Italia, Viagrande
Etnashire er en e-handel hvor du kan finne det største utvalget av de beste vinene fra Etna og typiske produkter. Takket være et unikt område med en uvurderlig rikdom, er Etna i dag en unik realitet i verden. Etnashire ønsker å ta deg med på en reise for å oppdage smakene og fargene fra vulkanen, oppdag vulkanens skatter, oppdag Etnashire!
... delikatesseforretninger og anerkjente restauranter, både i Italia og Europa, har valgt vår olje, og tilfredsheten til våre kunder fyller oss med stolthet. Hvert produkt er resultatet av en kombinasjon av tradisjon og fornyelse. De moderne anleggene for knusing av oliven, en verdifull og delikat prosess, utføres i tråd med tradisjonen ved hjelp av kaldpressing. Den høye kvaliteten på vår ekstra jomfruolje har alltid...
Portefølje (2)
Italia, Castronovo Di Sicilia
... fremragende produkt. Vår misjon "Vår grundige analyse av alle produksjonsfaser, vår omsorg og dedikasjon til hver enkelt plante er garantien for den høyeste kvaliteten på produktene våre. Vi høster frukten utelukkende for hånd for å unngå enhver kontakt med bakken og bevare all godhet og duft. Deretter transporteres innhøstingen raskt til møllen, og når den ankommer anlegget, etter mye arbeid og innsats, blir hver oliven nøye renset for blader, vasket og deretter knust. Malingen skjer innen 24/48 timer etter innhøstingen.
Italia, Diano San Pietro
... med egne planter og produksjon av ekstra jomfruolje fra Taggiasca og Italia, har vi også produksjon av konserver, pesto, soltørkede tomater og fylte chili. Selskapet legger stor vekt på å bevare den naturlige aromaen av råvarene, derfor blir olivenene knust innen 24 timer etter innhøsting, og basilikum blir omdannet til halvfabrikata og pesto innen få timer etter ankomst.
Presenterer Konsortiet for beskyttelse av toskansk IGP ekstra jomfruolje med særlig henvisning til aktivitetene som utføres og til kommunikasjonen av nyttig informasjon om de unike egenskapene som gjør den toskanske ekstra jomfruoljen til et av de mest feirede produktene i Toscana. Gjennom sporbarhetsverktøyet kan forbrukerne også sjekke ektheten av produktet de har kjøpt.
...Fra kjærlighet, lidenskap og dedikasjon til oliventrærne, den riktige håndplukkede perioden og den tradisjonelle oljemøllen, skaper "Azienda Agricola Tola Salvatore" en ekstra jomfruolivenolje med ekstraordinære kvaliteter i det rike området Partinico og Monreale, i Palermo (Italia). Dens organoleptiske og sensoriske egenskaper gjør den unik, utmerket til å bruke som dressing på kokt eller...
Italia, San Martino Buon Albergo
... etter oppkjøpet av 30 hektar, inkludert en olivenlund, som førte til at selskapet investerte i 2010 i byggingen av en olivenmølle, inkludert en del dedikert til salg og logistikk, samt tapping og intern lagring, alt med mål om å verdsette et spesifikt produkt som ekstra jomfruolivenolje.
Italia, Senigallia
...Produksjon og salg av rød- og hvitviner IGT og DOC typiske for regionen Marche, med druer som utelukkende kommer fra egne vinmarker i området Senigallia (AN). Produksjon og salg av ekstra jomfruolivenolje med ulike smaker, laget av oliven som utelukkende kommer fra egne olivenlunder i Senigallia og bearbeidet i eget olivenmølle. Mazzola gård har implementert et frivillig sporbarhetssystem, og har derfor oppnådd CSQA sporbarhetssertifisering for sitt ekstra jomfruolivenolje i samsvar med standarden "UNI EN ISO 22005:2008" angående sporbarhet i matvarekjeder.
