Italia, Orbassano
...Opprinnelig fra regionen Campania i Sør-Italia, er paccheri korte og brede pastarør med en diameter på omtrent 30-40 mm. De serveres ofte med tykke tomatsaus, som "ragù napoletano". Deres store størrelse og den deilige "al dente" konsistensen gjør dem perfekte for fyll som ricotta og spinat, eller andre kreative alternativer. De glatte paccheri passer godt med sauser basert på fisk, kremete sauser, og siden de er uten egg, er de perfekte for veganske sauser.
Portefølje (21)
Italia, Castellamare
Italia, Sassano
Med base i Sassano, i hjertet av Cilento nasjonalpark, er I Sapori del Vallo et håndverksfirma som produserer pasta etter gamle oppskrifter. En produksjon som har blitt overlevert fra mor til datter, der tradisjon og kvalitet er de hemmelige ingrediensene i en suksess som har vart i nesten 30 år. I Sapori del Cilento ble grunnlagt i 1994 av eieren Salvatore Calandriello, som sammen med sin kone ...
Portefølje (4)
Italia, Villafranca
... Paccheri virkelig allsidige: de passer utmerket både med sauser og med grønnsaker, kjøtt eller fisk. Paccheri Del Vesuvio er uforvekslelige; det er nok å servere dem med en god kjøttsaus eller en ovnsrett for å frigjøre deres appetittvekkende delikatesse og en unik og uforglemmelig smak. Samsvar mellom Fersk Pasta og Tørr Pasta: Gjør kvalitet til valget for et bedre liv. 270 kcal/100g for Fersk Pasta 350 kcal/100g for Tørr Pasta Fersk Middelhavspasta Laget i Italia "Napoli" Kjølte transporter Stef...
Portefølje (4)
Italia, Messina
...Det er ikke bare enkel pasta med pistasjnøtter, men en tradisjon som stammer fra hardhvete fra Sicilia og gunstige miljøforhold. Den naturlige, langsomme tørkingen gir den en uovertruffen smak og aroma. Den håndverksmessige produksjonen sikrer ekthet, mens bronsepressingen gir utmerket kokekvalitet og «grep» på sauser. Kun sicilianske korn og høykvalitets pistasjnøtter for å oppnå en unik og gjenkjennelig smak, alltid. Ulike formater: Busiate, Penne, Caserecce, Rigatoni, Paccheri, Fusilli.
Portefølje (10)
Italia, Barberino Di Mugello
...Pici - Paccheri - Spaghetti - Penne av durumhvete: Det er en pasta produsert utelukkende med semolina fra durumhvete høstet på åsene i Volterra av bøndene i kooperativet. Bearbeidingen utføres etter håndverksmetoder, med bronseforming og tørking ved lav temperatur. Tortelloni, Tortelloni Verdi, Maremmani av fersk håndlaget pasta.
Portefølje (7)
La Eli.S.An Natural Food er et ungt selskap med innovative ideer, men med en dypt forankret overbevisning: vi er det vi spiser. Slik oppstår Pastaelisan, et produkt, strengt laget i Italia, som forener tradisjon, innovasjon og forskning. 100% italiensk durumhvete, bronseformer, mikrobiologisk rent vann, langsom tørking, håndverksproduksjon og nye ideer: dette er hemmeligheten bak våre velværeprodu...
Italia, Montecorvino Rovella
I Montecorvino Rovella finnes det et pastafabrikk, ikke stort, som i mange år har gjort kvalitet til sitt varemerke for å kjempe og vinne kampen i det globale markedet. Så, kvalitetspasta fra Campania er ikke bare produsert i Gragnano. I Picentini, bare noen kilometer fra Pontecagnano, ligger et anlegg hvor lidenskapen for mat og dedikasjonen til arbeidet alltid har vært de eneste ledetrådene som ...
Samsvarende produkter
Calamarata rigata
Calamarata rigata
Andre produkter
pennette rigate
pennette rigate
Portefølje (2)
Italia, Fidenza
... ekstruderingspresser i kontinuerlig drift, kombinert med anlegg for statisk tørking ved lav temperatur eller kontinuerlig tørking. Multipellinje, ett anlegg for å produsere kort pasta, lang pasta, knuter, lasagne og spesialformater (paccheri, lumaconi, cannelloni, pastine, quadrucci, farfalle, bølgete lasagne og festonate, osv.), tilgjengelig i versjoner fra 150 til 500 kg/time. Italpast Gluten Free...
Italia, Milano
Osteria Maurino er født ut fra erfaringen og lidenskapen til eieren, Maurino, for maten fra hans hjemland: Roma. Maurino tilbyr alle sine gjester en ekte romersk matopplevelse, med smakfulle nytolkninger, men alltid tro mot tradisjonen. Blant spesialitetene finner vi: Bucatini all’amatriciana, Tonnarelli cacio e pepe, Paccheri med artisjokk, guanciale og oliven, gnocchi alla romana, abbacchio...
Italia, Sant'egidio Del Monte Albino
Vår bedrift er et helt håndverksmessig pastafabrikk drevet av familien, som produserer pasta laget av durumhvete semolina trukket gjennom bronse, ved å bruke 100% italienske gamle semoliner... Vårt sortiment er svært variert og har virkelig autentiske pastatyper... I tillegg til klassiske paccheri, calamarata, scialatielli, håndlagde fusilli Al ferretto, produserer vi også krydret pasta med mer...
... Amalfikysten, som klokt blander den typiske duften av sjømat med krydder og den uforglemmelige duften av sitronene fra Amalfikysten og Sorrento. Restauranten gir kunden muligheten til å nyte de typiske rettene fra vietrese-tradisjonen og Amalfikysten, som, på grunn av kvaliteten på de ekte produktene og kokkens dyktighet, blir spesielle: gnocchi eller cannelloni alla sorrentina, scialatielli med sjømat, paccheri eller risotto alla pescatora eller med steinsopp, spaghetti med muslinger, fisk.
...ORECCHIETTE - CAVATELLI - FERRICELLI LUCANI. For de bronseformede: PACCHERI - MEZZI PACCHERI - TORCIGLIONI. I tillegg er de regionale formatene laget med semolina av typen "SENATORE CAPPELLI" allerede tilgjengelige.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play