Italia, Catania
... arbeide kaldt og tørt, det vil si uten tilsetning av vann, er utstyrt med en knuser under vakuum for å unngå oksidasjonsfenomener under malingen. Når oljen er oppnådd, blir den straks filtrert og oppbevart i ståltanker under nitrogen for å bevare de organoleptiske og ernæringsmessige kvalitetene. Oljen vil forlate lagringsbeholderne først når den blir tappet på flasker.
Portefølje (8)
...Delvis bakt frossen bakervare. Fyllt med ekstra jomfru olivenolje, grønne oliven og salt. Rektangulær form.
Portefølje (9)
Italia, Viale N. Machiavelli 65/67
...Den eksklusive formelen, beriket med planteaktive ingredienser som Økologisk "Toscano IGP" Extra Virgin Olivenolje, Sheasmør og Kakaosmør, gir huden næring og velvære. Lett å påføre og raskt absorberende, etterlater den en behagelig fløyelsaktig følelse på kroppen. Spesielt egnet for tørr hud, hjelper den med å gjenopprette den hydrolipidiske balansen i epidermis, noe som gir den et fast og...
Portefølje (8)
Italia, Nave
...Denne oljen er produsert utelukkende med utvalgte oliven fra 20 hektar med olivenlunder som eies, hvor de har kultivarer av variantene Frantoio, Moraiolo og Leccino. Olivenene er økologiske, håndplukket for bruning i november, og blir umiddelbart presset ved hjelp av en mekanisk kaldprosess med filtrering. Oljen oppbevares i rustfrie ståltanker frem til tidspunktet for tapping. Området hvor...
Portefølje (46)
Italia, Cortazzone
...Bagna cauda laget etter den klassiske piemontesiske oppskriften med olivenolje, saltede ansjoser og hvitløk. Bagna cauda er tilgjengelig ferdig i et 200 g glass, en ideell porsjon for en meny for to personer.
Portefølje (7)
...Coppa di testa, også kjent som coppa in cassetta, produsert med hodet av svin og med tilsetning av edle deler av svinet. Produktet er laget av "gamle norcini" og er dyktig videreført fra den gamle oppskriften. Lett aromatisert med sitron og appelsin, deilig som en snack eller servert med ekstra virgin olivenolje og chili som en hovedrett. Smakfull.
Portefølje (7)
Italia, Orsogna
... fisk, omeletter og frittata, tilberedning av sauser og dressinger, smørbrød, snacks til aperitiff, garnityr, pizza og calzone. Maksimal holdbarhet: 24 måneder fra produksjonsdato. Tilgjengelighet: Generelt alltid tilgjengelig. Oppbevaringsmetode: Når åpnet, dekk til med ekstra jomfruolje, oppbevar i kjøleskap og bruk innen få dager. INGREDIENSER: Svart trøffel (Tuber Aestivum); Ekstra jomfruolje; Salt; Aromastoffer; Antioksidant: Askorbinsyre. Boks med 6 stk.
Portefølje (9)
Italia, Roma
...Ingredienser: Dyrkede sopp (Agaricus bisporus), ekstra jomfru olivenolje, solsikkeolje, svarte oliven, sommertrøffel 1% (Tuber aestivum Vitt.), aroma, salt. Utløpsdato: 36 måneder. Bruksanvisning: Den er ideell som krydder til crostini og fyll til forretter, hovedretter og andre retter, omeletter og som base for alle trøffelretter. Allergener: Produktet inneholder ikke allergifremkallende...
Portefølje (9)
Italia, Marciano Della Chiana
... bitterhet og krydderhet, anbefales den til å dryppe over enhver rett laget med ingredienser av høy kvalitet. Format: 500 ml. Ingredienser: 100% italiensk ekstra jomfruolje. Olivenvarianter: Moraiolo, Arbequina Toscana. Uttaksmetode: Kaldpressing. Høstingstid: 19. oktober. Høstemetode: Hovedsakelig mekanisert. Fruktighet: Intens. Oppbevaringsmetode: Oppbevares på et kjølig og tørt sted, beskyttet mot lys og varme.
Portefølje (10)
...Spesialtilbud pakke med 12 flasker til kun 89€ Flaske olje 75 cl PRODUKTBESKRIVELSE: Den økologiske extra virgin olivenoljen La Mortella er laget direkte av økologiske oliven fra dyrking i Cilento og utelukkende ved mekaniske prosesser, med en maksimal syregrad i form av oljesyre på 0,24%. INDIKATIVE ANALYSEVERDIER: Syregrad i oljesyre: 0,24%; Forurensninger: 0%; K270: 0,24; K232: 1,82; DELTA K...
