Italia, Badia Calavena (verona)
... italienske halvøya, også økologiske, for alle prisklasser, utvalg av lang og kort pasta, tomatsaus, hermetiske tomater, også økologiske, belgfrukter, fersk trøffel eller sauser, sjokolade og beslektede produkter, julekurver med typiske produkter fra italiensk gastronomi. Vi distribuerer også eksklusiv cannabisolje med kun CBD i henhold til italienske og europeiske forskrifter i konsentrasjoner på 5/10...
VIA ROMA Ceramiche er et italiensk selskap som produserer og markedsfører gres porcellanato rektifisert under merket Via Roma Ceramiche, i ulike formater og overflater, samt keramiske fliser i hvit pasta. I tillegg til de italienske kontorene, har det blitt åpnet et representasjonskontor i Morby, India, et område kjent for keramikkproduksjon, med et team av høyt kvalifiserte fagfolk som jobber...
Italia, Sant'egidio Del Monte Albino
... raffinerte smaker som sitron, blåbær, spinat, chili, Radicchio trevigiano DOP, Bronte DOP pistasj, trøffel, safran, blekksprutblekk, basilikum...... Vi produserer også en helkornsserie laget av 100% italiensk hvete... Vår enkle og innovative emballasje består av en gjennomsiktig polypropylenpose som gir maksimal synlighet av produktet.... Til posen legger vi til en henger og etikett med navnet på...
Italia, Correggio
FoodPartner kobler ledende produsenter av italiensk fersk mat med importører over hele Europa. Vår misjon er å skaffe utvalgte kjølte produkter med holdbarhet på 25 til 90 dager, som ost, fersk fylt pasta, spekemat og mye mer. Vi er basert i en perfekt logistikkposisjon i Reggio Emilia, sentralt i Nord-Italia. Vårt produktportefølje dekker over 1500 spesifikke referanser av ferske italienske spesialiteter produsert av kvalitetssertifiserte produsenter.
Italia, Omegna
... aluminium, alt du trenger for å lage fersk hjemmelaget pasta med ekte smak: fra ravioliformer til rullekuttere, for alltid smakfulle retter og andre nyttige tilbehør. Vårt utvalg av treprodukter inkluderer bestikk, skjærebrett i forskjellige former, kjevler og redskaper for å lage ulike typer pasta. Til slutt, for baking, et stort utvalg av former, bakeplater, stempler og alt nødvendig for å lage pizza og paier, småkaker og desserter, for å lage mat på en morsom og original måte.
Italia, Belforte Del Chienti
HVORFOR VELGE VÅR PASTA? Rett og slett fordi vi er et helt italiensk selskap, ungt og som elsker å produsere pasta og naturlige, økologiske og glutenfrie matvarer. Vi kontrollerer nøye hele verdikjeden fra såing, til innhøsting og videre til transformasjonen av vårt ferdige produkt. Melet som brukes i produksjonen av våre økologiske pastaer stammer fra gamle frø av italienske kornsorter som er...
Italia, Sant'elpidio a Mare
... sardinisk rase og omtrent 650 geiter av maltesisk og sardinisk rase. La Prestigio Italiano, basert på sin erfaring og kunnskap om gastronomisektoren, søker, velger og produserer i dag de utmerkelsene som noen ganger blir glemt. De fremmer også de innovative kulinariske forslagene fra italiensk kreativitet. I dag velger, produserer og markedsfører La Prestigio Italiano ost, fersk pasta, tørr pasta, olje og vin... Alt fra sine egne jorder og laboratorier. Alt er håndverksmessig produsert. Bare for å la folk smake både tradisjonens og den kulinariske oppfinnelsens smak som har preget.
Italia, Grottazzolina
... beltespenner og veskeornamenter. Produktutvalget berikes med artikler laget med både pasta- og edelstener, samt bruk av Swarovski-krystaller, og utvikler også tilpassede artikler med sistnevnte. Produksjonstrinnene i verkstedet er fortsatt håndverksmessige, selv om de er godt automatiserte, og bidrar til å heve produktets verdi, ettersom de er resultatet av en spesiell behandling som kun kan tilbys av kunnskap, intuisjon og kreativitet, typisk for ekte MADE IN ITALY.
