Italia, Imperia
... aromatiske notene fra Biancolilla-oliven med sødmen fra Taggiasca-oliven. Resultatet er overraskende og veldig behagelig. Navnet "Reuza", som betyr Rose på ligurisk dialekt, refererer til en parfymerte olje, akkurat som en blomst. Olivenene høstes for hånd i månedene november og desember. Oljeutvinningen utføres med største omhu, strengt kald.
Portefølje (44)
Italia, MILANO
...Oljene fra forskjellige frø er oppnådd ved pressing og ekstraksjon fra soyabønner (Glycine max Merr) og solsikkefrø (Helianthus annuus L.) og deretter raffinering. Ideell for tilberedning av sauser og dressinger og for å krydre fisk og hvitt kjøtt, enten kokt eller grillet, salater og tilbehør. PAKKE FRA 2 STK = 1 STK EURO 9,80 1 PALETT 36 KARTONGER UTLØP 22/07/2025 MINIMUM BESTILLING 15 PALETT...
Portefølje (233)
Italia, Città Di Castello
...Trøffelolje for pasta, sauser, salater, egg, kjøtt og fisk. Vi jobber også med en olje med 100 % naturlige aromaer! Trøffelolje laget med det beste ekstra jomfruolivenoljen. Bruk bare noen få dråper for å gi en uforvekslelig smak til hver rett: pasta, ris, kjøtt, fylte retter, omeletter, salater.
Portefølje (2)
Italia, Campello Sul Clitunno
...LINEA GOCCIA PREMIUM Olivensolje Extra Vergine 100% Italiensk Olivensolje extra vergine 100% italiensk av høy kvalitet, kaldpresset. Oljen er laget av et spesielt utvalg av oliven som er knust på riktig modningsgrad. Den perfekte kombinasjonen av de ulike kultivarene gir en balansert smak som tilfører merverdi til rettene. En olje som ikke er for intens i fruktighet, og som er elsket på bordet...
Portefølje (9)
Italia, Salerno
...aroma. Selskapet opererer i samsvar med nasjonale og europeiske forskrifter, under selvkontroll og i henhold til prinsippene i HACCP-systemet. Selskapet gjennomfører rengjørings- og desinfeksjonsprosedyrer, skadedyrkontroll og hygienekontroller, og utfører mikrobiologiske og kjemiske kontroller på råvarer, halvfabrikata, ferdige produkter og under behandling på prøve. Det ferske produktet som mottas, blir fryst ned til -20° C og oppbevart ved denne temperaturen i minst 24 timer for å utbedre eventuelle hygieniske mangler.
Portefølje (8)
Italia, Castelfidardo
...Fruktig, lett ekstra jomfruolje med dufter av moden oliven som minner om gul eple eller mandelfrukt. Har en myk og delikat smak, mindre vedvarende enn andre oljer. Ideell for enhver rett; passer spesielt godt til retter med middels struktur som: orecchiette og cime di rape, favabønner og sikori, hvitt kjøtt, dampet fisk, salater, osv...
Portefølje (4)
...SPECS FOR PRODUKT PRODUKTØkologisk Extra Virgin Olivenolje ÅRSGANG 100% 2017-2018 LAND Italia REGIONCalabria OMRÅDE Høyden av Presila i Calabria MILJØUforurenset og rent DYRKNINGNedgraving av naturlige stoffer: gress, favino (dekkvekst) HØSTMaskinvibrasjon med paraply EKSTRAHERING Kaldpressing (under 27°) innen 24 timer etter innhøsting LAGRINGStålbeholdere SERTIFISERINGØkologisk SERTIFISERINGNOP: Usda 100% Økologisk KULTIVARMonokultivar “Carolea” BRUK Rå på salater, belgfrukter og supper Første retter Kjøtt……..og fisk Middelhavsdietten...
Portefølje (7)
Italia, Maruggio
... som dressing, passer godt til duftene og smakene fra middelhavskjøkkenet, og respekterer smaken av maten. Den hedrer de enkleste rettene som bruschetta, salater og vinaigretter, og anbefales også til grillet kjøtt, supper, gryteretter og bakt fisk. Det er en olje for alle som ønsker å spise sunt og balansert.
Portefølje (8)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play