Italia, Nove
...Med over 1.800 enheter i drift, er tørkerne i "RF"-serien Stalams "bestselgere". Dette er allsidige tørkere som er spesielt egnet for garn i spoler og kaker, samt for kammede fibre (topper) i spoler og bump. Nesten alle kombinasjoner av naturlige, kunstige og syntetiske fibre, rene eller blandede, med de mest varierte titlene og i de mest forskjellige emballasjer, kan tørkes perfekt til ønsket...
Portefølje (10)
Italia, Vairano Scalo
...ETTER RISTINGEN BLIR HASSELNØTTEN HACKET ETTER KUNDENS ØNSKE. (2/4, 4/6 ELLER 6/8 MM) DEN BLIR OFTE BRUKT I SØTSAKERINDUSTRIEN, SOM INGREDIENS TIL SJOKOLADEBARER ELLER PRALINFYLL. DET ER EN GRUNNLEGGENDE INGREDIENS FOR Å LAGE KAKER. KORN ER EN GRUNNLEGGENDE INGREDIENS FOR Å SERVERE OG GARNERE KAKER, KJeks OG ISKREM.
Portefølje (6)
Italia, Maruggio
...Olivenolje Nativ Den intense gyldne fargen oppnås gjennom kaldpressingsmetoden. Har en unik, balansert og fløyelsmyk smak. Tilgjengelig i beholder på 5,00 liter. Og på forespørsel i flasker: 0,75 liter. Den nativ olivenoljen passer til de mest varierte matretter: tilberedes sprøtt på høy varme, eller for å lage langsomt kokte retter som kjøttgryter og grønnsaker. I mange oppskrifter kan smør i ovnen erstattes, og gir en ny vri på hjemmelagde søtsaker som kaker og eplekake.
Portefølje (8)
Italia, Colbordolo Di Vallefoglia
... som bidrar til å opprettholde riktig fuktighets- og temperaturgrad i ovnen, noe som gjør det mulig å steke alle typer mat, fra brød, kaker, steker til pizza. Oppmerksomheten på detaljer er til stede både i designet og bruken, noe som gjør den i stand til å uttrykke kvalitet og robusthet fra første berøring. Håndtakene har porselenshåndtak, og ovnen er pulverlakkert, en teknikk som gjør den motstandsdyktig mot ekstremt høye temperaturer, værforhold og tilfeldige støt.
Samsvarende produkter
Vedfyrte Ovnene
Vedfyrte Ovnene
Andre produkter
Vedkjele
Vedkjele
Portefølje (3)
...Happyflex produserer silikonformer for kaker. Vi tilbyr bakeformer i forskjellige former: paiform, rund kakeform, savarinformer, formet plommekakeform, gugelhupf-form, rektangulær form.
Portefølje (4)
...Mandlene fra Puglia er laget av frøet fra mandeltreet (prunus dulcis), og gjennomgår prosesser som skallfjerning, nøye utvelgelse og kalibrering. Mandlene brukes mye i tilberedningen av søtsaker som: nougat, konfetti, kaker, småkaker, amaretti. De er rike på proteiner, vitaminer (spesielt B-vitaminene og vitamin E), essensielle aminosyrer, umettede fettsyrer og mineraler (magnesium, fosfor...
Portefølje (2)
Italia, Catania
Firmaet har vært til stede på markedet i mer enn 80 år, grunnlagt av min bestefar rundt 1920. Det ble drevet av min far før det ble overtatt av meg i 1998, året da jeg endret firmanavnet tilbake til det opprinnelige. Vi er nå inne i den tredje generasjonen som driver vårt engrosfirma, og vi har en kundebase bestående av barer, pizzeriaer, konditorier og bakerier. Vi tilbyr råvarer og halvfabrikata...