Portefølje (1)
... chilien. Etter naturlig modning er den klar til å friste smaksløkene dine med sin intense og krydrede smak. Den er utmerket å nyte ren, smurt på brød eller pizza, ideell for å lage smakfulle crostini og bruschetta, og for å gi sausene dine en unik og uforglemmelig smak. Hvis du er glad i krydret mat og sterke smaker, vil du ikke kunne klare deg uten dette produktet, som vil bringe smakene og all...
Portefølje (1)
...Navnet stammer fra Capone, som på den tiden var lett tilgjengelig i sicilianske kjøkken på grunn av sin overflod. Capone ble servert sammen med tomat og aubergine. På begynnelsen av forrige århundre ble retten en del av den folkelige mattradisjonen, og capone ble erstattet med andre grønnsaker. Grønnsakene, nøye utvalgt, blir fritert separat, og deretter kokt med en spesiell tomatsaus. Ingredienser: Fritert aubergine i terninger 37%, tomatsaus, solsikkeolje, ekstra virgin olivenolje, løk, selleri, oliven, kapers, sukker, naturlige aromaer, eddik.
Italia, San Gimignano
Fattoria La Torre, vin, restaurant, romutleie i San Gimignano Siena Italia. Fattoria La Torre i San Gimignano er oppkalt etter det gamle middelaldertårnet fra det tiende århundre som fortsatt preger den landlige landsbyen til eiendommen La Villa på åsene i San Gimignano. Bedriften ligger i sentrum av et av de mest imponerende og fascinerende landskapene i verden: land med vinmarker og...
Portefølje (6)
Italia, Mercato San Severino
Innovativ italiensk matbedrift med en arv som går tilbake til 1903 i produksjon og levering av enkle og tradisjonelle italienske matprodukter som tomat, saus, belgfrukter, grønnsaker og kornprodukter.
...Bakeriet "La Casa Del Pane" ble grunnlagt i 1982 i Pernumia, noen få kilometer fra Padova og Venezia. I dag, etter mer enn tretti år, kombinerer vi håndverkstradisjoner med moderne teknologi for å tilby våre kunder "Håndrullede Grissini", tilgjengelig i 3 varianter: sesam, ekstra virgin olivenolje, 8 typer ristede korn og håndlagde sprø kjeks med ekstra virgin olivenolje, rosmarin og løk. Alle...
Italia, Biancavilla
...OLIO Extra Vergine D'OLIVA Vinner av den internasjonale konkurransen "Olio Capitale" 2014 Gårdsbedriften CASTRO produserer ekstra jomfru olivenolje. Siden 2004 har de begynt å kjøpe små landbruksarealer og omdanne dem til nye plantasjer med "Uliveti Nocellara dell’Etna". En ung bedrift med et svært ambisiøst produksjonsprogram som ser mot fremtiden samtidig som de opprettholder tradisjonen...
Aziende Agricola Miceli Domenico selger online økologisk ekstra jomfru olivenolje. Flere formater tilgjengelig. Produserer også: Siciliansk oregano malt i pose, ubehandlede sicilianske johannesbrød, sicilianske mandler med skall, valnøtter med skall, tørkede bønner, granatepler og sitrusfrukter. Besøk også nettsiden vår for å oppdage alle kampanjer relatert til våre typiske sicilianske produkter. Frakt over hele Europa med ekspresskurér.
Italia, Rocchetta Nervina
Farm Cuvea produserer ligurisk olivenolje som er helt økologisk og kaldpresset i den italienske rivieraen. I tillegg til taggiasca olivenolje lager vi også typiske italienske sauser (som basilikumpesto, rød pesto) og produkter med taggiasca-oliven (som stenfrie taggiasca-oliven, taggiasca-olivenkrem og stenfrie taggiasca-oliven) som vi selger i vår nettbutikk. Vår olivenolje er unik og kommer fra...
Italia, Marsala
...Kvaliteten på vår ekstra jomfru olivenolje begynner med omsorgen for treet, uten bruk av kjemiske produkter for planten eller herbicider for jorden, og fortsetter deretter med olivenhøsten og malingen i møllen. Vi har valgt å dyrke kun historiske varianter fra Sicilia; Vår "blanding" er laget av de tre typiske "kultivarene" fra Trapani, biancolilla, nocellara og cerasuola. Olivenene høstes...
Portefølje (1)
... jomfruolivenolje. Vårt mål er å tilby et kvalitetsprodukt til en rimelig pris. Vi leverer til hoteller, restauranter, catering og andre serveringsvirksomheter med rabatter på mengder. Hovedkontoret vårt ligger i Foligno, Umbria i provinsen Perugia.
