... delikat smak, men er samtidig lett gjenkjennelig for sine organoleptiske egenskaper. I tillegg til å bli konsumert fersk, brukes den ofte som ingrediens i matlaging. Et klassisk eksempel er pizza, hvor den brukes som topping for å gi en annen smak enn vanlig.
Portefølje (10)
...Mozzarella Julienne/kubet for pizza, laget med pasteurisert melk og levende melkesyrebakterier INGREDIENSER: Pasteurisert melk fra ku, salt, løpe.
Portefølje (10)
...Lite plass i kjøleskapet? ...Ingen grunn til bekymring! Vi er det eneste selskapet på markedet som selger og produserer håndlagde pizza- og pinsa-bunner med en holdbarhet på 6 måneder ved romtemperatur.
Portefølje (3)
Italia, San Fermo Della Battaglia
... for å gå langt - frysing forlenger levetiden til produkter som - som mozzarella - raskt blir dårlige på grunn av virkningen av melkesyrebakterier; kuldekjeden sikrer integriteten og perfekt oppbevaring i opptil tolv måneder. Velvære, helse og respekt for naturen - selskapet er sertifisert for produksjon av økologisk mozzarella.
Italia, Pozzuoli
... blandingen, fra kjøp av utmerkede råvarer, hemmeligheten bak et utmerket resultat. Kaffen, slik vi napolitanere tolker den, lever de første årene av sin oppgang, i dag et symbol på eksellens i verden sammen med andre typiske produkter som pizza, mozzarella, osv. Merket Caffè Neapolitan er forbindelsen til nye italienske og utenlandske fronter.
Siden 1952 har Latteria Del Carlo vært involvert i produksjon og distribusjon av meieriprodukter og oster, med spesialisering i produksjon av mozzarella til pizza.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play