...Il Parmigiano Reggiano DOP er resultatet av en dyktig håndverksprosess, overlevert fra generasjon til generasjon. Medlemmene produserer det etter den tradisjonelle metoden, i provinsen Mantova på høyre bredd av Po. Tilgjengelig i ulike størrelser og modninger som varierer fra minimum 14 måneder til 30 måneder med modning.
Italia, Misano Adriatico
...Deilige snacks med fersk Parmigiano Reggiano, laget med DOP. 5 barer à 20g med lagret ost for en deilig smaksopplevelse. Sunn, rik på kalsium, proteiner og smak. Perfekt som et raskt snack eller som et sunt tillegg til måltidet ditt.
Portefølje (200)
Italia, Parma
La Greci Parma er et historisk selskap fra "Food Valley", kjent innen fersk og frossen gastronomi rettet mot detaljhandel og profesjonelle i restaurantbransjen. Selskapet markedsfører Parmigiano Reggiano-osten, lagret i Greci Generale-lagrene som eies av selskapet selv. De driver også med salg av kjøtt fra gårder i provinsen Parma, slaktet under veterinærkontroll.
Portefølje (4)
...Pamigiano Reggiano DOP, Prosciutto di Parma, Aceto Balsamico Tradizionale DOP og IGP, Zampone, Vino Lambrusco DOC, Cotechino, Torta Barozzi, Salame, Strolghino, Passata di Pomodoro Riccio di Parma, Vino Pignoletto, Vino Spergola, Smaksprøveboks, Kjøkkenutstyr.
Portefølje (10)
Italia, Sant'ilario D'enza
... Parmigiano Reggiano produserer vi økologisk Parmigiano Reggiano, den sertifiserte "Prodotto di Montagna" og til slutt "Solo di Pezzata Rossa Italiana". Vårt utvalg av oster er bredt og variert: blant de mest elskede DOP-ostene tilbyr vi faktisk Grana Padano og Pecorino Romano, vi tilbyr også ferske oster som bufallo mozzarella og burrata, samt modnede oster som også er egnet for vegetarianere, som...
Italia, Cesenatico
Terre di Romagna, rike på tradisjoner, lidenskaper og smaker, er stedet hvor Pastificio La Fenice ble grunnlagt. Bruken av råvarer av høy kvalitet er avgjørende for å opprettholde den høye kvaliteten. Blant de viktigste og mest brukte råvarene finner vi sertifisert romagnolamel, semola fra Altamura, Parmigiano Reggiano og Grana Padano, begge DOP, samt egg utelukkende fra italiensk produksjon. Vi har muligheten til å produsere både fersk pasta i ATM og IQF-frosset pasta. Italiensk smak, lidenskap for kvalitet og den beste kvaliteten på bordet. Det er hva Pastificio LA FENICE står for.
Italia, Bagnolo San Vito
...L'Albero del Latte er et distribusjonsselskap for italienske matvarer og drikkevarer. Innen matvaresektoren opererer vi med markedsføring av produkter som: - Ost: Grana Padano, Parmigiano Reggiano, Pecorino Romano, Taleggio DOP, Gorgonzola søt og sterk, røkt scamorza, Caciocavallo - Skinker: San Daniele skinke, Parma skinke, nasjonal skinke, mec skinke og skinke i mursteinsformat...
Portefølje (2)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play