Italia, Imperia
...5 LT Italiensk Økologisk Extra Virgin Olje – presset fra oliven dyrket økologisk i italienske olivenlunder. Økologisk Extra Virgin Olivenolje Italiensk olje – kaldpresset Presset fra oliven dyrket økologisk i italienske olivenlunder. Økologisk dyrking er dessverre dyrere enn konvensjonelt landbruk, på den ene siden fordi gjødsel og naturlige landbruksprodukter åpenbart er dyrere enn deres...
Portefølje (44)
Italia, Lucca
...Oleox® er et bioliquefakt av økologiske grønne oliven fra Siena-høydene, kjent for sin markante antioksidantaktivitet. Dette produktet inneholder en svært høy konsentrasjon av biofenoler som kan motvirke skader forårsaket av frie radikaler, og gir en beskyttende effekt mot naturlige eller kjemiske agenter. Oleox® er ideelt for de som ønsker en behandling som beskytter huden, og holder den sunn og...
Portefølje (38)
Italia, MILANO
...gulrøtter, kapers, erter, svarte oliven) Vann "Aceto di vino" Dyrkede sjampinjonger (Agaricus bisporus)* Sukker Salt Naturlige aromaer Antioksidant: askorbinsyre (*) sulfitter FORPAKNING FRA 6 1 STK = EURO 4,80 1 PALLE 10 FORPAKNINGER FRA 6 = 60 STK UTLØP 30 / 04/ 2027 MINIMUMSORDRE 30 PALLE...
Portefølje (231)
Italia, Palagonia
...Ingredienser: Grønne oliven 65%, solsikkeolje 30%, paprika, vineddik, salt, naturlige aromaer i varierende proporsjoner, (rød pepperflak, hvitløk, mynte, oregano). Sitronsyre, askorbinsyre. Beholdere fra: 212g/620g/1kg/3kg...
Portefølje (55)
Italia, Salerno
...Baccala' fersk, bearbeidet samme dag og marinert i vineddik. Pakket i blandet olje, 20 % ekstra jomfruolje, 80 % solsikkeolje med friske aromaer, oliven, kapers og soltørkede tomater. Baccala' (Gadus Morhua), (FAO SONE 27), 80 % solsikkeolje, 20 % ekstra jomfruolje, eddik, antioksidant, smakforsterker, aroma, salt, naturlige aromaer. Selskapet opererer i samsvar med nasjonale og europeiske...
Portefølje (8)
...Navnet stammer fra Capone, som på den tiden var lett tilgjengelig i sicilianske kjøkken på grunn av sin overflod. Capone ble servert sammen med tomat og aubergine. På begynnelsen av forrige århundre ble retten en del av den folkelige mattradisjonen, og capone ble erstattet med andre grønnsaker. Grønnsakene, nøye utvalgt, blir fritert separat, og deretter kokt med en spesiell tomatsaus. Ingredienser: Fritert aubergine i terninger 37%, tomatsaus, solsikkeolje, ekstra virgin olivenolje, løk, selleri, oliven, kapers, sukker, naturlige aromaer, eddik.
Italia, Amelia
...Over det beskyttede området kjent som "oljens sti" i Umbria, på de bølgende Amerini-høydene, dyrkes våre oliven. Vi utvinner vår olje FenOlio utelukkende fra våre egne oliven. Oljen er rik på polyfenoler, kraftige naturlige antioksidanter med høye nivåer av vitamin E som kan motvirke de skadelige effektene av frie radikaler. Kvaliteten på FenOlio kjennetegnes ikke bare av det lave syrenivået, men...
... gjødsling tilføres kun den organiske substansen som er nødvendig for de dyrkede plantene. Tilførslene av nitrogen, fosfor og kalium gis utelukkende gjennom naturlige gjødselmidler (gjødsel, vegetasjonsvann, osv.), og unngår dermed enhver syntetisert substans fra laboratoriet. Jordbearbeidingen prioriterer handlinger som forebygger nedbrytning av jordens struktur og erosjon av den. Beskyttelsen av plantene mot skadedyr og ugress skjer uten bruk av pesticider, soppmidler, osv.
