Agriturismo Fiorendo er det perfekte stedet for dem som ønsker å tilbringe ferien i fullstendig avslapning, bo i perfekt restaurerte hytter med stor respekt for miljøet. Området er ideelt for turer og dager tilbrakt utendørs med de minste, og selv om det ligger 1000 meter over havet, er det bare 12 km fra Pinerolo og omtrent 40 km fra Torino. Bedriften er helt økologisk sertifisert, og kjøtt, grønnsaker og oster som brukes i restauranten er hovedsakelig produsert på gården.
Italia, Avigliana
EGEN MERKE FOR OSTEMAT, TYPISKE REGIONALE OSTETYPPER, P.A.T. OSTETYPPER, DOP BUFALAMOZZARELLA, SICILIANSKE OSTETYPPER, SARDISK PECORINO, TRØFFELOSTER OG DE MEST KJENTE ITALIENSKE OSTENE. INNEHAVERE AV STORE MERKER FRA ITALIENSKE KJØTTFORETAK: TANARA PARMA-SKINKER, LANGE KOKTE SKINKER, SAN DANIELE-SKINKER, SALUMIFICIO VILLANI, SALUMIFICIO FIORUCCI, STORE ITALIENSKE KJØTTFORETAK, ROVAGNATI, SAN MICH...
Italia, Castelnuovo Rangone
Daglig produksjon av bufallo mozzarella...
Italia, Cavriana
Matprodukter...
Italia, Peschiera Borromeo
Distribusjon av etniske matvarer fra hele verden...
Mat, tilbehør for smådyr...
Ista er et selskap som produserer grønnsakskonserver. Vi produserer og markedsfører kvalitetsprodukter rettet mot restaurantbransjen. Produktet vårt er ideelt for pizzaer...
Italia, Romano D'ezzelino
Meieriprodukter...
Italia, Cava De' Tirreni
Daglig produksjon av DOP bøffelmozzarella, melk fra ku og fylte varianter...
Italia, Capriano Del Colle
Frossen fisk Restauranttjeneste Engros matvarer - Frosne varer...
Italia, Casale Sul Sile
Matproduksjon og engros...
Trådbehandling - Gitter - Gitterprodukter...
Ekstra jomfruolivenolje...
I mange år (vi er allerede i fjerde generasjon) har Ferruccia, landsbyen mellom Agliana og Quarrata, i den fantastiske provinsen Pistoia, hatt den beste melken som blir bearbeidet for hånd og omdannet til en unik ost og en deilig ricotta, myk og kremet. Hemmeligheten til Caseificio PRO - LAT er å jobbe med tradisjonelle metoder som alltid har vært en del av landbrukets arv, noe som gjør produktet ...
Italia, Castel Volturno
Produksjon og salg av bøffelmozzarella...
Italia, Lonato Del Garda
Osteproduksjon - Kjøttpålegg...
Italia, Cellole
Produksjon og salg av bufallo mozzarella...
Padansk hermetikkindustri...
Italia, Genova
Se telefonkatalogen Genova Voce Supermarkeder DOROCENTRY...
MEIERISELSKEP...
Italia, Tv
... delene. Chef er et profesjonelt produkt som passer for dem som ønsker å lage mat ofte, til lunsj og/eller middag, ikke bare i helgene som de fleste som bruker tradisjonell grill. Enkelheten og hastigheten med hvilken man kan tilberede deilige retter av: kjøtt, fisk, grønnsaker, oster eller andre matvarer som de deilige crèpes, gjør den til en grill med unike egenskaper. Chef er en utendørs grill med et...
Italia, Forte Dei Marmi
Dai Parmigiani ble grunnlagt i 1952 som en butikk for pølser og oster. I dag drives den som en familiebedrift og har utvidet virksomheten betydelig, og har etablert seg som en anerkjent gastronomisk aktør blant ekte kjennere både i Italia og internasjonalt. Den tilbyr typiske produkter av høy kvalitet, som kaviar, trøfler, laks, balsamicoeddik, oster, foie gras, samt et utvalg av grappa og...
