Italia, Bronte
NCM NUTS SRL, med base i Bronte, Catania, Italia, er en ledende leverandør av høykvalitets tørkede frukter, spesialisert på import og eksport av premium produkter. Med omfattende erfaring i bransjen betjener vi kunder over hele verden, og tilbyr et bredt utvalg av tørkede frukter for både detalj- og engrosmarkeder. Vår portefølje inkluderer pistasjnøtter, mandler, hasselnøtter og mer, alle nøye ut...
Portefølje (21)
Italia, Giuliano
...Gianduia og pistasjnøtt Cod:MNG022...
Portefølje (129)
...Skallet knust pistasjnøtt fra Hellas. Brukes til pistasjnøttpasta, til granulat og mel, konditorier, panettone, barer osv....
Portefølje (4)
Italia, Mazara Del Vallo
Ta en gammel bakeri. Sett inn en familie som i 50 år har fulgt de gamle sicilianske oppskriftene. Tilsett ricotta, mandler, pistasjnøtter og sitrusfrukter født av solen og jorden i Sicilia. Bland dem med riktig mengde enkelhet, tradisjon og kreativitet. Du har fått en søt Rocca. Rocca Confectionery Industries ble grunnlagt for å fremme eksellensen til den sicilianske konditoriet og tilfredsstille ...
Portefølje (8)
Italia, Paternó
... klassisk oppskrift. 2. Mandelsmør med pistasjnøtt: en eksplosjon av siciliansk smak, beriket med den intense og kremete smaken av pistasjnøtt. Disse smørene er uimotståelige for elskere av rike og kraftige smaker. 3. Mandelsmør med appelsin: essensen av appelsin smelter sammen med sødmen fra mandelen, og skaper en perfekt kombinasjon av friskhet og sødme. Ideelle for de som søker en fruktig og...
Samsvarende produkter
Mandelpasta med forskjellige smaker
Mandelpasta
Portefølje (1)
Italia, Belpasso
Vi har gleden av å introdusere en helt nyhet innen siciliansk konditori, et innovativt produkt som for øyeblikket er unikt på markedet og i sin spesialitet, som bryter ned grensene for logistikk og oppbevaring av ferske produkter. Dette er et KIT som inneholder: sicilianske cannoli-skall, dehydrert ricotta, hakket pistasjnøtt, sjokoladebiter (nøye dosert), sprøytepose og instruksjoner for...
Portefølje (1)
... Sicilia fra bysantinerne, som økte og utviklet dyrkingen av pistasjnøttene, som på øya, spesielt ved foten av Etna, fant et naturlig habitat for en frodig og særegen utvikling. Herr Spitaleri Carmelo er en av produsentene av pistasjnøtter fra Bronte. Målet er å gjøre vår pistasjnøtt kjent, å verdsette den og å få folk til å forstå forskjellene fra de som kommer fra andre land. Pistasjnøtten fra Bronte blir verken ristet eller saltet, i motsetning til utenlandske varianter, for å sikre at folk kan smake den ekte smaken.
... elegant miljø. Vår største styrke er "Profiterolenes Hus", hvor våre konditorer lager og pakker disse typiske dessertene fra vår håndverksproduksjon, i versjoner med zabaglione, krem og pistasjnøtt. I hver dessert vi lager, legger vi inn lidenskap og hjerte, i tillegg til å nøye velge råvarer av høyeste kvalitet. I tillegg, siden vi liker å oppnå perfeksjon på alle områder, vil våre desserter bli ledsaget av en stilfull og elegant emballasje som er helt resirkulerbar og gjenbrukbar for å gjøre transporten så enkel som mulig.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play