... eller Tioksygen, som har en antioksidantvirkning i stand til å motvirke dannelsen av frie radikaler.
Den er også beriket med Pantenol og Bisabolol, med beroligende egenskaper som har som mål å redusere irritasjoner og rødhet, samt Tokoferol (VitaminE), med antioksidantegenskaper for å forhindre hudaldring. Tilstedeværelsen av ren Hyaluronsyre, for en korrekt daglig fuktighet, og Vitamin C, for å lysne og stramme opp hudens tekstur.
INCI: Vann, olje fra Prunus Amygdalus Dulcis, glyserin...
...Den økologiske extra virgin olivenoljen BIO Terre Caudine er et produkt fra økologisk landbruk som kjennetegnes av en svært lav syregrad (0,1%) og et høyt innhold av polyfenoler og vitaminE. Oljen er laget av olivenvariantene Ortice, Ortolana og Racciopella, som høstes direkte fra våre olivenlunder. Dyrkingen av oliven skjer på en økologisk måte med kun bruk av organiske gjødselmidler. Etter innhøstingen i slutten av oktober følger en umiddelbar pressing av oliven med den tradisjonelle kaldpressingsmetoden, som bevarer oljens organoleptiske egenskaper.
...Det er en ammoniakkfri gel-fargebehandling som er utviklet gjennom kombinasjonen av fargeolje og oksiderende emulsjon, spesielt designet for å oppnå full dekning av hvitt hår uten å skade hårstrukturen. Den innovative formelen er basert på bruk av pigmenter av høy renhet og naturlige planteaktive stoffer som arganolje, for en farge med strålende og langvarige resultater. Arganolje, som er rik på essensielle fettsyrer, flavonoider og vitaminE, beskytter håret og gir det fuktighet, ekstrem glans og langvarig farge.
RESULTATER
Maksimal fargepenetrasjon
Jevn og langvarig farging...
...Basert på mandel- og risolje, vitaminE, er dette en olje som passer for alle typer massasje takket være sin glidende konsistens.
Huden vil bli hydrert og omfavnet av en mystisk duft.
Bruk: påfør på områdene som skal behandles og fortsett med ønsket massasje. Er du veganer eller vegetarianer? Ta den med til din kosmetolog!
...Over det beskyttede området kjent som "oljens sti" i Umbria, på de bølgende Amerini-høydene, dyrkes våre oliven. Vi utvinner vår olje FenOlio utelukkende fra våre egne oliven.
Oljen er rik på polyfenoler, kraftige naturlige antioksidanter med høye nivåer av vitaminE som kan motvirke de skadelige effektene av frie radikaler.
Kvaliteten på FenOlio kjennetegnes ikke bare av det lave syrenivået, men...
... (kaldpressing); denne metoden gjør det mulig å oppnå en ekstra jomfruolje av høy kvalitet. Ved første øyekast har vår olje, produsert utelukkende i området rundt FARNESE, en smaragdgrønn farge med gyldne refleksjoner og avgir en fruktig duft som minner om nyplukkede, modne oliven. Den har en kraftig smak med toner av artisjokk. Ved smaksetting etterlater den en behagelig krydret og bitter ettersmak med mandelaktige nyanser. Den er rik på vitaminE, polyfenoler og andre antioksidanter.