Portefølje (8)
Italia, San Salvatore Telesino
JELLY ICE er et selskap spesialisert på produksjon og levering av håndlagde iskrem og semifreddo av høy kvalitet. Vi presenterer et beskjeden utvalg av kremis, fruktsorbet, semifreddo, enkeltporsjoner, dessert i glass, kjeks og isvafler, samt engangsprodukter for iskrembutikker, konditorier, yogurterier og kafeer. Blant våre tilbud finner du også glutenfrie, veganske og diabetiker-vennlige spesia...
Italia, Laterina Pergine Valdarno
... basert på de gamle tradisjonelle oppskriftene fra området, det vil si på den "rurale" GASTRONOMIEN I TOSCANA som har gjort seg bemerket i verden. I respekt for økologisk bærekraft, brukes hovedsakelig produkter fra nærområdet, km. 0. Noen oppskrifter er basert på økologiske produkter som hjemmelagde kaker, pasta og marmelade laget av lokale frukter. Vi tilbyr også et utvalg av vegetariske retter...
... lidenskap søte produkter rike på OMEGA 3, OMEGA 6, med lavt innhold av mettet fett. Våre produkter er fri for palmeolje, laktose og hydrogenerte fettstoffer. Siden 2020 har vi produsert Caprese-kaker med Limoncello og sjokolade, for detaljhandel og restaurant. Vi produserer typiske juleprodukter fra vår region Campania, som roccoco', mostaccioli, struffoli.
Andre produkter
Sur Kirsebær Småkake
Sur Kirsebær Småkake
Portefølje (1)
Italia, Torbole Casaglia
Fabian opererer over hele landet og tilbyr to hovedproduksjonslinjer: en for barer og en for salgsautomater. Vi er i stand til å håndtere alle typer leveranser til samfunn, fly- og rederiselskaper, arrangementer, messer og store begivenheter. Rundstykker, piadine, focacce, smørbrød, toast, pizza: Produksjonen til Fabian tilfredsstiller alle smaker. Siden 1998 har Fabian vunnet tilliten til en stad...
Portefølje (3)
Bakeriet "La Casa Del Pane" ble grunnlagt i 1982 i Pernumia, noen få kilometer fra Padova og Venezia. I dag, etter mer enn tretti år, kombinerer vi håndverkstradisjoner med moderne teknologi for å tilby våre kunder "Håndrullede Grissini", tilgjengelig i 3 varianter: sesam, ekstra virgin olivenolje, 8 typer ristede korn og håndlagde sprø kjeks med ekstra virgin olivenolje, rosmarin og løk. Alle vår...
Italia, Latina
... | Hvetemel / Durumhvete / Hvete / Pistachio fra Bronte / Pistachio-korn fra Bronte / Pistachio-mel fra Bronte / Soyabønneolje / Sicilianske Cannoli / Sicilianske Arancini / Håndlagde panettoni / stort utvalg av kaker og søtsaker fra Sicilia / import & eksport av alle kvalitetsprodukter...
SALG I DETALJ OG ENGROS, OLJE, ANCHOVY, VIN, GRAPPA, KONSERVER, HÅNDVERKSKJØPTE KAKER, AMARETTI, CANTUCCI, TARALLI, TUNFISK, HONNING, SYLTETØY, KONFEKT, LIKØRER, OLIVEN, KRYDDER, TROPEFRUKT, LIMONCELLO, GRAPPA, SOTTOLETTI, HÅNDVERKSPASTA, SAUSER, FORRETTER, SYLTEDE GRØNNSAKER, BALSAMICO, RØDVIN, ROSÉVIN, MUSSERENDE VIN, BRUT VIN, CHAMPAGNE, PROSECCO, BAROLO, BARBARESCO, ARNEIS, AMARONE, RIBOLLA GIALLA, CHIANTI, PRIMITIVO, FRUKTJUICE, HÅNDVERKSØL, NERO, NEBBIOLO, ALTA LANGHA, FRANCIACORTA, KAFFE, KAFFE I KAPSLER, SJOKOLADE, HÅNDVERKSPANETTONER, PÅSKEEGG, JULEKURVER, GAVEIDEER...
