Italia, Dorgali
...Ottenert fra bearbeiding av rene Cannonau-druer. Etter en fermentering på skallet i en periode som varierer fra 15 til 20 dager, modnes partiet hovedsakelig i ståltanker i minst 10 måneder, mens en liten del heves i franske tonneaux i mindre enn ett år. Etter tapping følger 2 eller 3 måneder med modning. Med en livlig rubinrød farge, gir Vigna Sorella med sin ungdom og friskhet duftene fra...
Portefølje (5)
Italia, Grammichele
...Skallet kan være grønnaktig eller, alternativt, mørkebrunt. I klimaforhold under 10 °C og over 30 °C går den i dvale ved å grave et hull i bakken, og kan nå en dybde på 40-50 cm. Slimet som produseres, blir kalkifisert og danner en perlemorsfarget operculum. Tilgjengelighet fra mai til oktober.
Portefølje (7)
...Produksjonsområde: noen kommuner i provinsen Lecce. Druer: 100% Primitivo. Dyrkingssystem: alberello. Jordens natur: av alluvionisk opprinnelse, dyp, av middels tekstur med områder som har en tendens til kalkholdig. Vinifikasjon: etter avstikking av druene (uten pressing) gjærer mosten i kontakt med skallet i 6-7 dager ved en temperatur på 24-25° C. Den modnes deretter delvis i eikefat og delvis i stål. Lagringskapasitet: 3 år eller mer avhengig av årgang. Farge: intens rubinrød. Dufter: bred og vedvarende med merkbar duft av plomme og kirsebær.
Portefølje (4)
Italia, Belpasso
Cannolificio PENNISI ble grunnlagt for 20 år siden, først som et supplement til en annen sesongbasert aktivitet, men gjennom årene har arbeidet blitt mye mer interessant som hovedaktivitet. Aktiviteten foregår på et areal på 3500 kvadratmeter, hvorav 1500 kvadratmeter er verksteder og lagre i drift. Produksjonen av skallet skjer på tradisjonelt vis. Den tradisjonelle oppskriften er laget av enkle...
Portefølje (9)
Italia, Paternò
... mandariner dyrkes etter metoder som respekterer miljøet, uten bruk av pesticider eller kjemiske gjødselmidler. Essensen av Mannamaru ligger i vår håndverksproduksjonsmetode. Hver mandarin blir forsiktig skrelt for hånd for å trekke ut den verdifulle skallet, rik på essensielle oljer og innbydende dufter, som deretter blir nøye infundert i ren alkohol. Denne fusjonen mellom sødmen av den sicilianske...
Italia, Santa Maria Di Licodia
... fruktkjøtt. Tarocco-appelsinen er kronjuvelen i 3moretti sin produksjon. De røde Sanguinello-appelsinene er mindre utbredte, men spesielt verdsatt, ikke bare for smaken, men også for den kompakte skallet som godt beskytter fruktkjøttets integritet. Den rødeste av Sicilias appelsiner er imidlertid Moro-varianten. Dens fruktkjøtt har en tendens til å være fiolett på grunn av den høye konsentrasjonen av...
Italia, Scordia
Produksjon og salg av sitrusfrukter fra Sicilia: fra produsent til forbruker. Vårt mål er kortreist levering for å nå forbrukeren raskt og bringe høykvalitetsprodukter til bordene til italienerne. Frakt via bud med levering innen 48 timer over hele Italia! Sitrusfruktene vil bli høstet samme dag som bestillingen er mottatt, og vil bli levert i solide, forseglede kartonger. Vi garanterer maksimal ekthet, ferskhet og sødme i produktene. Skallet kan trygt brukes, da det dreier seg om ubehandlede produkter.
Italia, Palermo
... produksjon, kan man finne noen frø eller fibertråder fra frukten. I likørene, mandarinello, limonello og arancello, kan man finne en suspensjon av en mer intens farge; det er de essensielle oljene som finnes i skallet av sitrusfruktene som er brukt i infusjon i åtti dager, og som gir sine oljer til alkoholen. Vi bruker faktisk ikke essenser og/eller andre kunstige tilsetninger, slik det gjøres i industriell produksjon for store mengder. .......... Bare rist godt før servering, godt avkjølt.
... valgt direkte fra treet gjennom en knivprøve: agronomen deler en appelsin i to og vurderer duften, fastheten, fargen og tykkelsen på skallet. Deretter smaker han på den, men ved å dele den opp i båter. På denne måten kan han vurdere konsistensen på skallet til båtene, forholdet mellom saften og fruktkjøttet, og selvfølgelig smaken. Det er nettopp denne nøye utvelgelsen som gjør Ducezia til den mest eksklusive Blodappelsinen fra Sicilia. Produktene: Tarocco, Tarocco Gallo, Moro, Sanguinello, Sitroner, Mandariner, Blodappelsinmarmelade, Mandarinemarmelade, Sitronmarmelade, Appelsinbrus.
Italia, Cinisello Balsamo
...Senter for tjenester av halvfabrikata i rustfritt stål med et bredt utvalg av produkter klare for lager. Produkter i plater: plater og bånd laminert varmt og kaldt med tykkelse 0,4-6,0 mm i kommersielle formater. Langprodukter: runde stenger (trukket og laminert/skallet eller smidd/dreid), klippede plater, trukne og laminert, kvadrater laminert og trukket, vinkler trukket, heksagoner trukket, med mulighet for kutting til mål.
Italia, Pescara
Under skallet av en lett plastpall, gjennom vår kontinuerlige søken etter innovative og miljøvennlige materialer for å oppnå den rette balansen mellom miljømessig bærekraft og operativ motstandskraft i produktene, har vi startet produksjonen av plastpaller med høy lastekapasitet, gjenbrukbare, men til prisen av en lett, engangspall. Våre materialteknologier har også gjort det mulig å produsere...
..."FAGIOLO CANNELLINO DI ATINA DOP" kjennes igjen på sin nyreformede form med en matt hvit farge, og når man spiser den, merker man ikke skallet, og den er svært lettfordøyelig, den trenger ikke å bløtlegges før koking.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play