Portefølje (6)
Italia, Forli'
...Profesjonelle produkter for massasje basert på ren naturlig olje "oleicos". Albicocca nocciolo – Aprikoskjerner Avocado integrale – Hel avokado Argan – Argan Borragine – Borago Cacao – Kakao Cocco – Kokosnøtt Canapa – Hamp Crusca di riso – Ris kli Enotera – Kveldsprimula Germe di grano – Hvete kime Girasole – Solsikke Jojoba – Jojoba Lino (semi) – Linfrø Macadamia – Macadamia Mandorle dolci – Søte mandler Nocciola – Nøtt (hasselnøtt) Oliva – Oliven Pesca nocciolo – Fersken Rosa moscheta – Nyper Sesamo – Sesam Vinaccioli – Druestein ml. 250 – ml. 500...
Italia, Moio Della Civitella
Velkommen til Minnelea, gården som feirer det middelhavsdiet gjennom naturlige og bærekraftige produkter. Ligger i hjertet av Cilento, er Minnelea dedikert til produksjon av gastronomiske eksellens som respekterer miljøet og lokal tradisjon. Våre produkter: • Ekstra jomfruolivenolje: Vår ekstra jomfruolivenolje produseres av utvalgte oliven som plukkes for hånd og kaldpresses for å sikre en olje...
Portefølje (16)
... Podolica-kviger og den svarte svinen av Calabria. Jorden, som er kalkholdig, leireholdig og sandholdig, er svært fruktbar fordi den er rik på naturlige kilder. Hele området, velsignet med et middelhavsklima, med varme og tørre somre og korte, regnfulle vintre, gir ideelle forhold for dyrking av vin og oliven. I dag har selskapet 35 ansatte som utfører spesifikke oppgaver. I løpet av innhøstingssesongen for vin og oliven tredobles antallet arbeidere.
Italia, Ventimiglia Di Sicilia
... sjeldne og innfødte arten typisk for vårt område bidrar til å gi høyere kvalitet til produktet), sertifisert av CCPB, både på flasker og i bokser, olivenpuré av svarte/grønne oliven, aromatisert olje med naturlige aromaer som sitron, chili, rosmarin, basilikum, hvitløk; bordoliven. Våre produkter er fremstilt og tappet i henhold til høye kvalitets- og hygienestandarder. Alle faser av forberedelsen av...
Portefølje (2)
Italia, Bernalda
...Azienda Agricola Coppa D'Amore ligger i Bernalda (MT) og tilbyr mange års lidenskapelig håndverks- og olivenoljeerfaring fra sine eiere, som er arvinger av den tusenårige tradisjonen for bearbeiding av oliven og kaldpressing. Dyrking, innhøsting og malting er prosesser som utføres med respekt for de naturlige metodene lært fra våre oldeforeldre. Kvalitetene til våre oliven er en perfekt fusjon av...
Italia, Viale N. Machiavelli 65/67
... stede i DNA-et til hver aktør i de forskjellige sektorene. Oliven, sypress og vinranke er de mest utbredte plantene i det toskanske landskapet: de bidrar, sammen med gårder og åser, til å skape en unik forbindelse mellom menneske og natur i verden. Spesielt oliven og vinranke, takket være rikdommen i fruktene deres og det tusenårige arbeidet til mennesket, representerer hjørnesteinene i den...
Portefølje (8)
... krysse havene. Dyrkingsmetoder, gjødsling og plantebeskyttelse som fortsatt i dag er helt naturlige, innhøsting av oliven i den perioden med høyest kvalitetsutbytte, og rask overføring av frukten til møllen, er nøkkelfaktorene som har gjort det mulig for oss å oppnå det høye produksjonsstandaret som er blitt overlevert fra generasjon til generasjon. Vi har dermed oppnådd anerkjennelsen fra “Sidel CAB...
