...Berømt fersk ost med filert pasta, utelukkende laget av helmelk fra bøffel. Perlehvitt farge, glatt overflate, lik en tynn "skorpe" som omslutter den utsøkte indre pastaen. Tilgjengelig i ulike formater og størrelser, også i ikke DOP og frossen versjon.
Italia, Martina Franca
...Bocconcini di Mozzarella er små ferske oster laget med melk av høy kvalitet. Disse bocconcini er preget av en myk konsistens og en delikat smak, noe som gjør dem perfekte for å nytes alene eller i salater. Mozzarella er en allsidig ost som kan brukes på mange måter i matlaging, fra kalde retter til varme retter. Bocconcini di mozzarella er et utmerket valg for de som leter etter et friskt og ekte produkt, ideelt for å berike enhver rett.
Portefølje (29)
Italia, Bergamo
...Mozzarella mista.Mozzarella mista.Mozzarella mista.Mozzarella mista.Mozzarella mista.Mozzarella mista.
Portefølje (56)
Italia, Giuliano
...Mel "00", vann, morsgjær (naturlig gjær fra type 0 hvetemel i pulverform, gjær, maltede kornmel), salt, solsikkeolje, olivenolje, mozzarella, paprika, auberginer, squash, geitost, Grana Padano.
Portefølje (129)
Italia, Noci
...Mozzarella er en fersk, elastisk ost med en glatt, jevn overflate og en snøhvit farge. Smaken er søt og delikat, og lukten er frisk og behagelig. Den kommer i forskjellige former, et resultat av dyktigheten til våre ostemakere: fra bocconcino, til nodino, fra flette til liten flette og til fiordilatte. Vanligvis nytes mozzarella fersk alene som forrett (fiordilatte, typisk skåret i skiver og dresset med ekstra jomfruolje og tomat, utgjør basen i den berømte caprese) eller som tilbehør, i kombinasjon med hovedretter og også i salatforberedelser.
Portefølje (10)
...Mozzarella di Bufala Campana DOP er en fersk ost laget av filtet melk, produsert utelukkende med bufalemelk fra opprinnelsesregionen. Bufalemelk har en annen sammensetning enn melk fra andre dyrearter som brukes til ostproduksjon. Faktisk, i motsetning til melk fra ku og geit, er den rikere på proteiner, fett og spesielt kalsium. Typer og Formater Vekt: fra 25 g til 2 kg HOLDBARHET 12 DAGER / HOLDBARHET 18 DAGER / HOLDBARHET 21 DAGER Koder: fra 1702 til 17...
Portefølje (10)
Italia, Siano
...HAR DU NOENSINNE TANKER OM Å LAGE OST HJEMME? MOZZARELLA ELLER RICOTTA? Med settet for hjemmelaget ost er det mulig, et komplett sett, enkelt men med profesjonelle verktøy for å lage gode oster hjemme. Sett (22 X 17 X 12,5 cm), i en munter pappeske, består av: - 100 ml av HØYKVALITETS Vegetabilsk Koaguleringsmiddel (koagulerer opptil 200 liter melk) - 1 Målebeger med merker på ml 2,5-3-5-10-15...
Direkte salg og eksport til cash and carry over hele verden, direkte salg til restauranter over hele verden, produkter laget i Italia, bufala mozzarella, pizzamozzarella, fior di latte, San Marzano-tomater til pizza, fersk pasta, pasta til italienske restauranter i utlandet. Uslåelige priser på typiske italienske produkter, bestill på vår nettside og få produktene direkte til restauranten din, vin...
Portefølje (10)
...SPESIELT DESIGNA FOR PASTEURISERING OG BEHANDLING AV MELK, FOR PRODUKSJON AV MYK OST, MOZZARELLA OG RICOTTA. Helt bygget i rustfritt stål, Minipolivalente fra Caseartecnica Bartoli støttes av en mobil vogn som gjør det mulig å velte den og fasiliterer rengjøring. Kapasitet 5 Q. Inkluderte tilbehør: Rører med blad i rustfritt stål. Frangicagliata lira. Tilbehør på forespørsel: Vogn for former. Ostekutter. Laget i samsvar med CE-forskrifter.
