Italia, Milano
...Prodotto tra juli og august, er det den eneste honningen ikke avledet fra nektar fra blomster, men fra melasse, en sukkerholdig sekresjon utskilt av små insekter som lever av saften fra visse planter. Med en flytende og litt klebrig konsistens, av mørk ravfarge med røde til brune refleksjoner, har melassehonning en veldig intens fruktig duft, med et krydret preg som minner om svart pepper og...
Portefølje (116)
Italia, Misano Adriatico
...Denne økologiske vinen, AGRIVERDE Passerina Terre di Chieti IGP Dharma, er laget med Passerina-druer dyrket på en bærekraftig måte. Flasken på 75 cl inneholder en nektar med en unik smak, med noter av tropisk frukt og sitrus. Nyt kvaliteten og den autentiske smaken av denne italienske vinen fra vårt land.
Portefølje (200)
Italia, Benna
...Tredjeparts produksjons- og emballasjetjeneste for drikker og nektar i doypack. Doypack og cheerpack med tilpasset kapasitet. Lav minimum produksjon, fleksibilitet i valg av primær- og sekundæremballasje. Multipacks tilgjengelig.
Portefølje (84)
Italia, Castelliri
...Cooperativa Melissa er et selskap som har vært aktivt innen birøkt i nesten førti år, og som bruker håndverksmessige og tradisjonelle produksjonsmetoder som sikrer fullstendig ekthet av produktene. Blant birøktproduktene er honning hovedproduktet vårt. Vi har "millefiori" honning, som stammer fra nektar fra mange forskjellige plantearter, samt omtrent femten "monoflora" honninger. I tillegg...
Italia, Marsala
...Blomsterhonning, Timianhonning og den duftende Appelsinhonningen seg ut. Honning er et matprodukt med uendelige organoleptiske egenskaper. Den produseres av husbier etter pollinering av nektar, hentet fra planter eller blomster, og kombinert med spesifikke stoffer som de selv frigir. Når den er samlet, lar de den modne i bikubene. Fra denne fantastiske kombinasjonen oppstår de beste honningene i området, som er helt forskjellige fra hverandre når det gjelder sammensetning, farge og lukt.
Italia, Fontanarosa
... (tidligere slott) er i dag setet for selskapet, som planlegger å restaurere de eldgamle kjellerne i byens indre, steder som alltid har vært brukt til vinlagring. På Pantelleria, i den karakteristiske vinmarken med buskformede vinstokker som har blitt UNESCOs verdensarv, produseres zibibbo-druer som brukes til å lage den berømte Passito di Pantelleria, en ekte nektar fra gudene. På Pantelleria er det også...
...AGRITURISMO BIOLOGICO CA' DE FRA' I SESTOLA (MODENA), Produksjon, Salg og Økologisk Restaurant. Produksjon og Nettbutikk for økologiske produkter fra vår produksjon: honning, konserver, syltetøy, nektar, ren juice, meieriprodukter, kjøtt, korn og mel.
... araberne, og Gudenes nektar for grekerne. "Suspirannu®️" ble født fra ønsket om å kunne vise røttene og de sanne kulturelle opprinnelsene til mat og vin. Suspirannu er et sukk av glede, som involverer alle sansene hver gang gamle sicilianske tradisjoner blir vekket til live gjennom våre produkter.
Selskapet er i stand til å lage anlegg for industriell bearbeiding av alle typer tropisk frukt, og gir kundene muligheten til å oppnå ulike sluttprodukter, inkludert: nektar, helsaft, konsentrert juice, puréer, knust fruktmasse, skiver i sirup og juice, kandisert frukt, oljer, naturlig og konsentrert melk, flak, mel og dyrefôr. Anleggene er designet og bygget i henhold til de mest avanserte teknologiene og er utviklet for store eller mellomstore produksjonskapasiteter med lavt energiforbruk og total garanti for bevaring av de organoleptiske egenskapene til de behandlede produktene.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play