Italia, Radicofani
196km
...Ricotta er et biprodukt som oppnås fra serumet som er igjen etter ostefremstilling. For å få en mykere og mer delikat ricotta, berikes serumet med tilsetning av fersk melk. Produktet oppnås ved å varme opp serumet til en temperatur på omtrent 80 °C, og det pakkes i termosveiste beholdere med en vekt på omtrent 2 kg. Utmerket å nyte naturlig, samt med sukker, sjokolade, alkermes og annet. I matlaging kan man lage deilige desserter og også smakfulle salte retter som ravioli og cannelloni fylt med ricotta og spinat. Vekt på fuscella er omtrent 350 g.
Portefølje (48)
Italia, Giuliano
167km
...Mel "00", vann, mor gjær (naturlig gjær laget av type 0 hvetemel i pulverform, gjær, maltede kornmel), salt, solsikkeolje, olivenolje, tomat, mozzarella, aubergine, ricotta, ekstra jomfru olivenolje.
Portefølje (129)
...Bufala Campana-ricotta er en del av historien og tradisjonen innen meieriindustrien, et symbol på vårt landbruk og det typiske arven som områdene i Sør-Italia kan uttrykke. Bufala Campana DOP-ricotta er et ferskt meieriprodukt, derfor uten modning, oppnådd ved varmekoagulering av proteinene i myse fra bufalemelk, råvaren som stammer fra produksjonen av Bufala Campana-mozzarella, som gir den spesielle strukturelle egenskaper av kremethet og mykhet, en porselenhvit farge, og markante sensoriske egenskaper som kan beskrives som en delikat melkefragrance og sødme.
Portefølje (2)
Italia, Fisciano
218km
...Vår ferske fylte pasta inneholder kjøtt, spekeskinke, ricotta og spinat, porcini-sopp, alt pakket inn i et tynt og lett lag laget av mel og egg fra frittgående høner.
Portefølje (3)
...Italiensk industri fra 1962, til stede i Aversano-regionen, nå i tredje generasjon, første selskap som produserte meierier for behandling av bøffelmelk, nå til stede i Campania og også utenfor nasjonale grenser. Vi lager maskiner for myke oster - mozzarella, ricotta, burrata, caciocavalli, yoghurt osv. I tillegg lager vi prosjekter på forespørsel og tilpassede løsninger, støttet av et erfarent...
Portefølje (1)
Italia, Eboli
246km
... (mozzarella, ricotta, scamorza); den har også rettet seg mot publikum fordi arealet gir mulighet for å utvikle ytterligere forretningsmuligheter: med opprettelsen av serveringsområder, betjent både med restaurantvirksomhet og servering, gjennom bar/iskrembutikk med fokus på håndverksprodukter. Kjernevirksomheten til selskapet er produksjon av mozzarella, ricotta og scamorza.
Italia, Sonnino
85km
... Campana DOP. Francia Mozzarella GmbH - Anlegg i Berlin Det tredje anlegget, det nyeste i rekkefølge, ble åpnet i 2002 og ligger i Berlin i Tyskland: her produseres økologisk melk mozzarella og ricotta, samt melk mozzarella og ricotta.
Italia, Montelibretti
112km
... forbruk. Meieriet har CE-merket (IT F8W1G CE). Bedriften er spesialisert på produksjon av ferske oster, som primo sale, stracchino og robiola, lagrede oster og ricotta. Det produseres også hvit og frukt yoghurt samt pasteurisert melk. Vårt kommersielle tilbud fokuserer på osten Orazio, en semi-lagret ost som er egnet for bordforbruk og markedsføres etter noen ukers modning. Tørrsalting og modning i naturlige lokaler gjør den unik med sine sensoriske egenskaper.
Italia, Mugnano Di Napoli
169km
...høykvalitets ingredienser, kommer halvfabrikataene i ulike former, størrelser og vekter, inkludert rullet, i ampullform, åpne eller lukkede. Fyllingene til søte og salte retter gjenspeiler smakene og duftene fra Napoli, som ricotta, sjokolade, kremen til bakverk, syltetøy og moreller for de søte, samt de sterke og markante smakene fra de salte, som pølser, blandede kjøttpålegg, kokt skinke, ricotta og spinat, tunfisk, gateau og mye mer. Halvfabrikataene pakkes i henhold til snitt og vekter som varierer mellom store, mellomstore, mini og til og med mikro.
