Italia, Orbassano
...Acqua, egg og semolina av durumhvete skaper den perfekte blandingen for denne pastatypen, preget av sin rørformede og ru, stripete overflate. Denne konsistensen er designet for å fange og holde på sauser, noe som gjør den til et ideelt valg for rike ragù (kjøttsaus).
Portefølje (63)
Italia, Carmagnola
...Bronse pastaen med 1881-merket møter de høyeste kvalitetsstandardene som igjen har en positiv innvirkning på både godhet og autentisitet. Denne pastaen er laget utelukkende med italiensk hvete som er underlagt strenge kontroller og tørket ved lave temperaturer. Denne bearbeidingsmetoden kombinerer perfekt behovene til et moderne og voksende selskap med mer tradisjonelle metoder.
Portefølje (3)
Italia, Acquaviva Delle Fonti (ba)
...Trofie er en type kort pasta laget av en deig av durumhvete semolina og vann. Takket være sin avlange og spisse form er de perfekte for å servere enkle og smakfulle retter.
Portefølje (4)
Italia, Catania
...Pasta laget av høykvalitets Russello durumhvete dyrket på Sicilia, bronseformet og langsomt tørket. Pakke på 500 gram.
Portefølje (8)
Pasta Riscossa siden 1902. Pasta laget av semolina fra italiensk og utenlandsk durumhvete av høy kvalitet med minimum 12,5% proteiner. Pastificio Riscossa tilbyr mer enn ti vareområder: Tørr semolina pasta, Spesiell regional pasta, Halvferdig og håndlaget pasta, Eggpasta, Gourmet pasta trukket gjennom bronse, Rød linje, Sauser, Olje og eddik, Småkaker, Mel og semolina, Ris, Potetgnocchi. 120 formater. 250 distributører i 80 land.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play