Italia, Torremaggiore
... Foggia, og gir dermed en italiensk olje med 100% Made in Italy opprinnelse. Jorden har i omtrent 80 år blitt personlig bearbeidet med omsorg og lidenskap, helt naturlig, uten bruk av kjemiske produkter og pesticider som kan påvirke kvaliteten på produktet. Det er den samme jorden som min far arbeidet med, og enda tidligere, min bestefar. Det er ham vi skylder det vi har i dag, hans utholdenhet og fremtidsvisjon, da han under 2. verdenskrig, i en historisk periode med store vanskeligheter, plantet oliventrærne som i dag gir, med kaldpressing, ekstra jomfruolivenoljen av PERANZANA.
Italia, Cisterna Di Latina
... produktive i nåtiden, men med et blikk mot fremtiden, hvor vi ser for oss etiketten til vårt merke, Olio De Carolis, som det viktigste referansepunktet for vårt matprodukt og våre verdier, både i Italia og i verden.
Italia, Canosa Di Puglia
Bedrift dedikert til omdanning av italienske oliven til ekstra jomfruolje. Vi jobber hovedsakelig med coratina oliven, i tillegg til andre typiske kultivarer som oliarola og paranzana. Vi tilbyr olje i emballasje på 3 liter og 5 liter.
Italia, Mirabella Imbaccari
... grønnsakskonserver, med en delikat smak, bearbeidet med prosesser og oppskrifter som ikke forvansker vegetalen, og som bevarer konsistens og naturlig smak. Aromene utvikles i rotasjon på over 30 hektar som er avsatt til dem. De tørkes naturlig, og det lages flere forbrukslinjer, som rene aromaer og bearbeidede aromaer. Konservene i olivenolje, produsert av grønnsaker fra egne felt, som strengt følger...
landbruksselskap, spesialisert på produksjon av aromatiske urter (siciliansk oregano og safran), oregano i bunter med stilker og smuldret oregano, mulighet for ulike emballasjestørrelser. skallfjerning og bearbeiding av sicilianske mandler, skrellede mandler, blancherte mandler, ristede mandler, mandelmel, mandelkremer, ekstra virgin olivenolje og korn.
Italia, Km 3.500-Vittoria
...Produksjonen av olje som tilbys av selskapet Olio e Natura, med hovedkontor i Vittoria, i provinsen Ragusa, inkluderer: Ekstra jomfruolivenolje på flaske fra 0,10 cl - 0,50 cl - 0,75 cl. På boks fra 0,25 cl - 0,50 cl - 1 lt - 2 lt - 3 lt - 5 lt. Olivenkake: • utmerket alternativ til naturlig granulat brenselspiller, ansett som biomasse, for drift av kjeler for oppvarming og varmtvann, for termokaminer, ovner og alle typer flerbrenselskjeler med mater. Tilgjengelig i løsvekt, eller i pakker på 25 kg.
Italia, Andora
Pandolio er et lite håndverksfirma som hovedsakelig produserer typiske liguriske småkaker laget med olivenolje. Lettere, smakfulle søtsaker uten kolesterol. Nyheten fra 2014 er de salte snacksene med olivenolje.
...) på SIAL i Frankrike med Vignamurata Sovana Superiore Sangiovese Doc. Spesielle produksjoner av Kasher-vin både hvit og rød er laget med den gamle teknologien til rabbinere. I tillegg til Bianco di Pitigliano produserer vi: vin Vermentino, vin Viogner Toscana Grantosco både hvit og rød, Sangiovese Sovana Doc og Sangiovese Sovana Superiore lagret på Barrique. Vi produserer en Sangiovese Vignamurata Riserva, en musserende hvitvin Treco' IGT og to brut og dry spumanti Aldobrandesco. Til slutt, Grappa del Fauno laget av Chardonnay-druer.