Italia, San Giorgio In Bosco
Eco-Bio Alimentare PRODUKSJON på vegne av tredjeparter (private label) av økologiske søte og salte produkter, produksjonsbedrift for tredjeparter som leverer til de største merkene innen økologi, med over 30 typer økologiske produkter: kornbarer, frø og tørket frukt, sjokoladebarer med korn, pulverblandinger (kakao- og vaniljepudding, kakao, kakeblandinger), emballering av brunt sukker, osv. www.
Italia, Castelbuono
Historien om produktene til Paolo Forti er en historie om en familietradisjon som er sterkt knyttet til det lokale, den sicilianske baketradisjonen. En blanding av tradisjon, erfaring og moderne teknologi som sikrer opprettholdelse av høye kvalitetsstandarder gjør at Paolo Forti i dag, sammen med sin familie, produserer og markedsfører bakervarer som er kjent og verdsatt i store deler av Sicilia.
Italia, Lozzo Di Cadore
Vår bakeri ble grunnlagt i 1952, og spesialiserer seg stadig mer på produksjon av kjente og velsmakende småkaker. En gammel og verdifull oppskrift, en elaborert og fortsatt håndverksmessig bearbeidingsmetode, samt ingredienser av absolutt kvalitet, utgjør sammen unikheten og originaliteten til våre produkter. Fra sammensmeltingen av fortiden, representert ved den dyktige omarbeidingen av oppskrift...
Kreativitet, lidenskap, engasjement, dette er ingrediensene som, sammen med en medfødt følsomhet og kontinuerlig forskning, skisserer og oppsummerer den helkvinnelige bedriftsfilosofien til Antico Torronificio delle Madonie, grunnlagt i 1950 og fortsatt i dag et flaggskip for siciliansk kvalitet og produksjonsområdet Madonie. En historie overlevert fra far Ignazio til døtrene Anna Maria og Filippa...
Siden 1999 har vi produsert, på håndverksnivå, typiske søtsaker for masseforbruk. Våre søtsaker har som felles element de edle sicilianske mandlene, og finner sin største uttrykk i produksjonen av "Pasta Di Mandorle" og "Frutta di Marzapane". I dag er La Dolciaria La Fenice fast til stede i landskapet av GDO i Italia og Europa, samt i store nisjer av detaljhandelen, takket være spesielt det nøye u...
... sitrusfruktskall, også dekket med mørk, hvit eller melkek sjokolade. Paté av kokt og rå skinke. Biancomangiare, som de kremete, kommer i mange smaker (28), akkurat som forberedelsene for kaker og hurtigkremer for kalde retter.
Portefølje (1)
Italia, Salerno
Vår bakerivirksomhet har vært i drift i tretti år, drevet av familien, og det kunne ikke vært annerledes gitt våre røtter; vi kommer fra Gragnano, pastaens hjemland, hvor lukten av semolina fra hard hvete fyller luften. Å lage brød, kaker og alt som kommer fra mel er en stor lidenskap for oss, som vi har gjort til vårt arbeid. Tegnene på denne lidenskapen er synlige i omsorgen og ektheten av alt...
... og smaken av bestefar Nicolinos kaker lever videre i de delikatessene som produseres av en av hans barnebarn, Antonio Basile, som, mer enn hundre år senere, har bevart den samme håndverksmessige stilen. Antica Pasticceria Basile har dermed bekreftet seg som et kjent og verdsatt navn fordi det har klart å gjenskape den beste konditoritradisjonen fra Salento med entusiasme og oppfinnsomhet, og...
... komfortable rom med TV og eget bad. Eier Maria Antonietta forkjæler deg hver morgen med en italiensk frokost bestående av skummende kaffe-cappuccino (som på kafeen), småkaker, durumhvete-brød, syltetøy og kremer, fruktjuice-yoghurt, i rotasjon; pasticciotto leccese, kaker og søtsaker. For de som elsker salt: La friseddhra (typisk salento-toastbrød) med tomat og sesongens grønnsaker (spureddhra-meloncella) og andre delikatesser fra Salento basert på det landlige livet i området. Friske, sunne og smakfulle produkter!
