Italia, Roma
...Symbolet på italiensk håndverk, Margherita er en ekte ikon innen mat. Fin, søt og kremet tomatpuré møter en smeltende fior di latte fra Campania for å skape enkle, men smakfulle smaker, i ekte italiensk tradisjon.
Samsvarende produkter
Pizza Margherita - DEN FAMØSE
Pizza Margherita - DEN FAMØSE
Andre produkter
Capricciosa Pizza
Capricciosa Pizza
Portefølje (2)
Italia, altamura
...Bunnene til pizza er laget av en deig med enkle og få ingredienser: finmalt durumhvete, potetstivelse, soyalecitine, ekstra jomfruolivenolje, salt, gjær, vann. Inneholder gluten, soya. Pizzaen er enkel å forberede og kan toppes med et begrenset antall krydder, kun begrenset av fantasien. Formen er rund, håndlaget og av høy kvalitet for å oppfylle selskapets standarder for fortreffelighet. Produsert og pakket i henhold til lovgivningen. BASE PIZZA RØD TOMAT Ingredienser: Finmalt durumhvete, vann, potetstivelse, havsalt, ekstra jomfruolivenolje, gjær, soyalecitine. Tomatsaus. Inneholder gluten.
Portefølje (3)
Frysing utgjør en viktig del av fremtiden for vår bransje. Vi har derfor utvidet vårt sortiment av ferske produkter, med en linje av spesifikke frosne produkter for dagligvarehandelen og restaurantbransjen. Vi har som mål å bevare de autentiske smakene fra håndverksbaking, typiske for den italienske tradisjonen. Dette er mulig takket være vår kontinuerlige forskning, den stadig pågående jakten p...
Portefølje (9)
Italia, Giarre
...Produksjon av fylte pizzaer i ATM med holdbarhet på 30 dager i følgende smaksvarianter: Margherita på 450 g, Salame Dolce på 500 g, Salame Piccante på 500 g, Wurstel på 510 g, Montanara på 550 g, Vegetariana på 550 g. Mulighet for andre fyllinger etter kundens valg. Frakt til hele Europa.
Portefølje (7)
Skolen Pizzaioli Gourmet er født ut av ønsket om å tilføre noe nytt i denne bransjen, ønsket om å gå tilbake til en undervisning basert på gjenoppdagelsen av naturlige og sunne produkter, samt bevisstheten om at det kun er ved å ta bedre vare på kvaliteten på det endelige produktet at vi kan heve pizza til å bli en rett av høyere kjøkken. Dette har ført til opprettelsen av en utdanningsinstitusjon...
Portefølje (2)
...Bunnpizza laget for hånd for å gjøre den mer lettfordøyelig og sprø. Sprø utenpå, myk inni. Kan toppes etter ønske, med margherita-bunn eller bare hvit med olje, salt og rosmarin. Stekes på risten i en forvarmet ovn på 240° til den er godt gyllen.
Portefølje (10)
Italia, senigallia
Portefølje (1)
Italia, Citta S'angelo
Matvare mini pizza margherita, med mozzarella og frosne tomater, forstekt og fryst.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play