Italia, S.spirito Di Bari
... d’Itria, nøye blandet med sukker og utsatt for en langsom koking.","4":"FIKENMARMELADE MED ROM OG SJOKOLADE\nLekkert fikenpuré laget av søte frukter plukket i de pugliesiske landskapene, nøye blandet med sukker, rom og sjokolade."}...
Portefølje (7)
Italia, Savona
...Proteinfødevarer og konsentrater - Matbarer, sportbarer - Sjokolade lavkaloribarer - Suppeterninger buljong fettfri - Lette drikker lavkalori - Vi utvikler nye og spesielle matvarer under patenterte prosesser på internasjonalt nivå.
Portefølje (5)
...Naturlig hevet kake formet som et brød, dekket med glasur laget av hasselnøtter "Piemonte" IGP. Deigen, som har en gul farge, er beriket med kandiserte sitronskall og sultanrosiner. - Naturlig hevet kake formet som et brød, dekket med glasur laget av hasselnøtter Piemonte IGP og kakao. Deigen, som har en gul farge, er beriket med mørk sjokolade. - Naturlig hevet kake formet som et brød, dekket med mandelglasur. Deigen, som har en gul farge, er beriket med sultanrosiner.
Italia, Marciano Della Chiana
... være den saftige og fyldige smaken, er den perfekt alene eller med sjokolade. Utmerket kombinasjon med lagrede oster. Format: 0,5 lt. Vintype: Passito. Årgang: 2019. Land: Italia. Region: Toscana. Druetype: 100% Aleatico. Modning: 6 måneder i små eikefat - 6 måneder på flaske. Farge: Intens rubinrød. Aroma: Jordbær, Plomme, Villrose. Temperatur: 12° C. Ideell med: Sjokolade, lagrede oster.
Portefølje (10)
Italia, Taranto
...Fersk smør, akasiehonning, eggeplommer fra frittgående høner og kandiserte sitrusfrukter fra Sicilia er noen av de eksklusive ingrediensene som brukes til produksjon av tradisjonell panettone og mer. Med spesiell oppmerksomhet velger vår konditor Nilde Diciolla råvarene fra vårt land for å eksperimentere med nye kombinasjoner og skape moderne og innovative produkter. - PanPulia Elisir - Panettone med røde bær og pistasjnøtter - Panettone med pære og mørk sjokolade - Panettone Trilogia di cioccolato - Panettone Mandorlato - Panettone Milano Ricco...
Italia, Vairano Scalo
...DEN 100% REINE HASSELNØTTPASTAEN, UTEN TILSETNINGSSTOFFER ELLER STABILISATORER, BLIR LAGET AV FORSKJELLIGE RISTINGSGRADER. HASSELNØTTPASTAEN ER ET HALVFABRIKAT, KJENNETEGNET AV EN RISTING SOM GIR DEN EN INTENSIV SMAK OG SOM FORBLIR LANGTIDSHOMOGEN OG KREMET. DEN BLIR ØNSKET SOM HOVEDINGREDIENS AV PRODUSENTER AV VAFLER, PÅLEGG, SJOKOLADE, HASSELNØTDRIKKER, SAMT I ISBRANSJEN OG BAKERINDUSTRIEN. DETTE PRODUKTET BLIR BRUKT TIL Å LAGE SØTSAKER OG ISKREM, OG GIR KAFFE OG SJOKOLADE EN SPESIELL SMAK.
Portefølje (6)
Italia, Castel D'azzano
... vennene til de minste, og som selv de voksne ikke vil kunne motstå! Overlegen melkek sjokolade (kakao: 31% min.) Sukker, kakaosmør, melkepulver, kakaomasse, emulgator: soyalecitin, aromaer. Kan inneholde nøtter. Glutenfri.
Portefølje (1)
Italia, Colle Di Val D'elsa
Familien Masoni Pietro har vært aktiv siden 1885 og spesialiserer seg på konditorvarer. Den lange erfaringen og tradisjonen innen den typiske senesiske konditorikunsten gjør dem berømte for ulike produkter, inkludert: panforti, cantuccini, panpepati, torroni og småkaker. Kunden kan unne seg et øyeblikk av sublim sødme ved å smake på det håndlagde sjokoladen eller nyte en kvalitetskaffe som er bren...
Italia, Bertinoro
PERFEKSJONENS SMAK I OVER 60 ÅR. I hjertet av Romagna, en region rik på tradisjon og gastronomisk kultur, grunnla Attilio Babbi i 1952 Selskapet Dolciaria BABBI, dedikert til produksjon av kjegler, vafler og halvfabrikata for gelato-mestre. Selskapet, takket være råvarene av absolutt ekte kvalitet og friskheten til ingrediensene som brukes, ble raskt et referansepunkt for mesterne innen håndverksg...
Italia, Martignacco
...sauser og tomatpuré, tunfisk, olje, kjeks og bakervarer, sjokolade og sesongprodukter, rengjøringsmidler og produkter for personlig pleie. Hva vi gjør for MERCATO ITALIANO: Distribusjon av ferske, pakket produkter på det italienske markedet. Utvalg av gastronomiske produkter, kjøttprodukter og oster av absolutt og dokumentert kvalitet. Stort utvalg av regionale produkter. Ingen kontraktsmessige begrensninger når det gjelder prosentandelen av innkjøp i forhold til tilknytningene til andre distribusjonsvirksomheter: våre kunder kan fritt dra nytte av alle våre tilbud.