... av naturlige stoffer. Vi er oppmerksomme på biologisk mangfold. INFORMASJON OM VINPRODUKSJON: Den uvanlige agronomiske kapasiteten, den totale dedikasjonen og den opplyste lidenskapen for landbruk og natur har ført oss til å investere alle våre ressurser i kjøpet av selskapet, med planting av nye vinmarker og kjøp av CAPASONI og fat til gjæring og lagring av vin. I 1989 skjedde en viktig vending da alle jordområder på over 150 hektar ble konvertert til økologisk landbruk. For produksjon av: NEGROAMARO ROSSO - NEGROAMARO ROSÈ - FIANO BIANCO med økologisk metode.
Italia, Loreto Aprutino
... eiendommene til selskapet gjødsles med organiske stoffer, mens plantene ikke utsettes for noen plantevernmidler, i full overensstemmelse med reglene som regulerer økologisk produksjon. Malingen av oliven skjer strengt innen 24 timer etter innhøsting gjennom en kaldpressingsprosess. Det endelige produktet er en ekstra jomfru olivenolje av høy kvalitet, preget av en middels fruktig aroma, med urteaktige toner, hint av artisjokk og noter av bitterhet og krydder. Det anbefales å kombinere den med korn- eller belgfruktsupper, steker og salater.
Italia, Terranuova B.
... EKSELS KVALITET. FOR Å TILFREDSSTILLE DE MEST KRAVSTORE SMAKER HAR VI INTEGRERT VÅR SAFFRAN MED; EKSTRAJOMFRU OLIVENOLJE FRA VÅRE TOSKANSKE BAKKER FRA ET RENOMERT SELSKAP SOM PRODUSERER UTELUKKENDE MED ØKOLOGISK MERKE, EDDIK LAGET AV DRUER FRA VÅRE TOSKANSKE BAKKER MED ØKOLOGISK MERKE, AKASIAHONNING HVOR SAFFRANEN, KALT RØDT GULL, INTEGRERES FOR Å FORSTERKE SMAKEN OG DUFTEN, OG BEVARER ALLE DENS ORGANOLEPTISKE EGENSKAPER. ANSETT SOM DEN MEST KRAFTFULLE ANTIOKSIDANTEN, ER SAFFRAN VIRKELIG ELIXIRET FOR LANG UNGDOM MED UTPREGET AFRODISIAKAL KVALITET.
Italia, Nicosia
... fordelen med BioSpremi® er å oppnå maksimal olje kvalitet fra oliven uten tilsetning av vann og med lavere energiforbruk. Vi henvender oss til olivenmøller og gårdsbedrifter som endelig ønsker å oppnå maksimal kvalitet på Extra Virgin Olivenolje.
... Cous med kjøtt. Våre retter er laget utelukkende med fruktene fra vår hage eller nærliggende gårder, og med vårt DOP olivenolje. Vi er det ideelle utgangspunktet for å utforske Vest-Sicilia og dens skjønnheter, anerkjent over hele verden, som strendene i San Vito lo Capo, Zingaro-reservatet og de urørte Egadi-øyene: Favignana, Levanzo og Marettimo. Fra Agriturismo Sanacore er det enkelt å nå alle de viktigste stedene i området og Trapani Birgi flyplass.
Italia, Castelgrande
... av produkter som markedsføres under merket Basilicòre er ganske bredt. Det spenner fra den verdifulle Lucanske safranen til belgfrukter, pasta med safran, honning, sprø paprika, olivenolje, oster, eksklusive supper, vin og mer ... Alle Lucanske spesialiteter! Vår misjon er å gjøre kjent for alle som ikke er fra Basilicata, maten og tradisjonene fra Lucania, og å holde dem levende for alle som er...
Il Vecchio Frantoio Pace har produsert ekstra jomfruolje siden 1910, ved å bruke oliven fra typiske kultivarer fra Puglia. Den olivenolje-tradisjonen i Puglia resulterer i en olje av høy kvalitet, produsert med den tradisjonelle metoden for kaldpressing. I dag, i sin tredje generasjon, utvinner familien Pace saften fra oliven med den gamle metoden for knusing og pressing, og opprettholder...
