...Tomatpuré (eller passata) er en svært allsidig ingrediens, og en av de grunnleggende matvarene som brukes til å lage mange oppskrifter laget i Italia, samt mange andre, fra pastasauser til de grunnleggende krydderne for pizza, i tillegg til å bli brukt i ulike hovedretter med kjøtt eller vegetariske retter. Den er laget utelukkende av ferske tomater, og kun produkter av høy kvalitet og hele...
Portefølje (6)
Italia, Calenzano
Il Nutrimento, grunnlagt i 1990, er et produksjonsselskap med en stor ambisjon: å bringe smaken av gamle middelhavsoppskrifter inn i hjemmene. Med dette målet tilbyr de pastasauser, pesto, grillede grønnsaker, grønnsakskremer og patéer til bruschetta, oljer, oliven og mange andre produkter som forener tradisjonelle smaker med en moderne produksjonsprosess. Oppskriftene fra Il Nutrimento er...
Italia, Misterbianco
Produkter fra det sicilianske landet, fiske-caponata og pastasauser, tilbehør laget av kokken fra restauranten Antica Marina i Catania. Ekstra jomfruolivenolje DOP fra Etna, sicilianske hvite og røde viner. Mandel- og reke-pesto, kastanje- og scampi-pesto, ferske tunfiskegg og artisjokker, tunfisk-caponata og mye mer.
Italia, Misilmeri
Selskapet produserer urter, aromatiske krydder, pastasauser, salatdressinger, smakforsterkere og dessertdekorasjoner.
Italia, leonforte
...I sughi del principe er et siciliansk selskap som spesialiserer seg på produksjon av gastronomiske spesialiteter av høy kvalitet. Vår produksjonsprosess er kontrollert fra valget av de beste råvarene, og i omdannelsen til konserver: Paté, pastasauser, pesto, chutney, frukt- og vingeleer, syltetøy og konserver, samt pålegg av alle slag. Produktene er uten tilsetning av konserveringsmidler og fargestoffer "som naturen skaper".
Populære land for denne søkefrasen