... den virkelig unik. Blant de originale gaveideene kan du finne de beste italienske produktene: - Hvitviner, rødviner og roséviner DOC og DOCG - Kaldpresset extra virgin olivenolje - Modena lagret balsamicoeddik - Pasta di Gragnano - Sauser og konserver - Søte bakervarer - Salte bakervarer - Økologisk honning - Krydder og andre smaker - Likører og infusjoner - Grappa - Limoncello - Spumante musserende vin og mange, mange flere. Oppdag nå vårt brede utvalg av kurver og bedriftsgavepakker.
Italia, Sicignano Degli Alburni
... storferase preget av en grå pels, med en tendens til mørkere grå på halsen, og i Italia er den hovedsakelig oppdrettet i de indre sørlige områdene som Abruzzo, Basilicata, Calabria, Campania, Molise og Puglia), eller MOZZARELLE DEL CILENTO (den berømte mozzarellaen fra Battipaglia) eller PASTA LUCANA som Orecchiette, Fusilli, Strascinati, Cavatelli og mange andre typer, SOTTOLI, SOPPRESSATE, STAGIONERTE PØLSER og mange andre delikatesser... TERRA MIA gjør ikke annet enn å lete etter disse underverkene og bringe dem til bordet ditt.
Italia, Castelnuovo Berardenga
... leiligheter, den ene med 4 rom, den andre med 3 rom, samt en uavhengig hytte med 2 rom. Mellom disse åpner glassveggene i Loggia seg, en oase av avslapning som med eksotisk smak huser et boblebad og en infrarød sauna, mens man går ned trappen til andre avslapningsområder. Utenfor stuper et fantastisk svømmebasseng ned mot dalens grønnfarge, og i steinen ved siden av, blant spirende duftende busker, åpner et annet boblebad seg, kronet av et imponerende varmtvannsgjennomstrømming.
Italia, Cavriago
... partnere som kun bruker sunne dyrkingsmetoder. Den tette og kremete teksturen av produktene våre skyldes utelukkende den høye prosentandelen frukt de inneholder. Vi bruker ikke pektin eller andre fortykningsmidler, vi bruker rett og slett mer frukt for å gjøre produktene våre så saftige. Mer enn 110 % frukt, det betyr at vi bruker minst 110 g frukt for å lage 100 g syltetøy. Ved siden av de søte...
Italia, Treviso
... typer på hyllene i butikkene og supermarkedene nær hjemmet: endelig finnes det salter som tilfører mer farge og kreativitet til kjøkkenet vårt. La oss se hvilke som er de viktigste, og vi begynner med det mest spesielle av dem alle: balsamico-salt - hvis eksentriske farge kommer fra bearbeiding med ekstrakt av balsamicoeddik og krydder - har alltid vært verdsatt i kjøttretter for sin store rikdom av forskjellige smaker og dufter (hele 18) og dufter.
... gjær "criscito" og salt; sammen med håndarbeid etterfulgt av en heving på minst fire timer og steking i vedfyrte ovner, oppnås det unikt og ekte brød. Vi dedikerer all vår energi og oppmerksomhet til de ernæringsmessige behovene for en sunn, balansert og intelligent kosthold. Våre produkter gjenoppdager på en appetittvekkende og innbydende måte smakene fra fortiden. I tillegg til brødet kan du nyte Pane Biscottato, Freselle og Tarallini i ulike smaker, inkludert de berømte napolitanske tarallene "Sugna e Pepe" og mange andre kvalitets søte småkaker.
Fallani produserer håndlagde godteri siden 1926. Selskapet har utviklet seg fra et håndverksverksted til en strukturert bedrift, og i dag distribuerer de sine produkter både i Italia og internasjonalt. De mest kjente godteriene fra Fallani er de fra den Klassiske Linjen, med klassiske smaker: bygg, rabarbra, mynte og anis. Fallani produserer også andre linjer: Ung Linje, Urte Linje, Linje Uten Tilført Sukker og Økologisk Linje. Det lages også tilpassede godterier.
Ernesto Brusa - Bomboniere og Confetti i Varese Fabrikk for confetti og sjokolade Den gamle fabrikken for Confetti og Sjokolade og den tilknyttede butikkene til Ernesto Brusa ligger i Varese. Ernesto Brusa produserer et bredt utvalg av høykvalitets confetti. Confetti i ulike typer, farger og smaker for bryllup, dåp, kommunion, konfirmasjon, jubileer og andre anledninger. I den eneste lokasjonen...
Italia, Cerreto Guidi
... fødestedet til Leonardo da Vinci. Disse områdene er dyrket med vinmarker og olivenlunder, hvor det produseres utmerkede DOC-viner og olivenolje. Toscana Vini e Sapori har som mål å handle med typiske produkter - DOC Chianti-viner, røde og hvite viner, olivenolje, gamle smaker - sauser, syltetøy, karakteristiske småkaker fra området, honning, spekemat og oster. For dette har Toscana Vini e Sapori involvert små og mellomstore lokale produsenter for å spre nisjeprodukter laget med gamle tradisjoner, og bringer ekte produkter av høy kvalitet til markedet til rimelige priser.
Italia, Cerignola
Vårt selskap ble grunnlagt i 1995 som en leder innen produksjon av håndlagde Scaldatelli, Biscotti, Mostaccioli og andre typiske lokale produkter. Vi bruker råvarer av høy kvalitet fra vårt eget land. Vårt produktsortiment inkluderer ulike smaker, nemlig: Tradisjonelle Scaldatelli, med olje, med chili, med løk, med pizzaiola, med sesam, med rosmarin, med oliven, med oregano, med poteter og mange andre smaker, typiske Pugliese Mostaccioli med kokt vin, Biscotti i ulike former og smaker.
Italia, Napoli
... mål for øye: å tilby produkter av høyeste kvalitet. Faktisk er alle produktene vi distribuerer sertifisert av EØS med DOP, DOC, IGP-merker og 100 % laget i Italia, og de har alle de andre sertifiseringene som kreves av EØS-regelverket. Vårt selskap tilbyr sine kunder typiske produkter fra Campania, som den mytiske Mozzarella di Bufala, Bufala Ricotta, og viner fra vår tradisjon, som Falanghina.