Italia, Paganico
211km
AZ.AGRICOLA med egen produksjon av sauemelk og bearbeiding til Pecorino, Ricotta, Ravaggiolo og forskjellige aromatiserte Pecorinoer. Direkte salg. Leveranser og forsendelser i Italia og utlandet. Smaksprøver tilgjengelig på forespørsel.
Italia, Castelvolturno
150km
LANDBRUKSSELSKAP FOR PRODUKSJON OG SALG AV MOZZARELLA FRA BUFALAKAMPA FIORDILATTE RICOTTA MATVARER CASTELVOLTURNO PINETA MARE BUFALITOS TV-REKLAME PARADISE VIA DEGLI OLEANDRI PINETA MARE ENGROSSALG OG DETALJSALES AV MOZZARELLA FRA BUFALA KONTROLLERT OG UTVALGT PRODUKT EKTEN MOZZARELLA FRA BUFALAKAMPA...
Ariete Fattoria Latte Sano S.p.A., melken fra Roma: et selskap spesialisert på produksjon og bearbeiding av fersk melk i Roma, fersk melk med høy fordøyelighet, UHT-melk, yoghurt, fløte, smør, mozzarella, ricotta, caciotta, appassite, grana padano, melk- og kakao-pudding, melk av høy kvalitet.
Italia, Montella
237km
Restauranten Pepenero i Montella, i provinsen Avellino, vekker nostalgi for de gode tingene fra fortiden og tradisjonene, og gir dem en ny vri uten å forvrenge dem, med ekstraordinære resultater. Også fisken spiller en hovedrolle i en spesielt vellykket kombinasjon mellom hav og fjell. Spesialitetene spenner fra scialatielli med kantareller og trøffel, til ravioli med ricotta. Fra entrecôte med...
Italia, Scafati
198km
... produktutvalg, tilgjengelig både for HoReCa og delikatesseoperatører, vil kontinuerlig bli oppdatert med tillegg av nye spesialiteter, for å tilby våre kunder et omfattende valg for å imøtekomme deres spesifikke markedsbehov: Håndverksbasert tørr pasta Grillede og syltede grønnsaker (også fra økologisk landbruk) Rødvin fra Monferrato og Campania-regionen Mozzarella og Ricotta-ost (fra bøffel- eller melkekyr) Kjøttpålegg (skinke, salami, speck, bacon, også aromatisert) Oliven og olivenolje Kapers Fina småkaker (også av økologisk produksjon)...
Italia, Carinola
150km
...Masseria Fontana Ramata er et landbruks- og zootechnics selskap (bøffelfarm) som ligger i Sør-Italia med nesten 100 års historie. Selskapet produserer "mozzarella", "ricotta", "stracchino" og "scamorza" utelukkende fra bøffelmelk som kommer fra egen gård. Produktene fra Masseria Fontana Ramata er oster av svært høy kvalitet. Hele produksjonsprosessen er kontrollert; fra urtedyrking, oppdrett av bøfler, til produksjon av bøffelmelk for å oppnå den ferske og deilige mozzarellaen.
Andre produkter
Bøffelmozzarella
Bøffelmozzarella
Portefølje (1)
Italia, Montalto Di Castro
141km
...Da Ferdinando Bagarani startet osteproduksjonen Mamma Maremma, var det lite mer enn et verksted hvor det hovedsakelig ble produsert ricotta og et par varianter av caciotte. I løpet av et halvt århundre har utvalget blitt beriket med smaker og konsistenser forankret i tradisjonen og typisiteten til området. Den Maremma som ble feiret i maleriene til Macchiaioli, og som Giosué Carducci beskrev som "det søte landet".
Italia, San Valentino Torio
204km
... produksjonslinjen er de frosne kakene: ricotta og pære, caprese, pastiera di grano, babà, cappuccino, sacher, nutellosa, profitteroles, cubana, brasiliana og mange andre delikatesser som bare venter på å bli smakt.... Prøv for å tro!
Italia, Napoli
180km
... mål for øye: å tilby produkter av høyeste kvalitet. Faktisk er alle produktene vi distribuerer sertifisert av EØS med DOP, DOC, IGP-merker og 100 % laget i Italia, og de har alle de andre sertifiseringene som kreves av EØS-regelverket. Vårt selskap tilbyr sine kunder typiske produkter fra Campania, som den mytiske Mozzarella di Bufala, Bufala Ricotta, og viner fra vår tradisjon, som Falanghina.
Italia, SOVICILLE
248km
Italia, Tolentino
243km
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play