Italia, San Giorgio Delle Pertiche
La Castelfood er et selskap som produserer riskaker og snacks laget av ris, mais og andre kornsorter, i samsvar med de strengeste standardene for kvalitet og matsikkerhet. Våre anlegg kan produsere ulike typer riskaker og kornsnacks, fra salte til søte: aromatiserte eller dekket med sjokolade. Vi er spesialister på å utvikle nye produktlinjer som tilpasser seg behovene til våre kunder. Vi er...
Italia, Bonate Sopra
...pigmenter og skreddersydde blandinger for enhver behov, samt for å produsere og pakke enhver type pulverprodukt på vegne av tredjepart.</p><p>De arbeider med kakao, sjokolade, søtningsmidler, konserveringsmidler, naturlige fargestoffer, naturlige essensielle oljer for konserveringsindustrien, kaseinater, pulverblandinger for drikkevarer, søtningsstoffer, fortykningsmidler og kjemiske syretilsetninger, iskrembaser, vanillin, skummet melkepulver og sitronsaft.</p>...
Italia, Sassello
Siden 1860 har tiår gått, men håndverksproduksjon fortsetter å være vår filosofi. Den nåværende produksjonen, i tillegg til de myke amarettiene, som produseres i ulike versjoner men alltid i de originale dobbeltbåndsinnpakningene, inkluderer: baci di dama, småkaker dekket med fin sjokolade, sprø amaretti og, til festene, de tradisjonelle panettonene, pandorene og colombe. Den verdifulle erfaringen fra over et århundre er en garanti for kvaliteten på Virginia-konditoriene. Elegante og raffinerte, innpakningene minner om kjære bilder fra en svunnen tid, søte minner om et godt liv.
Italia, Olbia
... kakao til halvfabrikata som kakaomasse og håndlaget sjokolade. Vi har kakaobønner tilgjengelig fra vår plantasjen i El Salvador, men også fra andre plantasjer i Nicaragua, Guatemala, Honduras, Belize og Costa Rica. Vårt selskap tilbyr emballasje for industrielt bruk HO.RE.CA, også for små mengder, for å imøtekomme kunder som søker høykvalitetsprodukter i liten skala. Vi tilbyr import-eksporttjenester, utvalg og rådgivning for kjøp av råkakao Trinitario fra Sentral-Amerika, både konvensjonell og økologisk. Vi gir også våre kunder muligheten til å kjøpe kakaopulver.
Italia, Novi Ligure
Søtsaker. Produksjon av sjokolade. Sjokoladeegg. Hos oss blir sjokoladebehandlingen utført med kjærlighet og omtanke, i respekt for tradisjon og kvalitet, og retter seg mot alle typer sjokolade, fra melk til mørk, samt hvit eller med hasselnøtt. Gambarotta srl utfører også sine behandlinger på vegne av tredjeparter: kakaopulver, mørk sjokolade, gianduiotti, sjokolade nougat, sjokolade, sjokoladekonfetti, hasselnøttsjokolade, smørbar sjokolade, søtsaker og sukker, sjokoladeplater og sjokoladeegg.
Italia, Schio
Vi er spesialister i produksjon av maskiner for sjokoladebehandling og konditorprodukter. Vi samarbeider med internasjonalt anerkjente sjokolade- og konditormestre, som stoler på vår kompetanse og bruker våre maskiner daglig i sine prestisjetunge verksteder. Vi kjennetegnes av lang erfaring og dyp kunnskap om markedet. Kunden er vår viktigste ressurs. Takket være et kompetent og høyt kvalifisert...
Italia, Aprilia
...personalet økes, og merket Cioccafè registreres internasjonalt. Maestro Sor Felice, hjulpet av sine barn, Salvatore og Annalisa, utvikler dagens Cioccafè. Cioccafè produserer praliner av forskjellige typer sjokolade, kaffebønner dekket med sjokolade, amaretti dekket med sjokolade, rosiner aromatisert med rom og chili dekket med sjokolade, med utvalgte og kvalitetsråvarer. De markedsfører sine produkter i Italia og i de viktigste landene i verden med sitt eget merke, men de kan også lage all emballasje med privat merke.
Italia, Torino
...", for håndtering og pakking av en stor variasjon av forskjellige produkter innen mat og FMCG: fra bakevarer til kjeks, sjokolade og konfekt generelt, uten å glemme tørre, ferske, kjølte og frosne produkter, pulver- og granulatprodukter, samt produkter for personlig og husholdningshygiene og mye mer.
... lidenskap søte produkter rike på OMEGA 3, OMEGA 6, med lavt innhold av mettet fett. Våre produkter er fri for palmeolje, laktose og hydrogenerte fettstoffer. Siden 2020 har vi produsert Caprese-kaker med Limoncello og sjokolade, for detaljhandel og restaurant. Vi produserer typiske juleprodukter fra vår region Campania, som roccoco', mostaccioli, struffoli.