Italia, Cesenatico
Terre di Romagna, rike på tradisjoner, lidenskaper og smaker, er stedet hvor Pastificio La Fenice ble grunnlagt. Bruken av råvarer av høy kvalitet er avgjørende for å opprettholde den høye kvaliteten. Blant de viktigste og mest brukte råvarene finner vi sertifisert romagnolamel, semola fra Altamura, Parmigiano Reggiano og Grana Padano, begge DOP, samt egg utelukkende fra italiensk produksjon. Vi har muligheten til å produsere både fersk pasta i ATM og IQF-frosset pasta. Italiensk smak, lidenskap for kvalitet og den beste kvaliteten på bordet. Det er hva Pastificio LA FENICE står for.
Italia, Grottole
Il Pastificio Italyca produserer håndlaget pasta både fersk og tørr, sertifisert økologisk av Icea, ved å bruke kun 100% italiensk hvete. Vi produserer for øyeblikket 10 ferske formater (holdbarhet 3 måneder oppbevart i kjøleskap) og omtrent 25 tørre formater. Vår nettside er www.pastificioitalyca.it, hvor du kan se vår historie og våre produkter. I tillegg produserer vi alltid sertifisert økologisk EVO-olje fra Icea. Det er mulig å sette på tilpasset etikett på produktene.
et italiensk selskap som jobber med distribusjon av noen av de viktigste eksellensene fra den italienske agroindustriens scene de viktigste produktene som tilbys kundene er: mozzarella, bufalloost DOP, melkeforskjellige oster, 100% italiensk ekstra jomfruolje, pasta, tomatsaus, hermetikk ..... og andre matvarer selskapet søker kunder og partnere som også kan være matdistributører.
Italia, Padova
...VI PRODUSERER FERSK OG FYLT PASTA, MED ET STORT UTVALG AV FORMER, TORTELLINI OG RAVIOLI MED MER ENN 40 FORSKJELLIGE SMAKER, AVHENGIG AV TILGJENGELIGHETEN AV SESONGENS BESTE GRØNNSAKER OG ITALIENSKE KULINARISKE TRADISJONER. VI PRODUSERER OGSÅ NOODLES OG GNOCCHI, SPAETZLE OG GNOCCHI MED "FIORETTA OST", EN KULINARISK SPESIALITET FRA VENETIANSKE FJELL. VI HANDEL OGSÅ ITALIENSK PASTA, FERSK ELLER TØRT...
...laktose og natrium. Forebygger sykdommer i bein og tenner, karsykdommer og kreftsykdommer, spesielt i tykktarmen. • Laktoseintolerante: Mange laktoseintolerante, både barn og voksne, drikker vår melk uten å oppleve noen negative reaksjoner. • Iskrembutikker, konditorier og restauranter bruker det til å lage iskrem, pasta, eksklusive forretter og hovedretter med kjøtt og fisk. • Kafeer for å lage den første og eneste 100% naturlige og italienske bøffel cappuccino.
Italia, Verona
Vi er distributører for Italia av søtsaker, en linje med biscotti laget i Italia, uten palmeolje, klassisk linje, fullkornslinje, sukkerfri linje, økologisk linje, økologisk vegansk linje og vegansk linje. Pampapato dolce fra Ferrara. Pasta av durumhvete fra Tavoliere delle Puglie, cherrytomater og datterini, tomatsaus, tomatpuré og hele tomater. italiensk og felleseuropeisk ekstra jomfruolje. og...
Italia, Corato
Import og eksport av ekstra jomfruolivenolje, vin, pasta, mel for menneskelig konsum, forsyninger til butikkjeder, produkter fra italiensk produksjon i Apulia.
Italia, Locate Varesino
CASTIOGLIONI FOOD er spesialisert på italiensk pasta uten fyll og med ulike typer fyll som kjøtt, spekeskinke og magert. I tillegg tilbyr vi sauser basert på umbrisk trøffel og ekstra jomfruolivenolje fra Biancolilla, Cerasuola og Nocellara.
Italia, Genova
...Vi er en australsk/italiensk importør/distributør/engrosleverandør av matprodukter, inkludert fersk mat og landbruksmaskiner. Vårt selskap er også en eksportør av Parmigiano Reggiano, olivenolje, hermetiske tomater, pasta (både italiensk og tyrkisk), vin, øl og alkoholholdige drikker. Vi har også italiensk hagebrukutstyr som drivhus og irrigasjonsrør, dyser og sprøytemunnstykker.
