Italia, Orbassano
...Agnolotti piemontesi er en autentisk spesialitet fra Piemonte, som stammer fra en regional oppskrift fra 1800-tallet. Disse ravioliene er fylt med tre typer magert ferskt kjøtt (storfe, svin og hvitt kjøtt) og sesongens grønnsaker (stekt kål, mangold eller spinat avhengig av sesongen). Hovedingrediensene inkluderer kokt skinke, roast beef, kokt kylling, spinat, stekt svin, stekt kål og mortadella. Denne kombinasjonen av smaker gir en unik og tradisjonell kulinarisk opplevelse, perfekt for de som ønsker å smake på ekte piemontesisk mat.
Portefølje (21)
Italia, MILANO
...I Pelati Densi & Corposi La Doria er som tradisjonelle pelati, men dyppet i en deilig, lett konsentrert juice som gir en dobbel konsistens som fremhever smaken. Dette skaper en perfekt kombinasjon mellom vedvarende konsentrat og pelatenes motstand mot høye temperaturer, for å gi deg enda mer allsidighet på kjøkkenet: rå eller kokt, most, purert, filetert, hakket for hånd eller brukt hele. Den...
Portefølje (233)
... syklus, lever våre vakre bløtdyr utelukkende av naturlige produkter, dyrket direkte på gården, fri for pesticider og kjemiske tilsetningsstoffer og uten bruk av fôr. De ernærer seg kun av grønnsaker, frukt, solsikker og aromatiske urter, en blanding av delikatesser som gjør at vi kan tilby et produkt av utmerket kvalitet når det gjelder kulinariske og organoleptiske egenskaper. På bordene deres vil det komme snegle som er kalibrert, perfekt renset og tørket, klare til å bli kokt og nytes.
Portefølje (1)
Italia, Toscanella Di Dozza
...) -økologiske drueavledede produkter. De to hovedproduktene for vinindustrien er rød/hvit druejuicekonsentrat, brukt til å korrigere vinens farge, og RMC (rektifisert konsentrert most) brukt til å berike moster og nye viner under gjæring, men også brukt til å søte og bearbeide både stille og musserende kvalitetsviner. Vi betjener mat-, drikke- og til og med vinindustrien. Tradisjon og innovative matbehandlingsteknologier er perfekt kombinert for å garantere de beste produktene. Brusa 1888, bedriftsinspirerte tjenester med en familieorientert tilnærming.
Italia, Cavriago
... syltetøyene tilbyr vi salte kompotter, designet for å perfekt akkompagnere ost eller som deilige tilbehør til kjøtt og spekemat. All frukt og grønnsaker blir kokt på lav temperatur for å bevare smaken av de ferske produktene. Den perfekte pølsen er smakfull og ekte, og håndlaget slik Emilia-tradisjonen krever.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play