Italia, Giuliano
...Trilogi mousse med tre sjokolader Kode: TRG013 Diameter: 24 cm...
Portefølje (129)
Italia, Ardea
...I Silcep spesialiserer vi oss i produksjon av bulk kosmetisk mousse og/eller skummende formuleringer, ved å bruke høykapasitetsmaskiner designet for å håndtere store volumer. Takket være avansert teknologi sikrer vi homogene blandinger og konstant kvalitet, samtidig som vi overholder strenge sikkerhets- og hygienestandarder. Vårt erfarne team følger nøye med på hver fase av prosessen, fra...
{"CHI SIAMO":"HVEM VI ER\nVi er en liten familiebedrift som ble grunnlagt i 1923: siden den gang har vi jobbet for å tilby våre kunder produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser, gjennom en personlig handleopplevelse som har som mål å etablere fruktbare og varige relasjoner over tid. I tillegg til kjemiske produkter tilbyr vi et bredt og variert utvalg av produkter for skopleie.\n","L...
H.K. Hair Kulture er et ledende selskap innen produksjon og distribusjon av forsyninger til frisører. I katalogen deres finnes det produkter for hodebunn og hår som shampoo, balsam, reparerende behandlinger, masker, lotioner, hårspray og andre stylingprodukter, basert på naturlige aktive ingredienser og laget av råvarer av utmerket kvalitet. Deres tekniske personale har flere tiårs erfaring i bran...
Portefølje (24)
...Sylinderformet PE-flaske med Foamer-pumpe, ideell for å lage skum og mousse.
Portefølje (4)
... lager Panificio Quartararo monumentale kaker og kaker i sukkerpasta til bursdager og spesielle anledninger, samt klassiske kaker som sicilianske cassate, setteveli, mange typer mousse, og vi har også en iskremavdeling med håndverksproduksjon.
Italia, Grassobbio
...geléer og sjokoladeoverdragelser) og Sucrea (linje med aromaer og aromatiske pastaer, kremer, stabilisatorer for mousse og bavarois, fortykningsmidler og andre spesielle blandinger for konditori og gastronomi); i tillegg Kessler Gmbh (D) med merket Kessko (produksjon av mandelpasta, marsipan, sjokoladeoverdragelser) og Diabella (halvfabrikata for konditori uten sukrose).
Italia, Montecchia di Crosara
Cesarin velger ut og forvandler frukt til edle ingredienser for både industriell og håndverksmessig konditori for å produsere kandisert frukt, kandiserte kirsebær, fruktpuré, kandiserte produkter for bakervarer, konfektindustri, iskrem, kaker og iskrem. Fruktpuré er den nye serien av ferdige produkter laget av ferskplukket frukt. Den er ideell til forberedelse av sorbeter, iskrem, mousse og kaker...
Italia, Scandolara Di Zero Branco
...Deres sammensetning gir iskremen mykhet, kremethet og utmerket volumøkning. Tuttacrema er en linje med klassiske pastaer som er egnet for å smake til melk- og krem-is, mousse, konditorcremer og semifreddo: en samling av puristiske ingredienser, nøye dosert i henhold til oppskriftene fra den klassiske venetianske tradisjonen. Albert srl fikk kvalitetssertifisering i henhold til standarden UNI EN ISO 9001 i 1996.
Italia, Canicattì
...Fra lidenskapen og kjærligheten som har modnet gjennom en lang tradisjon innen konditorfaget, oppstår konditoriet Dolci Pensieri. Inkludert i et elegant og raffinert lokale, er konditoriet Dolci Pensieri, som fokuserer på forskning og innovasjon innen konditorkunst: Cake Design, nyhetene innen moderne kaker laget av sukkerpasta, mousse 'Setteveli', de eksklusive mandeldessertene. Dolci Pensieri...

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play