... i stand til å tilby et bredt spekter av produkter som inkluderer hvete, mais, ristet og hel soyabønner, bygg, ristet soyamel, maismel, ristet mais, kløver, raps, rå vegetabilske oljer og tilhørende kaker, samt TREFRAKTIONER AV PAULOWNIA i stammer eller tørkede plater.
Portefølje (2)
Italia, Prato
..."?: De er det ideelle tillegget til alle kaffe- og melkebaserte drikker: espresso, cappuccino, sjokolade, macchiato, mocaccino, caffe latte, melk, amerikansk kaffe, osv. De er også perfekte med yoghurt, iskrem, frappé, smoothies, kaker og småkaker. I asiatiske markeder brukes de også til å lage deilig Milk Tea. Konsentrater med lavt kaloriinnhold: "I-SODA"?: Vi bruker kun italiensk frukt som er...
Portefølje (3)
Italia, Termini Imerese
...sommacco planter, essensiell olje og aromatisk vann av sommacco. Vi innoverer og utvikler kontinuerlig NYE PRODUKTER Kosttilskudd Bakeriprodukter (kjeks, kjeks, grissini og kaker) med sommacco, sommacco godteri Krydderblandinger for krydder Krydderblandinger for cocktailer Vi utvikler en linje med KONCENTRATER FOR SKINN OG STOFF med sommacco-blader. I kosmetikk vil vi anvende egenskapene til...
Italia, Bruino
... produkter. Vi lager tørre bakervarer, ferske bakervarer, kaker, semifreddo, hevede produkter som: panettoni, pandori, søte og salte focacce, pizza; bugie ricce og fylte, samt porsjonsprodukter til frokost. Du kan finne noen av våre håndlagde konditorvarer i nett-katalogen. I tillegg til artiklene som finnes i katalogen på dette nettstedet, kan Dolce Vassoio lage mange andre produkter og varianter, også på spesifikke forespørseler. Vi lager også typiske piemontesiske produkter etter kunstnerisk standard, som tradisjonen tilsier.
Italia, Pomezia
Attilio Servi Pasticceria er en håndverksbedrift av høy kvalitet, kjent for produksjon av: - gjærbakst til høytider: Panettone, Pandoro og Colomba; - frosne søtsaker: croissanter (Servi Subito), bakverk, kaker og porsjonsdessert; - småkaker: søte, salte og krydrede; - gourmet focaccia og små focaccia til aperitiff.
... via Lombardia. Oppmerksomheten og respekten for miljøet i produksjonsprosessene, beskyttelsen av ressurser og mennesker, ansvarlighet og følsomhet i sosiale og menneskelige relasjoner, er verdiene som alltid har preget vår måte å drive virksomhet på. Gjennom årene har det historiske ciambellone fått selskap av et stort utvalg produkter: fra paier til kaker, både stekte og dessertkaker, fra småkaker til kakeblandinger, en deig som allerede er klar til å bake deilige søtsaker på få minutter.
Italia, Sambuca Di Sicilia
... OGSÅ KJØPES I ENKELTPORJONER PÅ 100g (granita av svarte morbær, granita av mandel, granita av sitron, granita av kaktusfiken, granita av fiken, granita av sjokolade, granita av hasselnøtt... osv...) HÅNDVERKS TRØFLER: TRØFLER MED PISTASJ (EKT PISTASJ FRA RAFFADALI) TRØFLER FRA PANTELLERIA (MED HJERTE AV PANTELLERIA VIN) SVART TRØFLER HVIT TRØFLER BOSS CAKE (DEN BESTESELGENDE) DEN BESTE CHEESE CAKE MED BÆR PÅ MARKEDET!!!!! C) BAR FROSSNE KAKER 1) TRE TYPER KJØTTPAI (IKKE INDUSTRIELLE TØRRE PAIER) 2) RICOTTA SMULER 3) 21 ANDRE KAKER BOSS...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play