Italia, San Pietro Clarenza
...Duften av vill fennikel beriket med smaken av sardiner, sultaniner og aromaen av safran i en klassisk siciliansk saus for å lage unike pastaretter. INGREDIENSER: Fersk vill fennikel min. 80%, ferske sardiner, ansjosfileter, sultaniner, PINJER, ekstra virgin olivenolje, solsikkeolje, fersk løk, salt, svart pepper, safran. Kan inneholde fragmenter av pinjekjerneskall. Pakninger på: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
Portefølje (8)
Italia, Marciano Della Chiana
...Guanciale er en spekepølse laget av kinnet på grisen. Kjøttet masseres med salt i omtrent fem dager. Etter å ha tilsatt pepper og chili, blir det krydret med rosmarin og salvie for å gjøre kjøttet enda mer smakfullt. Modningen, som varer fra 60 til 90 dager, skjer i miljøer med optimal klima og fuktighet. Det brukes i matlaging i ulike oppskrifter og sauser: pasta alla carbonara, gricia og amatriciana for å nevne noen av de mest kjente.
Portefølje (10)
Italia, Orentano Castelfranco Di Sotto
... besteforeldre, og respekterer den ekte og rene tradisjonen i toskansk matlaging, med kjøtt, grønnsaker (selleri, sjalottløk og gulrøtter), ekstra jomfruolivenolje, salt, pepper og naturlige urter, uten smakforsterkere, konserveringsmidler eller fargestoffer. Våre sauser vil definitivt ikke ha en lav pris, ettersom selskapet ikke betjener dagligvarehandelen, men kun gastronomier, restauranter, slaktere og enhver annen virksomhet i bransjen som jobber med kvalitetsprodukter. Vårt selskap er åpent for alle som ønsker å besøke oss før de kjøper produktene våre.
Portefølje (1)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play