... respekt for historien, tradisjonene, og skikkene til de to landene. Det har derfor blitt skapt forhold for å utvikle og bygge en forretningsinitiativ innen mat og vin, med fokus på en typisk matvare, kjent over hele verden, som italiensk pasta. “Prodotti d’Amare s.r.l” har for tiden et utvalg av tjuefire formater (representert på den andre siden): pasta av høy kvalitet laget utelukkende med naturlige ingredienser.
... europeiske selskaper som opererer i engrosmarkedet, og vi garanterer en korrekt forsyningskjede for de kommersialiserte produktene. Administrasjonen i selskapet er stadig mer overbevist om markedet for italiensk mat, og nettopp i denne sammenhengen har vi registrert vårt merke "ALTAMORE" på europeisk nivå, som skal rette seg mer mot landene i Øst-Europa. Derfor ønsker selskapet, gjennom forskningsstudier, å åpne et lager/salgspunkt i dette området for å kunne betjene ulike kunder mer effektivt og gjøre den lokale befolkningen kjent med italiensk mat gjennom reklame og smaksprøver.
Italia, Altamura
Kjære herr, Vi er en gammel tradisjonell italiensk produsent av lokal mat. Vårt selskap er spesialisert på produksjon og distribusjon av bakervarer som søte eller salte taralli, frize, krutonger, småkaker og bakverk, samt hjemmelaget eller ekstrudert tørr pasta laget med bronse. Vi har også startet produksjonen av økologiske småkaker laget med spesialmel som kamut, ris, soba, spelt og mais, samt pakking og distribusjon av tørkede internasjonale og italienske belgfrukter.
... bort autentisk italiensk pasta. Pasta-kursene i Roma holdes hver dag fra 10 til 22 i sentrum av Roma, nær Trevifontenen. Vi er også anerkjent som en turoperatør som har vært aktiv i bransjen i mange år, og organiserer matlagingskurs i Roma på engelsk og arrangementer. Vår matlagingskole i Roma ble grunnlagt av kokk Francesco Ieriti.
Italia, Scafati
... produktutvalg, tilgjengelig både for HoReCa og delikatesseoperatører, vil kontinuerlig bli oppdatert med tillegg av nye spesialiteter, for å tilby våre kunder et omfattende valg for å imøtekomme deres spesifikke markedsbehov: Håndverksbasert tørr pasta Grillede og syltede grønnsaker (også fra økologisk landbruk) Rødvin fra Monferrato og Campania-regionen Mozzarella og Ricotta-ost (fra bøffel- eller melkekyr) Kjøttpålegg (skinke, salami, speck, bacon, også aromatisert) Oliven og olivenolje Kapers Fina småkaker (også av økologisk produksjon)...
... Nebrodi Italiensk nøtt Nøtt Valnøtt fra Etna Valnøtt Sicilianske pinjekjerner Pinjekjerner Finger Lime (kaviar sitron) Ekstra virgin olivenolje Tørket frukt i skall, skrellet, bløtlagt, i granulat, i mel, ren pasta og halvfabrikata for iskrem og konditori, krem og pesto av tørket frukt.
...typiske og uforglemmelige for sine smaker, dufter og aromaer, blir til. Lokale entreprenører har tatt vare på kunsten og tradisjonen fra Marche og tilbyr produkter av høyeste kvalitet som møter verdens smakspreferanser, samtidig som de bevarer den ekte og oppriktige karakteren fra tidligere tider. RE-BUS business research gir din bedrift muligheten til å markedsføre det beste av vin, pasta, spekemat og typiske matvarer fra regionen Marche i ditt land. Vi er sikre på at vi kan tilby din bedrift muligheten til å...
Italia, Bologna
...Vi er et handelsservicefirma som jobber med internasjonal formidling (import/eksport) av italienske produkter. Vårt mål er å samle det beste av italiensk matproduksjon under én leverandør. Vi velger våre partnerbedrifter med omhu for å sikre korrekt handelsprosess, frakt, økonomiske forhandlinger og et vellykket resultat. Innen matsektoren jobber vi med markedsføring av produkter som pasta...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play