Italia, San Secondo Parmense
SØTSAKER INDUSTRI PATTINI...
Italia, Castel Maggiore
Kvaliteten på sjokolade etter tradisjon...
...-automatiske og automatiske støpelinjer for produksjon av plater og fylt sjokolade, kontinuerlige tempereringsmaskiner for batchproduksjon, anlegg for produksjon av håndverks-sjokolade fra kakaobønnen, teknologi for produksjon av ulike sjokoladeprodukter med anvendelse i spesifikke interesseområder, sjokoladehåndverkskole: "fra bønne til plate"...
SJOKOLADE OG GODTERI FRA TORINO Fabrikk og Kontorer:...
...1979: Dolce Idea Fabbrica di cioccolato ble grunnlagt med håndverksproduksjon, ledet av Gennaro Bottone. Siden 1979 har de gledet smaksløkene med en rekke produkter som forener håndverksintegritet med fantasi og kunstnerisk skapelse. Ikke uten grunn heter Bottone-firmaet "Dolce Idea". Dette bekrefter at sjokolade blir sett på som leire som kan formes etter kundens smak og konditorens kreativitet...
Italia, Vago Di Lavagno
...ME.TRA er et av de få selskapene i verden som kan levere maskiner og komplette anlegg for produksjon av sjokolade og kjeks. Kompakte anlegg for produksjon av sjokolade, compound, kremer, glasurer for iskrem og pålegg. Produksjon fra 50 til 1000 kg/time. Vårt engasjement for kvaliteten i vårt arbeid begynner med våre produksjons- og styringsprosesser: dette har lenge resultert i ISO9001 kvalitetssertifisering.
Italia, Piacenza
... være innsikten til Aldo Scaglia, en ung konditor fra Piemonte som flyttet til Piacenza. I produktene som bakes daglig og tilberedes etter tradisjonene fra høyere konditorikunst, legges det stor lidenskap og fantasi, samt kontinuerlig oppmerksomhet på ingrediensene. De beste kakaobønnene fra Venezuela, Bolivia og øya Sao Thome velges ut for å bli bearbeidet og kombinert med mandler eller hasselnøtter, og skaper en sjokolade som har blitt en søt vane for alle i Piacenza.
Italia, Pretoro (ch)
...Laboratorium for konditori som er strengt håndverksmessig, har utviklet og registrert kaken "Torta del Lupo ...di Pretoro" ved Patentkontoret i Chieti, basert på mørk sjokolade, rødvin Montepulciano d'Abruzzo, gianduia-sjokolade og rom. Produktets holdbarhet er 5 måneder, oppbevaring ved romtemperatur maks 25°. Kaken er pakket i en elegant brun eske med gullskrift preget med varme, som er...
Italia, Badia Calavena (verona)
... italienske halvøya, også økologiske, for alle prisklasser, utvalg av lang og kort pasta, tomatsaus, hermetiske tomater, også økologiske, belgfrukter, fersk trøffel eller sauser, sjokolade og beslektede produkter, julekurver med typiske produkter fra italiensk gastronomi. Vi distribuerer også eksklusiv cannabisolje med kun CBD i henhold til italienske og europeiske forskrifter i konsentrasjoner på 5/10...
Søtsaker...
Agent med lager for konfektprodukter...
Engros mat, søtsaker, likører...
Produksjon av Cantuccini og Brioches...
Italia, Foligno
... EKSKLUSIVT SØTT! HVER DAG I ÅRET KAKER OG CATERING...
Italia, Striano
Se plass på siden...
... sitrusfruktskall, også dekket med mørk, hvit eller melkek sjokolade. Paté av kokt og rå skinke. Biancomangiare, som de kremete, kommer i mange smaker (28), akkurat som forberedelsene for kaker og hurtigkremer for kalde retter.
Portefølje (1)
Italia, Aversa
... med en rekke tilbehørsprodukter som vil følge deg gjennom alle årstider, fra varm sjokolade, til granita i ulike smaker, helt til ginseng for de som ønsker å friske seg opp og ikke glemme smaken av kaffe. Bygg og kremkaffe er våre sommerprodukter. For våre kunder forbeholder vi oss retten til å sende oppskrifter på "varme" og "kalde".
Italia, TORINO
Mestre konditorer og sjokoladeprodusenter siden 1887, italiensk høy kvalitet, produsenter av halvfabrikata sjokolade og ferdige produkter, fyllte sjokolader, sjokoladeskjeer, skaperne av Sabauda-kaken, råvarer fra kortreiste kilder, smakens mester, anerkjent håndverksmessig kvalitet på europeisk nivå, en utsøkt håndverksmessig smak. Vi støtter betydelige produksjonsmengder.
Italia, Almenno San Bartolomeo
... fått patent. Den består av en spesiell beholder med rom som gjør det mulig å holde smakene adskilt. I tillegg til iskrem tilbys spesielle produkter basert på sjokolade takket være erfaringen fra Belgia med støtte fra store maitre chocolatier som Eduard Bechoux, samt produkter av høy bakverk som fullkorns-boller, småkaker, semifreddo, og plommekake. Pasqualina ligger i Almenno San Bartolomeo, hovedkontoret, samt i Bergamo og Porto Cervo, hvor man også kan nyte produkter basert på yoghurt.