Italia, Terlizzi
I mange år har vi vært grossister av spekemat, oster og klippfisk. Vi leverer til restauranter, hoteller og delikatesseforretninger over hele Italia og i utlandet. Hvis du leter etter å kjøpe spekemat og oster i engros for å selge dem i din virksomhet, vil du finne virkelig konkurransedyktige priser hos oss. Produktene vi selger er hovedsakelig typiske produkter fra Puglia, men du vil også finne nasjonale produkter fra alle regioner og kjente merkevarer som for eksempel Grana Padano.
Italia, Cornegliano Laudense
Grunnlagt på 1980-tallet har selskapet alltid utviklet seg, takket være det konstante engasjementet fra de ansatte som er rettet mot en utrettelig søken etter løsninger i tråd med spesifikke teknologier som har som mål å kontinuerlig forbedre meieriproduktene, samtidig som tradisjon og særpreg respekteres. BIOTEC FERMENTI S.R.L tilbyr et bredt spekter av melkesyrebakterier som kan møte alle produksjonsbehov for myke oster, lagrede oster, smeltede oster og fermentert melk; i tillegg fremmer og leverer de vekstmedier, naturlig løpe, polymerer og tilsetningsstoffer.
Italia, Thiene
... bevare typisiteten til agro-matproduksjonen, samt utviklingen av "skreddersydde" kulturer eksklusivt for sine kunder. Innen melke- og meieriprodukter leverer de utvalgte lokale fermenter fra produksjonsområdene for DOP-oster, samt fermenter for produksjon av yoghurt, smør og fermenterte melketyper, kulturer av mugg i væskeform og gjær. For pølsemakeri leverer de lokale kulturer for pølser med søt preg, knyttet til italiensk tradisjon, kulturer med spesifikk anti-Listeria effekt, kulturer med høy syreproduksjonshastighet, og overflate-mugg. Mor-kulturer for brød.
... produsenter ved å skape et aktivt samarbeid med forbrukerne. Deres høy-kvalitets gastronomiske eksellens må overleve for å holde tradisjonen i live. Vi tilbyr smaken av ostehåndverk med modnede og ferske oster, samt godheten i oppskrifter laget på tradisjonelt vis som kan deles hjemme med dem du ønsker. Bbuono har valgt ut selskaper som produserer typiske, ferske eller modnede produkter som respekterer...
Italia, Vicchio
... oppdrett, mens storfekjøttmelken er hovedsakelig toskansk. Når det gjelder Chianina-kjøtt, har Forteto et seleksjonsoppdrett, og hvert dyr har sitt eget stamtavle som gjør det mulig å rekonstruere hele slektstreet, noe som er en ekte garanti for den bevisste forbrukeren. På nettstedet kan man kjøpe mange forskjellige oster som: Mugellano, Pecorino Toscano Dop Fresco, Pecorino Antico Mugello, Pecorino Re Nero, Pecorino Toscano DOP Stagionato, Pecorino Stagionato DOP Oro Antico, Pecorino Antico Mugello Scodellato og flere.
Italia, Cosio Valtellino
Bongetta Formaggi er spesialisert på modning og porsjonering av italienske oster og mer. Vi kan tilby en komplett pakke med oster: Grana Padano Dop og Parmigiano Reggiano Dop i ulike modninger, porsjoner og revet. Mange italienske DOP-er: Taleggio Dop, Gorgonzola Dop, Asiago DOP, Montasio DOP, Casera DOP, Bitto DOP, Bufala DOP, Pecorino Romano DOP, Fontina DOP, Quartirolo DOP, sveitsiske oster, harde oster, myke oster, geite- og sauoster, Provoloni, unge melkoster, semi- og supermodnede oster.
Italia, Gioia Del Colle
...former for oster - Modning av oster: hyller i polypropylen, hyller, stuer, mugghemmere; - Rengjøringsmateriell: bøtter, børster, kost, mopper, børster, vindusviskere, flytende og pulverrengjøringsmidler, desinfeksjonsmidler, slanger.
Italia, Prato Sesia
... (industriell monotype og assortert bakverk, kjeks, sjokolade, frokostprodukter, søte og salte snacks, brøderstatninger, kaffe i kapsler for automatiske og semi-automatiske maskiner, porsjonerte oster, frosne produkter), men også ikke-mat-sektoren, kosmetikk og farmasi.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play