Andre produkter
Sur Kirsebær Småkake
Sur Kirsebær Småkake
Portefølje (1)
Italia, Napoli
Il Cazzimbocchio har vi alle hørt om, men ikke alle vet nøyaktig hva det er. Som gode napolitanere bruker vi det til å gi navn til den tingen som på en eller annen måte alltid havner foran føttene våre... nesten til irritasjon. Vi liker å tenke at San Pietro under sin første pilegrimsreise til Napoli snublet over en stein: "Eminenza" - hørtes det - "Accort 'o cazzimbocchio!" Slik ble det kalt det ...
Italia, Villanova Mondovì
Ideo Tecnica, siden 1980, designer og produserer maskiner og komplette anlegg for behandling av sjokolade og tørket frukt, og tilbyr løsninger for spesifikke behov hos hver enkelt kunde, sektor og marked. Avanserte løsninger for produksjon og forming av sjokolade og andre produkter basert på tørket frukt og kakao. Et tilbud som strekker seg fra behandling av råvarer, kakao og tørket frukt, til...
Vårt håndverksbakeri produserer klassiske tradisjonelle sicilianske søtsaker som cannoli med ricotta og siciliansk cassata, søtsaker med fersk ricotta, krem, sjokolade, pistasjnøtter, mandelmasse, samt håndlagde panettoni og påskekyllinger. En begrenset produksjon av typiske sicilianske søtsaker, tilgjengelig fra et familiedrevet siciliansk bakeri, som lager søtsakene i sitt eget verksted...
Italia, S,egidio Alla V.
...Håndverksbedrift som lager typiske søtsaker laget på naturlig vis uten tilsetningsstoffer eller kjemiske konserveringsmidler. Vår spesialitet er Sassi d'Abruzzo, en typisk søtsak hvor vi er de eneste produsentene av den originale oppskriften siden 1928. I tillegg produserer vi en mandelknas med 90% mandler som ikke har maken, samt mørk sjokolade som er smeltet og temperert ved lav temperatur og...
Italia, Montecchio Maggiore
Detaljhandel med kompatible kaffekapsler, te, urtete. Sjokolade og godteri, pålegg, sjokoladeplater, bakverk.
Italia, Gussago
... skape prosjekter for design og produksjon av tegneserier, videospill og publiseringsprodukter beregnet for barndommens verden. Disse prosjektene kombineres med design og markedsføring av leker, klær og tilbehør under logo-merket. For det andre prosjektet, som er rent matrelatert, går ikke Weataly tom for kreativitet, men designer og markedsfører matvarer i sjokolade for sin dedikerte designer og innovative butikk; også i franchising. Weataly er et entreprenørprosjekt som oppfordrer og forsterker "italiensk know-how" for å produsere smak, innovasjon og kreativitet.
Italia, Sovicille
Med kjærlighet, entusiasme og dedikasjon som man gir en liten plante, ble Fabbrica del Panforte grunnlagt i 1994 med mål om å gjenskape og gjøre kjent de tradisjonelle søtsakene fra Siena i deres mest uttrykksfulle form. For produksjonen av sine søtsaker henter Fabbrica del Panforte originale oppskrifter fra den søte tradisjonen i Siena, arvet fra Mastri panfortai. Med bevisstheten om at matproduk...
Italia, Moncalieri
Vår familie har distribuert mat og drikke siden 1952. I 2009 grunnla vi et selskap dedikert kun til eksport, Gusti d'Italia S.r.L.: vi har noen av de viktigste distributørene og produsentene i Italia som partnere. Vi har vært BRC Agent and Broker sertifisert siden 2020.
Italia, Ferrazzano
Shockino Mix Experience - Håndlaget i Italia Vi er et kunstnerisk sjokoladeverksted i hjertet av Italia, i Molise. Vi oppfant Mix & Match-pralinen og lager pålegg, godteri, sjokoladeplater og mer. Vi startet prosjektet vårt i 2015, og fikk "Mention of Honor at the ADI International Compasso d'Oro" for den modulære pralinen, som belønner det beste internasjonale designet. I dag er vi et uavhengi...
Portefølje (2)
Oasi ble grunnlagt i 1989 som et matfirma spesialisert på halvfabrikata for tilberedning av varme og kalde drikker for HO.RE.CA-kanalen (barer, kafeer, restauranter, hoteller, catering). Våre hovedprodukter: bygg og ginseng, granita, kalde kremer, frappé, sorbeter med tilhørende reklammateriell og utstyr til gratis utlån.
Italia, Cintolese-Monsummano Terme
Selskapet Slitti ble grunnlagt i 1969 som en kaffebrenneri. Den store lidenskapen og besluttsomheten til Luciano Slitti førte ham, i årene som fulgte, til prestisjetunge lokaler, hvor han utmerket seg for kvaliteten på produktene sine. I 1988 følte han stadig mer behov for å legge til et annet produkt, og dermed kom ideen om sjokoladeproduksjon. Hemmeligheten bak Slittis suksess er familien, som t...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play