... ingredienser av høy kvalitet, bearbeidet som tradisjonen tilsier. I lang tid har scorzetta vært blant de tradisjonelle søtsakene i Bernalda, byen i provinsen Matera som er rik på historie, tradisjoner og et turistmål i Lucania. Oppskriften på scorzetta fra Bernalda er en av de beste og eldste, og består av få og enkle ingredienser som eggehvite, sukker og mandler. Kom innom eller besøk vår nettside www.la-scorzetta.it for å kjøpe scorzette, oppdage oppskriften til Vincenzo Zito eller se hele det høye konditoriet fra konditoriet L'Orchidea.
... delt inn i to deler. På den ene siden finner vi Anna og delikatessebutikken med produkter fra Parma, som San Giovanni skinke og kokt skinke, produkter distribuert av Noi Di Parma som Gorgonzola og Taleggio. Ost av sau og melk fra Sardinia og regionale oster i skiver, samt fersk ricotta hver dag. På den andre siden er avdelingen for økologiske produkter uten palmeolje, for veganere, vegetarianere, glutenfrie for celiakere, uten tilsatt sukker og uten laktose. Regionale produkter fra Toscana og Liguria som Bologni-honning. Kom og besøk oss i stort antall!
Italia, Riccione
...fett, fargestoffer og raffinert sukker er forbudt, et liv der smakfull, ekte og sunn mat gir deg færre kalorier og mer energi. DnaBio srls produkter distribueres i forskjellige linjer: restauranter, kafeer, hoteller - for hvilke vi har et spesialsett som skal vises i rommene - skjønnhetssalonger, apotek, dagligvarebutikker, kantiner, iskrembutikker og til og med på skoler for en sunn pause og...
Costenaro-familien kommer fra Valtellina og har vært konditorer i generasjoner. Den første som kom til Toscana var Geraldo tidlig på 1960-tallet, og snart ble hele familien med ham. Sammen med broren startet han et første konditori, hvor også svoger Bruno begynte å jobbe. Den lille Riccardo, sønn av Albano, begynte straks å elske denne verden av sukker og mel, og bestemte seg for å følge i farens...
... er utrolig FANTASTISKE. Denne fantastiske landsbyen, omgitt av grønt, S. Arcangelo, består av landsbyer som har gitt navn til småkakene Bebba har døpt. Vi lager småkaker med likørvin, med Boldrino-vin, med sjokoladebiter innhyllet i brunt sukker, fylt med karamellisert gresskar, epler og karamellisert sultanrussin, mørk sjokolade og chilikrem som er forsiktig blandet sammen, cantucci og vår favorittsmåkake, den klassiske Frollino med et sterkt, men enkelt skall, kalt nettopp IL SEMPLICIOTTO.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play