Portefølje (47)
Italia, Maruggio
...Druetype: Negroamaro – svart Malvasia – Primitivo Produksjonsområde: Østområdet av Taranto Jordtype: Rød jord blandet med steiner, tuff og/eller kalkstein Vintype: Støttet alberello Gjennomsnittlig alder på vinmark: 15 år Gjennomsnittlig produksjon / hektar: 90/120 kvintaler druer Høsttid: September Druet høstingsmetode: Håndplukking Alkohol: 11% -12% vol. Farge: Livlig rosa Bouquet: Karakteristisk vinøs Smak: Tørr, veldig harmonisk Serveringstemperatur (celsius): 8° 10° C Anbefalt: Aperitiff, fisk og italienske forretter, sjømat, delikate supper samt grønnsaker, mozzarella og fersk ost.
Portefølje (8)
Italia, Truccazzano
...grønnsakskjærere og mozzarella-kuttere, kålskjærere, for hoteller, restauranter og kantiner. Runding- og delingsmaskiner for bakerier og pizzerier. Vårt selskap monterer som standard på alle skjærere i produksjon et blad i rustfritt stål med 58-59 HRC hardhet, overflaten har en behandling som vi har patentert, som garanterer perfekt samsvar for kontakt med matvarer, non-stick for utmerkede resultater med pølser, kjøtt og ost. Vi kan garantere bladet i stål i 6 år mot rust og korrosjon.
Italia, Zafferana Etnea
... distribusjonsplattformer gjør oss i stand til å levere til tusenvis av salgssteder i Italia og over hele verden, som i Japan, USA, Frankrike, Belgia, Sveits, Tyskland og andre. Zappalà har et bredt og variert utvalg av meieriprodukter for detaljhandel, GDO og HORECA-salg: MOZZARELLA, RICOTTA, MASCARPONE OST (Pecorino, Caciotta, Provola, trukket ost). Zappalà er i stand til å fryse, porsjonere (i vanlige...
... dedikert til mozzarella og ricotta di Bufala og spesielt til meierianlegg for produksjon av enhver type "pasta filata"…ost, som mozzarella, provolone, scamorza, caciocavallo, bocconcini, burrata osv. Vi er også spesialiserte på produksjon og oppgradering av Mini Dairy-linjer med forskjellige produksjonskapasiteter. -Alle våre MINI Dairy er "skreddersydde" i henhold til kundens spesifikke krav.
Portefølje (1)
Italia, San Cesario Sul Panaro
Almac er et ledende selskap innen design og produksjon av maskiner, anlegg og automasjon for industrien av smeltet ost (f.eks. mozzarella og provolone) og representerer en foretrukket partner for de viktigste italienske og utenlandske matvaregruppene. Almac har utviklet, i samarbeid med høyt kvalifiserte fagfolk, et bedriftsledelsessystem, nylig sertifisert av DNV ITALIA, i samsvar med den internasjonale standarden UNI EN ISO 9001-2008.
Italia, Scafati
... produktutvalg, tilgjengelig både for HoReCa og delikatesseoperatører, vil kontinuerlig bli oppdatert med tillegg av nye spesialiteter, for å tilby våre kunder et omfattende valg for å imøtekomme deres spesifikke markedsbehov: Håndverksbasert tørr pasta Grillede og syltede grønnsaker (også fra økologisk landbruk) Rødvin fra Monferrato og Campania-regionen Mozzarella og Ricotta-ost (fra bøffel- eller melkekyr) Kjøttpålegg (skinke, salami, speck, bacon, også aromatisert) Oliven og olivenolje Kapers Fina småkaker (også av økologisk produksjon)...
Italia, Ancona
...FERSKPASTA, RIS, KAFFE, SKIVER AV OST, REVET OST, MOZZARELLA, RICOTTA, STRACCHINO, KAKER, NØTTER, BRIOCHE, CROISSANT, GODTERI, KRYDDER, URTER, KJØTT, TØRKEDE FRUKTER, PÅSKEEGG, JULEKURVER, KJEMIKALIER, DYREFOR, ANTI-GRITTEGAMER, BYGGEPRODUKTER, VASKEMIDLER, OSV.
Produksjon og salg av mozzarella for pizzeriaer, bocconcini, røkt ost og scamorza, ricotta, smør og preziosella.
Produksjon og direkte salg samt engros av mozzarella, ricotta og ost...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play