Italia, Orbassano
...Hvert land kan ha sin egen tradisjonelle oppskrift på gnocchi, med forskjellige størrelser, former og ingredienser. Men i Italia, hvor "gnocchi" ble laget for første gang, er det en enkel og deilig pasta laget med poteter, perfekt for røde sauser og ostefondue. En rik og substansiell forrett, en tradisjon for alle årstider. Våre gnocchi har en mykhet og konsistens som gjør dem egnet for alle ganer, selv de mest delikate. Ideelle for veganske tilberedninger.
Portefølje (57)
Italia, Barberino Di Mugello
...Pici - Paccheri - Spaghetti - Penne av durumhvete: Det er en pasta produsert utelukkende med semolina fra durumhvete høstet på åsene i Volterra av bøndene i kooperativet. Bearbeidingen utføres etter håndverksmetoder, med bronseforming og tørking ved lav temperatur. Tortelloni, Tortelloni Verdi, Maremmani av fersk håndlaget pasta.
Portefølje (7)
Italia, Marciano Della Chiana
... spesielt: det inneholder ikke Allina. Dette gjør at det er helt fordøyelig og ikke etterlater den noen ganger ubehagelige lukten. Med andre ord, en hvitløk som er kyssesikker. For å lage denne sausen har vi brukt hele planten av aglione, fra blomst til løk. Resultatet er en frisk, søt og delikat smak. Derfor anbefaler vi å varme den opp i noen minutter før du heller den over pastaen. Perfekt for å smake til enhver type pasta, spesielt de tradisjonelle Pici, eventuelt med tilsetning av sopp og pølse eller kapers og ansjos, eller Guanciale Stagionato.
Portefølje (10)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play