råvarer: mel og vann.
Italia, Campagna
... produktene sine med ny teknologi i samsvar med forskriftene. I dag er de også til stede på verdensarrangementer som EXPO i Milano, hvor sunn ernæring, også med en godt stekt pizza, fungerer som det offisielle "sloganet" for bevaring. Erfaringen og profesjonaliteten som er oppnådd gjennom årene har gjort det mulig å nå viktige mål, som å være den offisielle leverandøren til Napoli Pizza Village og...
... gyldne triangelet', det mest eksklusive stedet i Puglia. Disse to gårdene, ferieutleiene, ligger midt i olivenlunder med vakker utsikt mot Adriaterhavet. Vi har alltid vært imponert over den røde jorden, de gamle og ærverdige oliventrærne, det fantastiske kjøkkenet, det klare lyset, de vakre strendene, de hvite byene, de vennlige menneskene og kunsten og kulturen i Puglia. Siden vennene våre begynte å kalle stedet vårt 'landsby', fordi det består av flere bygninger og i sentrum har vi en pizza, har vi begynt å justere navnet: Borgo Fianco a Fianco.
Italia, Genova
... bakerier med inverter og tidsur. Dyppeblandere på benk med en bolle på 10 liter og 2,5 kg deig. Gaffelblandere på 17 og 35 kg, ideelle for å elte napolitansk pizza. Dyppeblandere for pizzerier med kapasitet fra 23 til 50 kg deig, med minimalt plassbehov og maksimal ytelse. Eliani tilbyr også sine blandemaskiner på nett, se spiralblanderne for pizzeria Eliani modell ES, FRA 5 TIL 50 KG til fabrikkpriser.
Italia, Borgo San Lorenzo
Happy Pizza Italy er et italiensk selskap med lang og veletablert erfaring innen produksjon av prefabrikkerte vedfyrte ovner. Selskapet har nylig utviklet en innovativ, lett og bærbar ovn med unike egenskaper. Vedovnen fra Happy Pizza Italy er nå tilgjengelig i to størrelser og forskjellige utførelser, og kan bestilles på nett. Takket være sine tekniske spesifikasjoner, er den perfekt for både privatpersoner og profesjonelle.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play