Italia, Camisano Vicentino
...ENOTECNICA PILLAN leverer solide og pålitelige arbeidsverktøy til dem som jobber innen vinindustrien; maskiner laget med lidenskap, sertifisert og av høy kvalitet. Selskapet er til stede med sin produksjon av vinutstyr i over 25 land verden over.
Italia, Moscufo
Vår hundre år gamle olivenlund, dyrket etter prinsippene for økologisk landbruk og registrert på listen over produsenter i den eldste D.O.P.-sonen i Italia, Aprutino-Pescarese, produserer en ekstra jomfruolivenolje av utmerket kvalitet. Fruktig og aromatisk, med en farge som varierer fra lys grønn til gyllen gul, og med en spesielt lav oljesyre. Den delikate smaken passer til alle typer retter, da den ikke overdøver smaken av de enkelte matvarene, og den er verdsatt av entusiaster av god økologisk olivenolje.
Italia, Acri
... stekingen av hjemmelaget brød under jule- og påskefeiringer, representerer de et gledelig og lykkelig øyeblikk rundt hvilket familien samlet seg. Laget med olivenolje og aromatisert med lokale ville urter som “l’aranzo”, gjør Squadatielli til en småkake med pæreform og en uforvekslelig smak. Fremdeles i dag fortsetter Burlato i ånden av den tradisjonen å produsere Squadatielli, hvor de eier varemerket, med den samme entusiasmen som har preget dette produktet helt fra.
... SOM BRENSSEL, PROFESJONELLE HYDRAULISKE PRESSE, HOBBY HYDRAULISKE PRESSE, BEDRIFTSOLJEPRODUKSJONANLEGG, INOX GRAMOLADOSATRICER FOR TRADISJONELLE OLJEMALERIER, INOX PUMPER FOR TRANSPORT AV OLJEMOST, DEKANTER FOR UTVINNING AV OLIVENOLJE, PRESSEHOLDERE FOR HYDRAULISKE PRESSE, LÆRFORSEGLINGER FOR ALLE PUMPER, INOX VOGNER, INOX HULLER, INOX VASKEDUSJER, INOX DERAMIFOGLER, SANSA PELLETISERINGSSYSTEMER, INOX MANØVERINGSENHETER, KALDEREVISJON AV OLJEMALERISYLINDRE, REPARASJON AV OLJEMALERISYLINDRE, REVISJON AV OLJEMALERIVOGNER...
... vennligheten og tilgjengeligheten til eierne og medarbeiderne gjør at miljøet føles imøtekommende og familiært. Menyen forberedes daglig basert på hvilke typer fisk som er tilgjengelige på markedet. Hver dag tilbys en smaksprøve av retter som harmonerer med hverandre, for å sette sammen en uforglemmelig lunsj eller middag.
En produktlinje basert på olivenolje, født fra erfaringene til Letizia, etterkommer av en familie som i generasjoner har produsert aromatiserte olivenoljer, et selskap som siden 1896 har vært verdensledende innen olivenolje. Med dyp kjennskap til de ekstraordinære egenskapene til dette stoffet, har Letizia, etter å ha opplevd en allergi, besluttet å dele sin omfattende erfaring og utvikle en produktlinje, dermatologisk testet, som kombinerer egenskapene til olivenolje med verdifulle naturlige ekstrakter som for eksempel appelsin, sitron, eukalyptus, aloe, malva, hirse, valnøttskall og hyaluronsyre.
Italia, Montesano Sulla Marcellana
... er den beste kokken, og tradisjonen er den beste inspirasjonen. Derfor finner du i deres olivenolje-bokser de typiske produktene fra Cilento, tilberedt etter oppskriftene fra Middelhavsdietten. Deres typiske campanske produkter, konserverte i olje, eddik og lake, er spesialiteter med en raffinert smak, men som kan nytes uten formaliteter. Syltetøy, sauser, konserver, dressinger, kremer, pestoer...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play