... gjær "criscito" og salt; sammen med håndarbeid etterfulgt av en heving på minst fire timer og steking i vedfyrte ovner, oppnås det unikt og ekte brød. Vi dedikerer all vår energi og oppmerksomhet til de ernæringsmessige behovene for en sunn, balansert og intelligent kosthold. Våre produkter gjenoppdager på en appetittvekkende og innbydende måte smakene fra fortiden. I tillegg til brødet kan du nyte Pane Biscottato, Freselle og Tarallini i ulike smaker, inkludert de berømte napolitanske tarallene "Sugna e Pepe" og mange andre kvalitets søte småkaker.
Italia, Frosinone
...kontrollene i hver fase av produksjonen (fra deigen til naturlig heving) frem til steking av produktene og deres distribusjon. Grunnleggende regler for å sikre forbrukere og kunder produkter av høy kvalitet og upåklagelige tjenester. Selv om vi er i forkant når det gjelder sertifiseringer og forskrifter - vårt selskap følger programmet for implementering av forskrifter om hygiene av matvarer H.A.C.C.P. - for alltid å sikre bevaringen av tradisjoner og opplevelser, som fortsatt i dag "Den hvite kunsten" er i stand til å produsere, og servere små mesterverk av smak og kvalitet.
Italia, Badia Polesine
Italia, Pianiga
Italia, Torino
Italia, ALBIGNASEGO
Italia, Canneto Sull'oglio

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play