Italia, Chiaramonte Gulfi (rg)
... naturlige metoder. Villfiken Det naturlige habitatet på kysten vår hvor kaktusfiken finnes, er i terrasser som gjør det mulig å bevare alle de organoleptiske egenskapene, sporstoffene og aminosyrene som finnes. Borddruer Sicilia er den nest største produsenten av borddruer i Italia. Takket være de pedoklimatiske forholdene i det subtropiske middelhavsområdet kan vi være til stede på markedene...
Italia, Diano San Pietro
... med egne planter og produksjon av ekstra jomfruolje fra Taggiasca og Italia, har vi også produksjon av konserver, pesto, soltørkede tomater og fylte chili. Selskapet legger stor vekt på å bevare den naturlige aromaen av råvarene, derfor blir olivenene knust innen 24 timer etter innhøsting, og basilikum blir omdannet til halvfabrikata og pesto innen få timer etter ankomst.
Italia, Roccalumera
... livskraft til et objekt som er blitt forlatt for tidlig. Hver skapelse, nøye utformet i hver minste detalj, er håndlaget og behandlet og ferdiggjort med naturlige, økologiske produkter. Rocca di Lumèra har etablert seg som et referansepunkt for mange eksperter, designere og arkitekter som de samarbeider med. Produksjon av produkter også på forespørsel basert på kundens behov.
Italia, Roma
Fra de århundregamle oliventrærne på landsbygda, dyrket uten noen kjemisk behandling, utvinnes vår kaldpressede Extra Virgin olivenolje med håndverksmetoder, i respekt for tradisjonen og de mest innovative kvalitetsstandardene. Innhøstingen av oliven skjer faktisk i henhold til de riktige modningstidene. Deretter, innen to timer, starter malingen. På denne måten bevarer oljen alle sine næringsstoffer, som for eksempel polyfenoler og andre naturlige antioksidanter, som til slutt gir oljen den typiske smaken av nyplukkede grønne oliven.
... av naturlige stoffer. Vi er oppmerksomme på biologisk mangfold. INFORMASJON OM VINPRODUKSJON: Den uvanlige agronomiske kapasiteten, den totale dedikasjonen og den opplyste lidenskapen for landbruk og natur har ført oss til å investere alle våre ressurser i kjøpet av selskapet, med planting av nye vinmarker og kjøp av CAPASONI og fat til gjæring og lagring av vin. I 1989 skjedde en viktig vending da alle jordområder på over 150 hektar ble konvertert til økologisk landbruk. For produksjon av: NEGROAMARO ROSSO - NEGROAMARO ROSÈ - FIANO BIANCO med økologisk metode.
... fremme forbedring og bevaring av den kjemiske, fysiske og biologiske fruktbarheten i jorden, samt å gjenopprette naturlige miljøer som er nyttige for økologisk balanse, som for eksempel hekker, dammer eller småskoger.
Italia, Caltabellotta
... malingen av Biancolilla-oliven fra Caltabellotta (Biancolilla-kultivaren er innfødt i Caltabellotta), som gir den den karakteristiske grønne fargen med gyldne refleksjoner og dens naturlige, uklare utseende. Den er kjent for sin utmerkede, fyldige og runde smak av grønne oliven med en lett bitter og krydret ettersmak. I tillegg har den en intens og balansert fruktighet, med hint av mandler.
... kvaliteten, og for å overføre friskheten til den produserte oljen. Fra pastaen som oppnås, blir "oljeekstraktet" utvunnet, som deretter separeres ved hjelp av sentrifugering. Den oppnådde oljen blir ikke filtrert, men kun utsatt for naturlig avsetning (eventuelle urenheter på bunnen av flaskene skyldes nettopp den naturlige avsetningen) som fremhever smaken, aromaen og bevarer de ernæringsmessige egenskapene. SPESIELLE MERKNADER: Chiaramonte ekstra jomfruolje oppnås fra en spesiell oliven.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play