Italia, Diano D'alba
Abrigo S.p.A. presenterer seg som et globalt referansepunkt for robotisert automatisering anvendt i næringsmiddelindustrien, innen ultralydskjæring og emballering. Dens referanseområder inkluderer sjokolade, bakevarer, frosne produkter, meieriprodukter og konfekt; uten å glemme non-food, hvor fleksibiliteten til de robotiserte løsningene anvendes med like stor suksess. Ultralydskjæresystemer kan...
Italia, Reggiolo
La Camurri Brevetti er et ledende selskap innen design, produksjon, markedsføring og service av maskiner for tilberedning av filterkaffe, te, frozen yogurt, sjokolade og maskiner for kopp-sjokolade, termiske beholdere og vannbad, varmtvannprodusenter og damputtak, drikkevogn, hotellgrupper. Selskapet er sertifisert i henhold til UNI EN ISO 9001: 2008. Alle Camurri-produkter er CE-merket.
Italia, Prato Sesia
... (industriell monotype og assortert bakverk, kjeks, sjokolade, frokostprodukter, søte og salte snacks, brøderstatninger, kaffe i kapsler for automatiske og semi-automatiske maskiner, porsjonerte oster, frosne produkter), men også ikke-mat-sektoren, kosmetikk og farmasi.
Italia, Torino
...Linjen består av CBD-godteri, sjokolade, mel, pasta, olje, og superfood-teer. - Vape-linje: Produkter for en unik atmosfære. Linjen består av CBD-væsker, naturlige aromaer, nøytrale baser, batterier og aromatisatorer. - Verktøylinje: Kvalitetsverktøy og tilbehør. Linjen består av papir og filter, lightere, piper og bong, etuier, kverner og diverse tilbehør. HEMP H&H sikrer en høy standard på produktene samtidig som de garanterer høye verdier av CBD og THC-nivåer som strengt holder seg under de lovpålagte grensene som for tiden er i kraft.
Italia, Castel Bolognese
...de skiller seg fra alle andre lignende produkter som kan finnes på markedet. Vi kan tilby et eksklusivt produkt som blir stadig mer verdsatt over hele verden. Fra produksjonen av sjokoladekaffe har dette i dag utvidet seg til andre typer: med smak av anis, hasselnøtt, ginseng, kanel og mynte og sjokolade. Disse produktene er tilgjengelige i kapsler, i bønner og i glass (malt for moka eller espresso): et format for hver behov og for å tilfredsstille kravene fra alle kunder!
Italia, Corsico
... etablerte tradisjonelle smaker og de nye smakene som markedet etterspør. Iskrem, sjokolade, godteri, drikkevarer, brennevin, bakervarer, kosttilskudd, salt snacks, kjøtt, dyrehold og tobakk er sektorene der vår tjeneste øker verdien av ditt produkt. Laboratorium. DKS AROMATIC har investert i banebrytende teknologi fordi de gjør sin tekniske og formuleringsevne til sin styrke. Laboratoriet er i stand til å tilby kundene lokale tester og prøver av våre aromaer. DKS Aromatic har en database med over 5000 formulerte aromaer fra førti års solid erfaring innen...
Italia, Monterotondo
...Industria alimentare specializzata i panering med krydder (golden - ristet - cornflakes - au gratin - salt og pepper - piccantino - italiensk og spansk), blanding av krydder, GRAND ROAST også i poser på 7 g, smakstilsetninger for kjøtt og fisk, salg av krydder, sjokolade, konfekt, kaffe, øl, for industri/engros/detalj/horeca/bar/slaktere gdo osv. Eiet av et av de mest prestisjefylte universitetene i Italia, drar vi nytte av deres faglige kompetanse for å sikre produkter av høy kvalitet.
Passion for sjokolade, godteri, godt drikke og for den gode napolitanske espressoen. Gecoshop er en referanseside for e-handel for de som ønsker å nyte de beste produktene innen restaurant- og barverdenen. Fra vår tretti års erfaring, opparbeidet gjennom direkte kontakt med mennesker og fagfolk i bransjen, oppsto vår idé om å velge ut de beste merkene på markedet og distribuere dem også på nettet...
Italia, Montenero Di Bisaccia
... Krem, Sitron Krem, Sjokolade Krem, punch, og amari av forskjellige typer. Blant produktene som selskapet er mest stolt av, er "Genziana Belmonte", produsert gjennom macerasjon av aromatiske urter og røtter med fordøyelsesevner. Punchene er svært ettertraktede. Vi er kontinuerlig på jakt etter nye produkter. Vi i Belmonte, familien Sparvieri, bestående av Donatella, Erika, Federico og Massimiliano, har gjort denne virksomheten til et symbol på kvalitet, profesjonalitet og ektehet. For resten, må man bare smake for å tro.
Confetteria Mucci Alberto har mange års erfaring og lidenskap for å lage deilige konfekt- og sjokoladeprodukter av høy kvalitet. Takket være sitt høyt kvalifiserte personale, den etablerte tradisjonen, den nøye utvalgte kvaliteten på ingrediensene og den grundige oppmerksomheten på detaljer, tilbyr de sine kunder ekstraordinære produkter som: aromeller, hvit sjokolade, praliner, nøtteblanding...
Italia, Monteroduni
Vi har produsert konfetti siden 1975, da pappa Pietro og mamma Rosa forvandlet en familiær kunnskap til et arbeid, som ble perfeksjonert da vi flyttet til Isernia, et område rikt på konfekt-historie og håndverkskompetanse. Her vokste og nærte vår lidenskap, her lærte vi å bearbeide sjokolade. Siden den gang har mye endret seg, kunnskapen har utviklet seg gjennom forskning, analyser og teknologi...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play