... generasjoner. De dyrkede variantene er Leccino, Frantoio, men den dominerende er den innfødte Itrana. Takket være den nøye dyrkingen, omsorgen ved innhøstingen og oppmerksomheten ved pressing, oppnår vi en ekstra jomfruolivenolje av høy kvalitet, med en intens farge, frisk duft, med minner om oliven, tomatblad og nyklippet gress, med elegante opplevelser av bitterhet og krydder. Kjærlighet, Lidenskap...
Portefølje (1)
... imot er det et tegn på dens jomfruelighet (surhetsgrad på 0,4%). Ekstra jomfruolivenolje er en grunnleggende ingrediens for tilberedning av Fungo Cardoncello, samt hoveddressing for våre salater, kokte grønnsaker, bønnesupper, hvit fisk og spesielt for "Cialledde", en typisk Altamurana-rett laget med brød og andre enkle ingredienser fra middelhavskosten.
... høykvalitets aromatiserte oljer, sammen med et bredt og eksklusivt utvalg av typiske sicilianske konserver laget med den edle Tonda Iblea-oljen. De over 100 nasjonale og internasjonale prisene og anerkjennelsene som oljene produsert og pakket av Oleificio Gulino har mottatt, bekrefter den spesielle oppmerksomheten som dette selskapet gir til produksjon av høykvalitetsoljer, og vitner om betydningen av over et århundre med erfaring innen oljeproduksjon.
Italia, Castelvetrano
bearbeiding, transformasjon og emballering av olje og oliven fra Nocellara del Belice oliven i glass for storhandel og i bøtter for restaurantbransjen, pakker i pose for turiststeder, olivenpaté av grønne oliven, svarte oliven og krydrede oliven, artisjokkpaté, sopp og soltørket tomat, vi pakker også artisjokker i biter i glass. Vi pakker og bearbeider også på vegne av tredjepart med kundens etikett.
Italia, Silvi
... presset innen kort tid etter innhøsting i tradisjonelle møller med granittsteiner, ved hjelp av "første kaldpressing" som bevarer alle de organoleptiske egenskapene til den mest ekte olivenoljen av høyeste klasse, oppnådd utelukkende ved mekaniske prosesser som en ekte pressing av oliven.
... (kaldpressing); denne metoden gjør det mulig å oppnå en ekstra jomfruolje av høy kvalitet. Ved første øyekast har vår olje, produsert utelukkende i området rundt FARNESE, en smaragdgrønn farge med gyldne refleksjoner og avgir en fruktig duft som minner om nyplukkede, modne oliven. Den har en kraftig smak med toner av artisjokk. Ved smaksetting etterlater den en behagelig krydret og bitter ettersmak med mandelaktige nyanser. Den er rik på vitamin E, polyfenoler og andre antioksidanter.
Portefølje (1)
Vår gård dyrker økologisk omtrent 25 hektar olivenlunder i provinsen Trapani. Olivensortene vi dyrker på gården er Cerasuola, Nocellara del Belice og Biancolilla, med innslag av andre italienske autochtonesorter. Vi søker å utvide vår kundebase og importører av vårt fantastiske produkt.
Italia, Nicolosi
... verdensarv av UNESCO. Vårt selskap, som fortsetter en tradisjon som nå har vart i tre tiår, anser verdier som: respekten for naturens rytmer, beskyttelsen av produktets ekthet og målet om kontinuerlig kvalitetsforbedring som grunnleggende. Skikken med første kaldpressing er bare et eksempel på vår omsorg for å oppnå en ekstra jomfruolje av høyere kvalitet som bevarer produktets integritet og ekthet.
... i transformasjonsmiljøet (kontinuerlig mølle). Vi har i mange år dyrket den tidlige poteten av sorten Siglinde, som ble utviklet i Tyskland i 1935, og som har blitt en tradisjonell grønnsakskultur i Salento. Vi følger hver fase av verdikjeden, fra dyrking til salg, med en nøye utvelgelse av produktene. Vi anvender integrerte landbruksteknikker for å sikre høy kvalitet på produktene (bruk av...
... eksponering. Delt opp i variantene Nocellara Etnea og Nocellara Messinese med totalt 3200 planter, har bedriften en årlig produksjon på omtrent 5000 liter økologisk ekstra jomfruolje. Produktet tar navn etter området Vasadonna, stedet hvor kvinnene i landsbyen pleide å gå for å vaske klærne sine i bekken, og hvor det kunne skje, for en modig og heldig frier, å stjele et kyss fra sin elskede.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play